Wka

Hur du handskas med din kärlek gilla din vän istället för dig

Har du någonsin haft att en person som du var helt tokig, bara för att upptäcka att de inte är intresserade av dig, men din bästa vän? Situationer som dessa är mer än svårt att ta itu med, men här är några användbara förslag och tips för att hantera din kris.

Steg

Hur du handskas med din kärlek gilla din vän istället för dig. Verkar inte besatt av honom nu-oavsett hur mycket du är.
Hur du handskas med din kärlek gilla din vän istället för dig. Verkar inte besatt av honom nu-oavsett hur mycket du är.
 1. 1
  Verkar inte besatt av honom nu-oavsett hur mycket du är. Det är bättre att agera normalt, om inte den minsta bit bort från honom. Detta kommer att förbättra mysterium och kan faktiskt få honom intresserad-eller åtminstone överväga att vara intresserade.
 2. 2
  Det är viktigt att visa honom att du kan prata med honom som en vän. Inga lovey-dovey ögon, inget flörtande eller fnittra. Han vet att du gillar honom så att du slipper få honom att känna strypt under dina känslor.
 3. 3
  Sluta inte umgås med din vän bara för att han gillar henne. Det är själviskt, dumt och omoget, ingen kille gillar det.
 4. 4
  Verkar coolt. Prata med andra killar, skratta, visa din personlighet. Du kanske känner då han vet att du är på en scen och han granska eller hånar dig-men gör det inte. Förvara saker i perspektiv.
 5. 5
  Undvik inte honom, bara inte följa honom runt och stirra på honom. När du ser honom i hallen säga hej.
 6. 6
  Kom ihåg detta: Han hatar inte dig. Han måste vara smickrad, åtminstone, och det är inte slutet på världen. Chanserna är om du spelar dina kort rätt, kommer detta att fungera allt för dig.
 7. 7
  Agera som om han är bara en vanlig vän, kom ihåg, om du är menade att vara tillsammans, kommer han att inse. Dessa saker inte bara händer, inte förlorar tron ​​oavsett vad du gör. Var stark, och koncentrera dig på dina vänner eller arbete eller något, kanalisera ditt överskott känslor till något produktivt. Ta en paus och komma tillbaka senare. Speciellt om du berättade för dem platta ut du gillar dem.
 8. 8
  Vet att det finns andra fiskar i havet. Det kan verka svårt, men du kan bryta sig loss från en kille. Flytta den till andra, och komma tillbaka till honom senare. Du vet aldrig vad tiden utvisa.
 9. 9
  Om du måste berätta för din vän om situationen och se om han gillar henne tillbaka eller om han kan hjälpa dig

Tips

 • Om du behöver gråta, göra det hemma. Han behöver veta att du håller dig stark, kommer du gråter bara sätta honom du.
 • Var inte nervös, eller åtminstone falska förtroende. Våga dig att prata med honom. Du kan göra det. Var inte rädd för att prata, även om han ger dig penseln.... han kanske bara spelar svårfångad. Vara flörtig och sexig om du kan, men kom ihåg, inte försöka för hårt!
 • Om han vet att du gillar honom, försök att hålla huvudet kallt omkring honom. Ignorera de människor som retas du att du gillar honom.
 • Ingen kille är värd att förlora en vän.
 • Låt inte en kille komma mellan dig och din vän-det är inte värt det.
 • Kom ihåg, det är inte slutet på världen om ingenting händer mellan dig och honom.
 • Det är bra om du är vänner med sina vänner. Det kommer att göra honom mer självsäker och bekväm med dig.
  • Om du måste, tänk på det här sättet --- affär med det som du vill berätta för din bästa vän för att, med varje ord du säger. Kanske låtsas dess en dokusåpa eller en film om det gör dig mer självsäker.
 • Prata med andra killar
 • Bråka inte upp hennes förhållande, fokusera på din nya.
 • Se till att din krossa vet att du är intresserad.
 • Detta kanske låter galet, men var glad för din vän (om hon gillar honom.) Ni är vänner för en anledning. Ingen pojke ska och någonsin kommer att få mellan dig och din vän, så ta det inte för allvarligt. Du kommer att hitta en ny fruktdryck på nolltid.

Varningar

 • Heartbreak är oundvikligt, alla har att gå igenom med det. Detta kan vara din tid, men kom ihåg att du alltid har dina flickor att luta sig mot och gråta med.
 • Om du av misstag hamna helt undvika honom, han vet något är upp. Men oroa dig inte, även om han gör varsel, kan vänskapen ändå gå tillbaka till det normala.
 • Om din kompis gillar honom, inte piska inte din vän.
 • Om din kompis gillar honom, inte försöka stjäla honom ifrån henne.