Wka

Hur att fånga någon som är otrogen på nätet

Vissa människor tror att fusk på nätet är egentligen inte fusk. I sanning är det dock, eftersom det innebär att åtrå någon annan, eller att ha en känslomässig kontakt med någon annan än din make. Om du misstänker att din make är otrogen på nätet, kommer den här artikeln hjälper dig att fånga honom eller henne på bar gärning.

Steg

Hur att fånga någon som är otrogen på nätet. Räkna ut sina metoder.
Hur att fånga någon som är otrogen på nätet. Räkna ut sina metoder.
 1. 1
  Räkna ut sina metoder. De flesta makar som fuskar på nätet kommer att gå till chattrum för att träffa medlemmar av det motsatta könet. Detta är en mycket populär mötesplats för fusk på nätet, och har använts miljarder gånger av miljontals människor att göra så. Ta reda på vilka chattrum de besöker. Du måste veta vilka chattrum de går in i, och vilken metod de använder för att komma dit. Det finns många metoder att gå chattrum. Du kan gå med dem genom webbplatser, budbärare, eller via IRC-klienter.
 2. 2
  En något nyare väg för fusk är att använda "sociala nätverk". Om din partner har en Myspace / Facebook-konto, gör ditt eget konto - du kommer att kunna få en glimt av hur din partner bär själva på nätet samt vem de interagerar med och på vilket sätt. Om du vill vara i förklädnad, helt enkelt använda ett falskt namn när du skapar dina konton.
 3. 3
  Hitta en annan dator som inte finns i ditt hus. Oftast en vän, eller bekant kommer att ha en dator för att använda för detta. Få till chattrummet de går till på samma gång som de är kända för att vara i den. Ändra ditt namn så att de inte kan känna igen den. Du vill hålla det hemligt att du är där, annars kommer du inte att kunna fånga dem.
 4. 4
  Flirta med din make enligt denna antagna identitet. Försök att få hans eller hennes uppmärksamhet. Använd alla de flirta metoder som du vet att göra det. Få honom eller henne i en privat konversation med dig. Fråga om han eller hon är gift. Om han eller hon säger nej då du, just det, har dina bevis. Om svaret är ja då fortsätta att ställa frågor som "så gör din man (eller fru) vet att du kommer hit?" Vanligtvis fusk makar kan förneka att deras makar vet. Sedan frågar "Så vad gör du här? Looking for some fun på sidan?" När de har svarat ja, då har du fångat dem fusk på nätet.
 5. 5
  Leta efter något märkligt i sina loggar eller dokument. Se om något konstigt sticker ut till dig, som en fil med ett konstigt namn på det, eller ens titta på de mappar som verkar normalt för dig att se om du kan hitta något för att bevisa att de är fusk på nätet. Ibland människor som är fusk på nätet kommer att lämna ett litet spår av bevis.
 6. 6
  Installera inte något på sin dator. Denna lätt kan hittas av antivirusprogram, ansökan fel (t.ex. i det program du installerat kraschar, slut på minne eller ens använder tillgängligt hårddiskutrymme). Istället undersöka fånga nätverkstrafiken via din router eller med program som ettercap och Wireshark..