Wka

Hur man gör en bästa vän

Bästa vänner - De är alltid där för dig, alltid ser ut för dig. Det finns många anledningar människor gör bästa vänner. Oavsett om det är "bara för att", eller fylla det tomrum, gör en bästa vän kan vara enklare än du kanske tror! Bara att fortsätta läsa!

Steg

Hur man gör en bästa vän. Tänk på din nuvarande bästa vänner.
Hur man gör en bästa vän. Tänk på din nuvarande bästa vänner.
 1. 1
  Tänk på din nuvarande bästa vänner. Fundera på vilken av dem är den mest trovärdiga. Om du inte har några vänner, sedan försöka göra något! Titta alltid lättillgänglig, utåtriktad och inte blyg. Var en god lyssnare. Agera inte kaxig.
 2. 2
  Börja prata med den personen oftare, men inte över-göra det. Till exempel, sitta ner med dem vid lunch och i klasser som du har tillsammans, och säga "hej" i korridoren
 3. 3
  Få deras telefonnummer och ringa dem då och då, kanske en eller två gånger i veckan. Ring inte på samma dag varje vecka, försök att välja en slumpmässig dag eller hålla det oförutsägbara eller om du inte har en telefon med ett dataspel och lägga till dem som en vän för att prata
 4. 4
  Fråga om de en dag kan komma över till ditt hus, eller göra något kul tillsammans. Se till att du har känt den här personen för en stund först, dock. Om du känner någon för en dag eller två, och sedan be dem att komma till ditt hus, kan de finna det lite konstigt.
 5. 5
  Fråga dem om deras fritidsintressen för att se om du kan göra något tillsammans i varandras gemensamma intressen. Lär känna den här personen. Hitta de gillar och ogillar, favorit aktiviteter, deras favoritfärger, etc. Det finns så mycket att du kan ta reda på!
 6. 6
  Lär känna sina vänner. Om det inte fungerar med din ursprungliga vän, kommer du fortfarande vara bättre än tidigare, med ännu fler vänner att prova med.
 7. 7
  Berätta för dem att de är en bra vän när du har verkligen lärt känna dem. Detta kommer att visa att personen som du tror att de är coola, och de kommer högst sannolikt acceptera det.
 8. 8
  Berätta den personen en som du inte skulle tänka för mycket om de avslöjas, eftersom dela hemligheter bygger förtroende. Om personen berättar hemligheten, kommer du inte ha förlorat mycket (eftersom du inte hade något emot denna hemlighet att komma ut), men du kommer att ha lärt sig att de inte kan lita på som din bästa vän. Om personen håller hemlig, kan du berätta för en annan något större hemlighet. Snart kan din kompis bygga en meritlista av förtroende genom att hålla alla dina hemligheter, och ni vet att detta är en person som du kan dela dina innersta tankar med.
 9. 9
  Gå inte för den "populära ungen" i klassen / skolan. Detta är en given, och ser ut som du försöker något. Istället umgås med en ny tjej eller någon du har sett runt, men vet inte ännu. Prova en blyg person som håller tillbaka - de kan uppskatta någon annan göra ansträngningen för en förändring!
 10. 10
  När din kompis säger någon annan en hemlighet, inte bara pråm och lyssna på den. De kommer att hitta dig som en irriterande person och kommer att börja hata dig!

Tips

 • Slutligen men viktigast, bara vara sig själv och låta de goda tiderna rulla! Ibland tar det bara säga "Hej!" varje dag.
 • Prata med dem personligen mer än genom text eller på nätet. Detta gör att du kan bli mer öppen och berätta för dem ansikte mot ansikte.
 • Var dig själv. För om allt går som planerat, kommer de att se den riktiga du och känner du ljuger, så håll dig, eftersom eventuella risken för dem att vara din bästa vän är mycket högre!
 • Om de berätta en hemlighet avslöjar inte det eller de kommer inte vara din vän längre.
 • Försök att göra saker med dem så mycket som möjligt och sitta bredvid dem så ofta du kan.
 • Om de talar om sina andra vänner eller gamla bästa vänner, är chansen att de försöker få dig svartsjuk och att få dig att erkänna att hon eller han är din bästa vän.
 • Även om det kan tyckas lätt att bli nära med någon se till att de känner att du är nära också. Men be inte dem eftersom det är bara konstigt!
 • Även om det är möjligt att ha en bästa vän, se till att de inte inser att du försöker att göra det hända. Inte be dem rakt upp som du verkar desperat. Håll ett vakande öga på dem, men utan att riskera förekommer spooky!
 • Försök att skratta åt deras skämt (även om det inte är roligt). Det skulle göra dem att känna sig bekväm!
 • Ett bra sätt att veta om den personen vill vara din bästa vän är om de berätta en hemlighet. Se till att du inte berätta för någon, som helt skulle döda din chans.
 • Se till att du alltid finns där för dem, i goda tider och dåliga tider. Hjälp dem när de behöver hjälp och bara vara en god vän!
 • Sms dem och bli riktigt roligt. Bästa vänner älskar humor!
 • Vara lite vågad, om din kompis utmanar dig att göra något (inte livshotande) och sedan prova det, till exempel om de säger att du inte kan klättra till toppen av lekplatsen tak visar dem du kan.
 • Om du tror att du får i vägen för din bästa väns andra sociala livet, text eller telefon honom / henne, kan man faktiskt säga att din inte.
 • Var inte blyg. Om du är blyg, är det möjligt att han / hon kommer att märka och tror att du är konstig.

Varningar

 • Se till att du inte är den som alltid driver vänskapen framåt. Efter att du har gjort det klart att du är intresserad av att vara deras vän, låt dem göra nästa drag.
 • Bli inte en stalker, eller vara irriterande. Detta är en stor turn-off.
 • Det tar tid. Tvinga inte relationen, du skadar bara dig själv och din vän.
 • Se till att den här personen inte är elak mot andra människor, eller två ansikten. Detta kan hända ganska enkelt. Vissa människor kan vara söt i ansiktet, då skvaller bakom ryggen. Detta betyder inte anklaga någon för att vara två ansikten när de är riktigt söt, men du ska bara se till att detta inte händer. En genomsnittlig människa gör inte för en god vän.
 • Vissa människor tycker inte om ni kallar dem väldigt ofta, det är ett stort irritationsmoment för vissa typer av människor. Överdriv inte på kallelse.
 • Om hon / han är bisexuell eller homosexuell, inte döma dem bara på det, de kan fortfarande vara cool. Bara berätta för dem att du inte får ner så där och de kommer inte hit på dig.
 • Efter en liten stund, kanske om en månad eller två, berätta för dem att de är din bästa vän, och se deras reaktion, om det är ett leende och ett "du också", då du vet att du har en bästa vän.
 • Ge dem tid för sin egen
 • Försök att inte besöka din bästa vän varje dag, han / hon kan finna det irriterande och kanske tror att du får i vägen.
 • Kopiera inte vad de gör! Det är verkligen frustrerande för dem
 • Förhindra att den du verkligen är att behaga eller passa in i deras personligheter. De kommer att räkna ut vem du egentligen är slut, och de kanske känner sig svikna och ljög för. Dessutom är det ett tecken på osäkerhet.