Wka

Hur får din bästa vän för att erkänna att han kan falla för dig

Så, du har varit vänner ett tag, men på sistone har du varit märker tecken på att han kanske vill ha ut mer av relationen. Ändå kommer han förmodligen aldrig erkänna det. Här är några sätt att få information ur honom.

Steg

Hur får din bästa vän för att erkänna att han kan falla för dig. Kort titta på honom varje så ofta.
Hur får din bästa vän för att erkänna att han kan falla för dig. Kort titta på honom varje så ofta.
 1. 1
  Kort titta på honom varje så ofta. Om han redan ser en hel del, så är han definitivt intresserad på något sätt. Uppenbarligen detta fungerar bättre i ett stort rum fullt av människor.
 2. 2
  Se hur han agerar runt andra tjejer. Om han är lika flirtig och vänlig då han kanske bara leker fältet lite. Om han är helt klart reservera något speciellt för dig, är det en fullträff.
 3. 3
  Avsiktligt göra något som skulle vara potentiellt upprörande för dig (det behöver inte vara verkliga... falla över "misstag" är ens bra nog,) och låtsas vara upprörd över det. Om han är på din axel för resten av dagen, ja, du vet...
 4. 4
  Reta honom. Om han retar tillbaka, reta honom mer... det kommer bara fortsätta att bygga upp...
 5. 5
  Le mot honom, om han ler tillbaka, grina, etc... återigen ska bygga upp. Detta med steg 4 är också ett bra sätt att få en kille att lägga märke till dig;)
 6. 6
  Tala om vem du vill (förutsatt att du kinda detta kille / tjej också). Om han håller på att ställa frågor som "Hur skulle du reagera om jag gjorde det här till dig...", då det finns en möjlighet att han vill veta hur du kommer att reagera på honom att göra något lite mer personligt med dig.
 7. 7
  Fråga honom vem han gillar, eftersom vanligtvis bästa vänner alltid berätta för sina bästa vänner som de gillar. Om han inte berätta för dig, eller om han agerar något generad, det är ett tydligt tecken rätt där.: D Bara hålla agerar oskyldig. Till exempel säger något i stil med "Snälla? Vi är bästa vänner. Du vet att jag inte kommer att berätta för någon." och Bli inte arg om han brukar berätta för dig.
 8. 8
  Om du inte gillar honom, försök att vända de strategier som anges för att visa att du gillar honom.
 9. 9
  Säg till honom att du kan vara intresserad av honom och prata med honom i enrum.

Inte släppa falska tips

 1. 1
  Titta och se om han tittar på dig med några minuters mellanrum. Om han alltid tittar på dig, kanske han gillar dig.
 2. 2
  Om ni båda är i en grupp, gå lite före dem. Om han följer du eller går fortare att vara bredvid dig, kanske han gillar dig.
 3. 3
  Få någon att fråga honom vem han gillar. Företrädesvis är en av de personer i din grupp.
 4. 4
  Fråga andra människor som umgås med er två om de har märkt några tecken på honom gilla dig.

Tips

 • Dessa är bara några saker du kan göra. Oroa dig inte om ingen av dem fungerar, betyder det inte att det inte är rätt. När det gäller den frågande, bör du veta hur han är när han gillar dig. Leta efter gamla skyltar igen!
 • Släpp tips som du kanske gillar honom också! Bara subtila antydningar, och inte göra en stor sak av dem.
 • Om allt detta inte fungerar, prova att tala med honom om det! Killar är mänsklig, och de ska berätta det direkt sanningen. Om de inte gör det, de är inte värt det kärlek.

Varningar

 • Inte få dina förhoppningar upp för högt, ifall han verkligen inte faller för dig.
 • Diskuterar inte för mycket med gemensamma vänner, eftersom det kan genera honom och kan sätta andra i en svår situation.
 • Många av dessa metoder kan innebära enkla krossar, så du vet aldrig när han kommer helt vända sig bort.
 • Gör inte något av dessa steg om du inte gillar honom tillbaka. Du kommer bara att få sina förhoppningar upp att du gillar honom tillbaka.