Wka

Hur vet jag om din flickvän / pojkvän är otrogen mot dig

Fusk är alltid det värsta scenariot i relationer. Denna artikel kommer att berätta hur man märka en otrogen kille / tjej, om han / hon är din eller någon annans partner.

Steg

Hur vet jag om din flickvän / pojkvän är otrogen mot dig. Se tillbaka på din relation.
Hur vet jag om din flickvän / pojkvän är otrogen mot dig. Se tillbaka på din relation.
 1. 1
  Se tillbaka på din relation. Har saker förändrats nyligen?
 2. 2
  Se upp om din partner är plötsligt gå ut. Lagen som tillbaka och låtsas att inte misstänka någonting. Nästa dag eller morgon försöker agera lite romantiskt, inte säga något om en annan person som du kanske misstänker. Du vill att din partner att ha dåligt samvete, om han eller hon gör något dumt.
 3. 3
  Notera om personen du med agerar konstigt eller är plötsligt svartsjuk på allt och alla, är något som definitivt kommer på. (Detta är oftast hänvisas till män men kom ihåg att alla är olika.)
 4. 4
  Notera om din partner föreslår att du fuskar på honom / henne och du inte är, så betyder det sannolikt att han / hon är. Men det finns alltid en möjlighet kan detta bara vara svartsjuka. Men om du inte interagerar med det motsatta könet mer än vanligt, är svartsjuka inte fallet. (Ofc om du är homosexuell man måste tänka på att du är mer med samma kön, och om du är bisexuell man måste titta mer på det faktum om du är mer med en exakt personen och / eller alla av ovanstående.)
 5. 5
  Veta säkert. Du behöver information, du kan inte bara hoppa till slutsatser. Ofc nummer och datum på papperslappar är bevis, men de är inte tillräckligt. Försök smyga in frågor som kanske inte verkar misstänkta i dina vardagliga samtal, men det kommer att ge dig ett namn eller info du kanske inte har varit medvetna om. Gör detta när du tror att din partner har låtit sin vakt.
 6. 6
  Vet att du är i riskzonen. Kom ihåg att anklaga någon för fusk är allvarliga. Du kan sluta att bryta upp med en riktigt uppriktig person.
 7. 7
  Om han av någon anledning / hon bekänner att ha varit otrogen, låt honom / henne gå. Det är inte bra att gå ut med en person som fuskar. Hur du handskas med den personen efter att finna ut är ditt eget företag. Det viktigaste att komma ihåg är att inte förlåta den personen för deras allvarliga misstag. Om du inte var tillräckligt den här gången kommer du aldrig att bli. Men försök inte att göra den personen svartsjuk det är samma sak som att sänka dig till den personens nivå.
 8. 8
  Tänk på att du kan se det med egna ögon. Det enda positiva här är att du nu är definitivt säker på situationen. Om så du bör hantera situationen direkt. Spring inte bort för några skäl. Se personen rakt i ögonen, men inte tappa humöret eller börja slåss. Sedan lämna eller om det är din plats, kasta ut dem på ett sätt att tala.
 9. 9
  Inte någonsin gå tillbaka till en fuskare och försöka att inte ansluta sig till en före detta fuskare. Detta kommer bara att göra ditt liv svårt. En gång otrogen, alltid otrogen! Även om, är detta inte alltid fallet, vissa människor kan inse att fusk på en trevlig kille / tjej som är fel och säger att de aldrig kommer att göra det igen och vara uppriktiga när de säger det! Gör inte hårda beslut.

Tips

 • Undvik fuskare. Om killen eller tjejen du är med, har varit otrogen förut, kommer de troligen göra det igen. Funderar du är för speciell kommer alltid att få dig i trubbel.
 • Försök alltid att sätta dig in i din partners skor. Det kan finnas skäl för fusk eller bara plötslig förändring i livsstil.
 • Tänk tillbaka till din partner historia i relationer. gjorde de lura på någon före dig? Om så inte gå ut med dem.
 • Om du har avkända förändringar i din partner som du inte gillar, bör du kolla in dem.
 • Inte ge din partner utrymme att fuska är ett effektivt sätt att hindra din partner. Det kan göra att personen arg, men åtminstone du få sanningen ut. (Var noga med att använda detta).
 • Om din partner är otrogen och din säker på det, ta din tid och kolla om han eller hon är värt att vara i ditt liv om inte så låt dem gå.
 • Nya parfymer och märken är klassiska sätt att ta reda på om din partner har en ny person i sitt liv.

Varningar

 • När du vill ta reda på var försiktig. Du kan bara skada en rätt bra relation.
 • Ofta fuskaren lägger skulden på dig, kom ihåg att även om det bara innebär bristande uppmärksamhet eller svartsjuka fusk är ännu värre. Ta inte skulden på hjärtat.
 • Den fuskare kommer plötsligt ändra sina handlingar, beteenden och beslut när det kommer till dig.
 • Tänk på att om du får misstänksam mot din partner, tror att om din partner plötsligt börjar frågar du skulle vara misstänksam också.