Wka

Hur du berätta för din bästa vän som du " gillar gillar " dem

Behöver du en guide för att berätta din bästa vän hur du verkligen känner? Läs guiden nedan.

Steg

Hur du berätta för din bästa vän som du " gillar gillar " dem. Få den andra personen ensam.
Hur du berätta för din bästa vän som du " gillar gillar " dem. Få den andra personen ensam.
 1. 1
  Få den andra personen ensam. Om du vill berätta för den här personen hur du känner, skulle det vara bäst att göra det i privat. Detta sätt, ni båda har möjlighet att höra varandra och säga vad du verkligen känner utan avbrott eller kommentarer från andra. Kom inte iväg till stark, men också försöka att inte ha några känslor du har tillbaka. Om du bara vill att de ska veta, och ingen annan, är det bäst att hitta ett sätt att få dig ensam istället för att be dem att prata ensam, för det kan göra det uppenbart.
 2. 2
  Gör något tillsammans som ni båda njuta. Göra något som du både njuta tillsammans är en lysande isbrytare. Till exempel, om ni båda gillar att rita, få lite papper att hålla varandra ockuperade. Eller, om ni båda gillar eller surfa på video spel butik, kan du göra det. När du är både roar dig, kan du börja att antyda att du gillar denna vän.
 3. 3
  Gör avslappnad konversation. Börja vardagligt, vill du inte att hoppa rakt in i den och börja alltför stark. Om din vän är inte "öppen" typ, försök att sakta lätta på ämnet. Håll det avslappnad och lugn.
 4. 4
  Se till att din vän är singel. Du vill inte bli den "andra personen" i relationen. Om din vän är inte singel så är det bäst att bara vara vänner tills (om) förhållandet är över. Gör inte din vän valde mellan dig och deras nuvarande make.
 5. 5
  Försök att arbeta konversationen i "kärleksaffärer" riktning. Om du följt föregående steg, bör avslappnad konversation fastställas av nu. Sakta men säkert arbetar kärleken ämnet i samtalet, kan du göra detta så subtilt eller inte, när du vill.
 6. 6
  Du kan alltid skriva ett kärleksbrev till honom / henne. Du kan också försöka skriva en kärleksdikt om du kan. Om de är det romantiska slag som de verkligen kommer att uppskatta detta! Skriv dem ett gulligt, vänliga brev och de kan bara falla för dig.
 7. 7
  Bara slänga ut det! Om spänningen är döda dig, bara säga det. Det är riskabelt, men är också den i särklass lättaste!

Tips

 • Om detta verkligen stör dig, och du helt enkelt inte kan stå ut med det längre, så ska du agera förr än senare så att det inte kommer att ödelägga dig.
 • Om du känner att riskera en vänskap inte kan vara en bra sak, anser inte tala om för personen. Du skulle hata att ha en riktigt god vän och sedan har dem inte gillar dig tillbaka på det sättet. Sen varje gång du umgås, skulle det vara riktigt besvärligt. Gör vad som är bäst för dig, då och vänskap. Det är det viktigaste.
 • Försök att avgöra om din kompis är intresserad av en relation i allmänhet, kan det inte vara rätt tid att agera.
 • Även om det kan verka enklare, undviker att berätta dem "digitalt" (t.ex. genom ett textmeddelande, snabbmeddelanden, e-post, eller på ett socialt nätverk). Denna typ av nyheter förtjänar att höras i verkliga livet.
 • Vara subtil i att vägleda samtalen mot "kärleksaffärer" ämne.
 • Prova och räkna ut om din vän gillar dig.
 • Säg inte dem om verkligen är intresserad av en annan person som din kompis pratar med dig om. Istället kan du be sin bästa vän vad de tycker.

Varning

 • Se till att du förstår att när du talar om dem, ändrar detta drastiskt din relation för alltid. Om du går in i en relation och det faller sönder, kan du hamna förlora en mycket god vän.