Wka

Hur att hitta en sann vän

Ibland vill du bara någon att prata med. Här är några mycket grundläggande tips som hjälper dig att bilda en riktig vänskap.

Steg

Hur att hitta en sann vän. sätt att möta människor.
Hur att hitta en sann vän. sätt att möta människor.
 1. 1
  sätt att möta människor vägar> Leta på nätet för några av dina intressen, och läsa din lokaltidning för händelser. Det finns massor av grupper av människor som träffas varje vecka / månad och prata om saker som du gillar.
 2. 2
  När man talar med människor, att vara ärlig! Men det betyder inte att dumpa all din personliga information i de första fem minuterna, men var tydlig med vem du är. Håller inte med folk bara för att komma överens med dem, som bygger falska relationer.
 3. 3
  Var vänliga och trevliga. Ler kommer att få dig att verka lättillgänglig för andra människor. Även om du inte håller med något som någon säger, inte vara oförskämd om det.
 4. 4
  Njut av din tid. Du behöver inte någon runt dig 24/7, vara bekväm med dig själv. Läs en bok, ta en promenad, vara en del av livet. Om du är beroende av människor för mycket är det svårt att bygga upp någon verklig vänskap-med vänner inte kommer att få dig att känna mindre ensam, kommer du bara att bli mindre ensam.
 5. 5
  Umgås på nätet! Även om du inte gör en stor vän, det finns massor av underbara människor som skulle vara glada att chatta med dig. Du kan få några vänskaper erfarenhet av att bygga och ha kul på vägen.
 6. 6
  Uttryck dig själv och dina tankar.
 7. 7
  Var lojal nog.
 8. 8
  Om de har problem försöker lista ut ett sätt att lösa det eller bara stanna vid deras sida.

Tips

 • En sann vänskap är svårt att komma med. Det är en gåva att ha den typen av band med någon. Tryck inte och försöker få det att hända med någon du inte komma bra överens med, och om du inte hittar det-hålla det!
 • Tvinga inte vänskap.
 • Uttryck dig själv! Inget säger "låt oss hänga ut" som att ha alla vet vem du är. Like Switchfoot? Ha ett band t-shirt. Into Buffy? Bära en T-shirt... igen. Du får idén.

Varningar

 • Försök aldrig något som är negativa till den person som du inte känner. Den sätter dig i stora problem.
 • Aldrig, aldrig, aldrig ge ut din personliga information online.
 • Tror inte att ha vänner, ens sant sådana, kommer att få dig att må bättre om dig själv. Du är den enda som kan göra dig lycklig när allt är sagt och gjort.
 • Om du chattar på nätet, aldrig försöka möta upp personligen om du inte är helt säker på att den här personen är legitimt. Det är svårt att säga, men att vara utomordentligt försiktig. Detta betyder inte träffa någon personligen direkt, vänta ett år. Ge inte bort personlig information som telefonnummer eller adresser, och om du gör träffa-alltid möts i en mycket offentlig plats där det finns trygghet. Även föra en betrodd vän.