Wka

Hur man gör ett gott intryck på tjejer

Många killar klagar på att kvinnor kan vara svårt att imponera. Men nyckeln är inte att försöka hitta rätt sätt att imponera, det är att göra rätt intryck på första plats.

Steg

Hur man gör ett gott intryck på tjejer. Komplimang henne, men inte mer än göra det.
Hur man gör ett gott intryck på tjejer. Komplimang henne, men inte mer än göra det.
 1. 1
  Komplimang henne, men inte mer än göra det. Tänk på något positivt du kan säga... och faktiskt menar det! Säg inte hennes "Jag gillar verkligen dina skor" om hon bär misshandlade sneakers! Komplimanger hennes kläder eller utseende är inte en dålig idé, men det riskerar att bli förutsägbar. Försök att vara original, och, om det faller sig naturligt för dig, humoristisk. Tvinga inte det men om du inte är en naturligt rolig kille!
 2. 2
  Respektera henne. Tjejer hatar när du inte och dess en stor stänga. Ge henne utrymme, inte sätta ner henne och hålla handen på dig själv. Om du inte ger flickan henne behövde utrymme hon kan bli arg på dig och börja ett argument som kan leda till ett break-up.
 3. 3
  Ta det lugnt. Inte automatiskt flirta, få suggestiva, eller ändra tonen i samtalet så fort hon tackar för en komplimang eller skrattar åt dina skämt. Massor av människor kan vara lite blyg, så om hon verkar på detta sätt inte försöka tvinga saker. Blyga människor vanligtvis inte ogillar andra människor, de behöver bara lite mer tid och utrymme att lära känna dig. Titta noga efter tecken på att du kanske har klivit för långt in hennes "comfort zone"!
 4. 4
  Ta reda på vad hon är intresserad av (men på allvar, inte som en stalker)
 5. 5
  Folk gillar det när någon är uppriktigt intresserad av vad de tycker och säger. Men om du inte är intresserad av inte försöka fejka det. Lyssna och uppmuntra en kvinna att prata om saker som intresserar henne inte bara kommer hjälpa dig att hålla konversationen igång två sätt, men kommer att hjälpa dig att räkna ut om hon delar något av dina intressen i första hand, och kan även hjälpa dig att tänka på en trevlig aktivitet du kan dela om du bestämmer dig för att fråga ut henne.
 6. 6
  Om du verkligen gillar en kvinna och du tror att hon gillar dig också, gå vidare och fråga ut henne men kom ihåg, om hon säger nej det är inte slutet av världen! Dessutom är det hennes förlust ändå, eller hur?
 7. 7
  Om hon säger ja försöka tänka på något unikt och kreativt att göra, men försök att göra det något som är offentligt, helst under dagen eller på en helg. Vi lever i en värld full av weirdos och hon inte har någon anledning att tro att du inte är en av dem! Dessutom, sena middagar bär med sig en hel del bagage och oönskade förväntningar för en massa människor, så det är bäst att vänta tills ytterligare väg för det!
 8. 8
  Verkligen, bara vara dig själv.
 9. 9
  Inte skryta, tjejer hatar det. Du vill inte göra henne tror att du är en självcentrerad idiot.
 10. 10
  Det är bra att komma överens med henne om saker, men om varje gång hon frågar din åsikt om något du bara nicka eller säga "säker", kommer hon heller inte att du lyssnar eller att du inte bryr dig, som du kanske inte, men du vill inte ge henne det intrycket. Inte bara säga att du håller med, berätta varför du samtycker, kommer hon troligtvis uppskattar ditt svar och vet att du lyssnar på henne.

Tips

 • Kom ihåg att inte agera som någon du inte är. Du kan inte hålla upp falska intryck för evigt och du inte vill träffa någon som är intresserad av någon du inte!
 • Det låter enkelt, men din bästa tillvägagångssättet är att bara gå upp och prata med henne... ingenting kommer sannolikt att hända förrän du gör det, och du kommer inte veta om det är ens värt att lära känna någon förrän du gör detta första steg. Tänk på vad som kan hända. Vad ska hon göra? Slap dig? Run away? Vanligtvis skulle det värsta scenariot vara att hon försöker sitt bästa för att inte vara oförskämd. Även i en tid av växande jämställdhet och lösare sociala förväntningar på könsroller det är fortfarande statistiskt mer troligt att om du väntar runt för en kvinna att komma upp till dig, kan du vänta en lång tid. Och du kan satsa det finns gott om andra killar inte väntar runt!
 • Om du verkligen gillar henne och du är ganska blyg, försök sedan att starta konversationer med henne. Det kanske inte alltid fungerar, men det är värt ett försök.
 • Försök att inte agera alltför blyg eller självmedveten. Många (men inte alla) kvinnor gillar en kille som är lite blyg men för mycket kan upplevas som just plain nördigt och göra det riktigt obekvämt för er båda.
 • Om du vanligtvis röker, dricker eller svär försöka hålla ett grepp om det. Även om hon gör något (eller alla) av dessa saker din förmåga att röra på sig lite återhållsamhet kommer att hålla dig från att visas nervös och kanske visa lite självbehärskning, som de flesta människor finner tilltalande i en person.

Varningar

 • Vissa tjejer bara inte kommer att gilla dig.
 • Under eller efter en dag inte anta att hon vill att du ska krama henne eller kyssa henne bara för att du ska ha en bra tid tillsammans. Även om du inte behöver vänta för henne att "ta första steget", bör du närmar dig ändå med försiktighet och hålla ögonen på hur hon agerar mot dig.
 • Upprepa, om du frågar ut henne och hon säger nej, det är inte slutet av världen!
 • Ring inte eller närma sig en kvinna du är intresserad av för ofta eller vid olämpliga tider: Hon kanske tror att du är en stalker!
 • Var försiktig med för mycket fysisk kontakt. "Social beröring 'såsom en hand på axeln eller handen under samtalet kan snabbt skjuta vissa människor.
 • Var ärlig mot henne, men inte för ärlig! Hon kanske tror att du menar.

Saker du behöver

 • Ren, snygg, bra sittande kläder som smickrar dig.
 • En frisk, positiv inställning till henne (och mot kvinnor i allmänhet) samt en frisk, positiv (inte kaxig eller arrogant) inställning till dig själv: Du kan inte få henne att tro att du är värd sin tid om du inte tror det först!