Wka

Hur får man någon att vara din bästa vän igen

Det blir svårt att försöka få folk att bli våra bästa vänner efter en tid eller efter ett slagsmål. Denna artikel kommer att lära dig hur. Läs vidare.

Steg

Hur får man någon att vara din bästa vän igen. Hitta intressanta och roliga saker att säga.
Hur får man någon att vara din bästa vän igen. Hitta intressanta och roliga saker att säga.
 1. 1
  Hör av dig! Om du har deras telefonnummer eller e-postadress. De uppenbarligen inte kommer att vara din bästa vän om du aldrig prata med dem! Detta är en tid präglad av socialt nätverkande webbplatser. Så prata med dem regelbundet genom dessa.
 2. 2
  Uppdatera dem. Berätta för dem vad som pågått i ditt liv nyligen. Inte moan inte om hur dåligt ditt liv är dock hålla det för när du är nära igen.
 3. 3
  Hitta intressanta och roliga saker att säga. Detta kommer att hålla dem prata med dig. Om du stöna eller gnälla om hur mycket du saknar dem, kommer de att få nog av dig. Dela en rolig incident som ägde rum nyligen.
 4. 4
  Försöka ordna ett möte. Kanske någonstans ni båda brukade älska? Gör saker som du använde för att hitta dråpligt kul. Snart kommer du att känna lyckliga tillsammans och är överens om att träffas mer.
 5. 5
  Om din vän nu går till en ny skola, be om deras vänner där. Det kan vara en bra idé att träffa dem och lära känna dem alla, då din vän kommer att bli glada att de inte kommer att behöva välja mellan gamla vänner och nya.
 6. 6
  Gör en insats för att få dem och deras nya kompisar att möta upp med dig och sina gamla kompisar! På så sätt kommer alla att ha massor av nya vänner.
 7. 7
  Njut av din nya vänskap. Genom att spendera tid med dem. Genom att hjälpa dem och när det behövs.
 8. 8
  Få dem att känna sig speciell som, mycket speciell aldrig ignorera den personen om du vill att din vänskap att förlänga aldrig ta det för givet

Tips

 • Om de verkar avlägsen och svar flesta frågor med "OK" "Visst" "Ja" och "Nej" då de möjligen inte verkligen vill vara din bästa vän. Acceptera att de kanske har gått vidare.
 • Berätta för dem vad alla har haft för sig och föreslå att kanske nästa gång de kunde följa med på resan. Exempel: "Jag och tjejerna gick simning häromdagen, vill du följa med oss ​​nästa vecka?" Återigen, ha ett öppet sinne och fråga om de vill ta del av deras kompisar också.
 • Alltid vara där om de behöver prata eftersom om du inte kan bli arg och aldrig ignorera dem eftersom de kan ignorera dig tillbaka orsaka deras galna och gå umgås med någon annan.
 • Gå inte på och om hur hemska saker utan dem, och hur mycket alla hatar att inte ha dem runt. Detta kommer sannolikt att få dem att känna riktigt skyldig och inte vill prata med dig.

Varningar

 • Tigger inte!
 • Fråga inte direkt om du fortfarande bästa vänner. Detta gör att du ser klängig och saker kan bli besvärliga.
 • Om de inte verkligen vill vara din vän, det är okej, det är upp till dem, måste du acceptera det.