Wka

Hur du upptäcker om din pojkvän är en användarvänlig, fuska eller en spelare

Låt oss inse det. Cheaters åka fast. Men vad gör du om du misstänker att din pojkvän är otrogen utan hållbara bevis? Medan processen att krossa din kille med en annan tjej är traumatiskt, det är bättre än att slösa bort din tid på en otrogen krypning. Dessa steg kommer att hjälpa dig att spika en philandering pojkvän.

Steg

Hur du upptäcker om din pojkvän är en användarvänlig, fuska eller en spelare. Vet att folk fuskar och du behöver hålla ett öga på det.
Hur du upptäcker om din pojkvän är en användarvänlig, fuska eller en spelare. Vet att folk fuskar och du behöver hålla ett öga på det.
 1. 1
  Vet att folk fuskar och du behöver hålla ett öga på det. Du kan följa dem och för det mesta hittar du ditt svar. De fuskar och så du bör inte vara naiva. Ta hand om dig själv och din säkerhet.
 2. 2
  Notera om de har många planer och verkar inte kunna begå just till dig. De har många andra planer och människor att se. De är alltid upptagen och de inte har tid för dig. De kommer att bli förvirrade om dig och din status ibland. De sällan någonsin gjort de inledande samtalen.
 3. 3
  Titta om de pratar med andra människor när du är på en dejt. Du hör en tjej röst. De gömmer sina telefonsamtal från dig. De går någon annanstans att ta sina telefonsamtal. De kommer texten du istället för att ringa dig ibland.
 4. 4
  De kan verka konstigt och bisarrt omkring dig. De agerar konstigt. Du känner något är på gång. Bara lita på dina föraningar och de flesta av den tid du har rätt. Du kan kolla upp dem genom att observera dem på avstånd för att se om de är med någon annan.
 5. 5
  Han behöver inte gömma sig. Om han gömmer sig då det är din ledtråd. När du är med honom och han plockar upp telefonen och du hör en kvinnas röst. Detta är också en ledtråd.
 6. 6
  Tänk på: en man kan ha kvinnliga vänner eller systrar och mammor, men om han verkar vara att delta i konversationen då du vet att det är inte bra. Du kan berätta förresten att han pratar i telefon. Är det ett långt samtal, och gör han verkar le mycket eller känner sig glad när du tar det samtalet? Om han är bara uppriktig och hänga upp inom kort så kan det vara en familjemedlem
 7. 7
  Var inte rädd för att fråga honom vem han pratar med. Du kan göra det, och hans svar kommer att låta dig veta om han ljuger eller talar sanning. Om han verkar täcka upp det genom att borsta den ur vägen så vet du att det kan vara en annan tjej.
 8. 8
  Om han säger något i stil med, "oh, dess ingen", så ska du veta att det är någon. När de försöker borsta bort det som du vet att det är ett problem.

Tips

 • Kolla upp honom. Du är förmodligen tänker detta steg är over the top. Men om din kille säger en sak, borde han inte ha något att oroa sig för om han inte ljuger. Rätt? Nyckeln till detta steg är att inte ta detta till det extrema. Det finns en skillnad mellan att vara subtil och kolla upp honom och vara psykopat och stalking.
 • Leta efter de röda flaggorna. Detta är ett ganska vagt uttalande. Röda flaggor kan vara så enkelt som en plötslig ökning i övertid på jobbet eller så flagrant som inte kommer hem på natten. Det är en sak om röda flaggor som skiljer dem från vanliga åtgärder. Vanligtvis, sparkar din intuition i. Många bortse sin intuition. Men oftast om du tror att något är fel, det finns. Bo vid detta säger, "Där det finns rök, finns det eld." Lyssna på hörsägen. Det är utan tvekan att han sa att hon sa saker blir gamla men många gånger finns det giltighet vad du hör. Även om du inte behöver reagera på varje rykte du hör, bör du alltid titta in i den, särskilt om du redan är misstänksam.