Wka

Hur man gör honom märker du

Det är svårt att handskas med när du ser att drömmen killen i skolan, och försöker som ni kanske kommer han inte titta på dig. Men det är vad som skiljer den tuffa från svaga!
Följ dessa steg för att räkna ut hur man får en kille att lägga märke till dig.

Steg

Hur man gör honom märker du. Börja i liten skala.
Hur man gör honom märker du. Börja i liten skala.
 1. 1
  Välj ditt mål!. Okej, så du inte kan gå jagar efter en dröm kille om du inte har en. Om du inte har en speciell person i åtanke, då denna artikel är inte för dig): Förlåt. Det viktigaste att komma ihåg är INTE göra själv som någon! Om det finns en kille som alla andra tycker, gör inte själv vill ha honom att gå med strömmen. Se till att du faktiskt har känslor för honom.
 2. 2
  Börja i liten skala. Om du kör upp till honom, be honom om hans nummer när han inte ens vet ditt namn, du är typ att gräva själv lite av ett hål. Om han sitter nära dig i en lektion, försöka fånga hans blick, men inte stirra! Om du ser honom i korridoren, le eller få ögonkontakt. Inte vansinnigt grimas och vinkade på honom, det är lite av att sätta.
 3. 3
  Gör konversation. Så, har du fått hans öga, nu lägga ett "hej" eller en mjuk våg då och då. Försök inte göra det varje gång du ser honom. Det är lite irriterande för honom att ha någon som viftar på honom hela tiden. Slutligen bör det bygga upp till en liten konversation, säga hej, hur mår du, etc.
 4. 4
  Lägg hans MSN. Det fungerade för mig! Hittade ut från andra människor eller från honom, om han har MSN Messenger (eller AIM). Vissa människor säger "ooh, aldrig be om det från vänner", men det är struntprat. Han kommer inte tänka alls.
 5. 5
  Bli inte för fäst!. Om du upptäcker att han inte gillar dig, det är bättre att veta nu än senare när du har fått reda på mer om honom. Tips på honom, men inte bara be honom ännu.
 6. 6
  Jobbet klart!. Nu efter detta, behöver du bara arbeta på det, inte vara för klängig, låt honom säga hej till er (men inte hela tiden, kanske han tror att du inte bryr dig) och sedan låta saker växa därifrån. Och kom ihåg, om det inte blir rätt, oroa dig inte! Det finns mycket mer fisk i havet.: D

Tips

 • Spela inte svårt att få. Inte i det här fallet ändå. Om du är den som kom på honom, började prata med honom, sedan om du plötsligt slutar prata med honom, och gick bort då han kommer att tro att du inte är intresserad och gå vidare.
 • Har stöd av dina vänner. Om du försöker göra det ensam då du kan bli mer upprörd om saker inte går rätt. Du kan få dina vänner att hjälpa till också, för t ex: om någon av dina vänner känner honom bättre än du gör, det är en stor hjälp.
 • Var dig själv. Han gillar dig för vem du är, inte någon annans.

Varningar

 • Tänk på att inte bli alltför fäst
 • Bli inte upprörd om det inte går rätt
 • Och aldrig välja en kille över dina vänner

Saker du behöver

 • A Dream Guy
 • Vänner
 • Confidence
 • Denna guide