Wka

Hur att bryta upp med en gift man

Om du är med en gift man, bara vara medveten om att han inte kommer att lämna sin fru. Om du så småningom får honom, kommer det bero på hans fru som känner honom bäst har kastat ut honom. Du kommer att fortsätta att spela andra till henne om han bara är en spelare typ och har så många datum och egentligen bara inte få vara trogen.

Steg

Hur att bryta upp med en gift man. Lägg inte ditt liv på is.
Hur att bryta upp med en gift man. Lägg inte ditt liv på is.
 1. 1
  Lägg inte ditt liv på is. Även om du kanske tror att han älskar dig nog att lämna sin fru, är detta sällsynt och den vanliga vägen är en återgång till hustru efter främlingskap, ilska, besvikelse, och arbeta igenom saker med sin fru. Tecken på att han inte har för avsikt att lämna dig är:
  • Brist på samtal efter att han upptäckt att ha en affär med dig.
  • Vistas någon annanstans efter att ha kastat av sin fru, men gör inga försök att vara med dig. (Han jobbar igenom saker.)
  • Skära av pengar om han har gett den till dig.
  • Inte lämnar sin fru trots att säga att han kommer alltid.
  • Göra massor av ursäkter för varför han inte kan lämna henne.
  • Att gå tillbaka till sin fru efter att ha tagit en paus från henne. Dessutom kan hon hotar med självmord eller att berätta allt, osv, och han vidarebefordrar detta till dig som skälen för att inte återvända.
  • Han är otroligt ont om hans fru lämnar honom och du anses inte vara den person som han vänder sig till.
  • Unmet löften.
  • Ingen skilsmässa.
  • Han berättar hans fru hatar sex, kommer inte ha sex, men han håller med dig om sex med inga frågor.
 2. 2
  Fundera på hur tålmodigt du har väntat på att något ska hända. Men det har inte så långt och veckorna förvandlas till månader, månaderna i år. Är du beredd att fortsätta göra detta för dig själv, medan enstaka utsikterna fortsätter att förbises av dig?
 3. 3
  Nå en punkt där du inser att din egen mentala hälsa, integritet, och sunt förnuft förtjänar detta beslut som den enda rätta resultatet. Ditt liv är konsumeras av något som aldrig kommer att hända och du blir inte yngre medan du blir uppträdda tillsammans.
 4. 4
  Ring utanför relationen. Berätta det gift man att saker har kommit till ett slut mellan er två. Håll ditt sårad av det så mycket som möjligt, behandla bryta upp som om det var i slutet av en affär. Du kan göra din gråt på era flickvänner axlar efter, inte ge honom någon förevändning för att försöka övertyga dig om beslutet.
 5. 5
  Om han fortsätter att tjata dig efter att bryta upp, vara lugn men kall. Läs hans nummer och vägrar att besvara samtalet. Inte återvänder e-post. Öppna inte brev utan skicka dem tillbaka oöppnade med Return to Sender skrivet på dem. Var civila och fjärran om du stöter på varandra, vara professionell om du arbetar på samma ställe (och överväga att leta efter ett nytt jobb om möjligt / önskvärt). Förbli slag och helt enkelt insistera på att förhållandet är över.
 6. 6
  Ut med dem som verkligen stödjer dig. Få tillsammans med dina vänner, berätta dem du kan lita på vad som hänt för att få det överstökat, sedan komma ut och ha kul. Gå till en klubb, gå ut och festa, ha kul igen. Återupptäck andra människor och dina vänner.
 7. 7
  Ställ dina gränser. Om han blir riktigt svårt, berätta för honom om han korsar en linje. Till exempel kan du lämna ett meddelande på hans arbete en natt efter att han har tiggeri och i en barsk röst säga något i stil med:. "Look James, jag har berättat för många gånger nu när det är över med dig och mig Don ' t komma runt igen. jag inte älskar dig, och jag vill inte att du. Just det. nu lämna mig ifred! "
 8. 8
  Räkna med sorg men gör ditt bästa för att övervinna den. Du är bara så ensam som du låter dig känna. Du har vänner, du har oupptäckta vänner, har du familj och kollegor. Rita på alla resurser, och ta upp nya aktiviteter om du är ensam i en stad - det finns alltid nya människor att mötas. Gå vidare med ditt liv. Börja dejta andra.

Tips

 • Har en flickvän svara i telefonen och säga "Hon är på bio med Bob". På så sätt kommer han att du dejtar igen.