Wka

Hur att låta alla veta att du inte dejtar en viss kille

Är rykten startas om dig och en kille? Se till att dina vänner och bekanta vet ingenting händer. Hur? Väl läsa stegen nedan.

Steg

Hur att låta alla veta att du inte dejtar en viss kille. Fråga dig själv varför är du orolig vad andra tycker?
Hur att låta alla veta att du inte dejtar en viss kille. Fråga dig själv varför är du orolig vad andra tycker?
 1. 1
  Fråga dig själv varför är du orolig vad andra tycker? Finns det verkligen ett behov av att förändra ditt beteende för att undvika en tillfällig missförstånd?
 2. 2
  Var ärlig och rakt fram när du tillfrågas. Det är inte kränkande att säga att du är bara vänner. De flesta vuxna har många vänner av motsatt kön.
 3. 3
  Säg gratis saker om honom och avslutar med, "du vet, han vänder verkligen ut att vara en bra vän." Använd ordet "vän" ofta när man talar om honom till andra.
 4. 4
  Om du är i ett förhållande och du är vuxen, kommer många människor att inse detta. Prata om din relation när tillfället kräver det. Det kommer att komma en gemensam del av samtalet.
 5. 5
  Förblir vänner med killen i fråga. Begränsa inte din vänskap på grund av några dumma rykten.
 6. 6
  Om killen i fråga gillar dig, vara ärlig om dina känslor för honom. Om han agerar på ett sätt som visar att han är intresserad av dig, kan detta vara en del av problemet.
 7. 7
  Acceptera att vissa människor helt enkelt inte förstå att medlemmar av det motsatta könet kan vara "bara vänner", oavsett vad du kan göra för att övertyga dem annars.
 8. 8
  Läs varningarna nedan om att genomföra dessa åtgärder. Kom ihåg, du försöker bara informera folk om din icke-relation, går lite långt.
 9. 9
  Berätta om helgen / semester planer som lämnar ut honom: "barnvakt", "titta Sopranos på dvd för 5: e gången", "försökt laga ', tvätt, strykning, städning.."
 10. 10
  Gör det klart i ditt sinne att han / hon är din vän egentligen och inget mer än så och rätt saker kommer ut ur munnen automatiskt.

Tips

 • Om du är i skolan och andra säger att du dejta honom eller "gillar" honom då de är förmodligen avundsjuka eller bara ute efter lite skvaller. Ibland är det inte seriöst och folk bara ha lite kul, försöker ignorera det och om det stör dig sedan berätta för dem att sluta, om de inte försöker sedan stegen ovan.
 • Bara för att du vill att folk ska veta att du inte är dating och du är bara vänner betyder inte att du måste vara oförskämd dem. De är fortfarande din vän, bara för att du inte "gillar" dem betyder inte att du inte kan umgås med dem. Inte inte "gillar" någon på grund av grupptryck. Aldrig ge efter för grupptryck, vad du vill göra.
 • Om du verkligen bryr dig om denna persons känslor, alltid vara artig. Inte bara avsluta vänskapen på grund av vissa rykten.

Varningar

 • Relationer bygger på förtroende och när du ljuger du kommer att skada relationen. Ärlighet är alltid den bästa politiken.
 • Trash Talk är inte ett bra sätt att hålla en vän.
 • Om du inte går med killen, det är inte hans fel, så skadar inte hans namn som helst. Var försiktig med honom. De flesta av de åtgärder som här är inte alltför skadliga om de används med restriktioner, så bara vara försiktig.
 • Om du går till extrema längder för att "bevisa" att du inte dejta en kille, kan du se lite dumt eller självmedvetna. Du kan även visa den omvända påverka!