Wka

Så för att hålla fötterna varma

Du lägger i din vilstol under din filt, och allt är varmt utom fötterna. Vad gör du? Här är några sätt att hålla fötterna varma:

Steg

Så för att hålla fötterna varma. Om dina fötter är mycket kallt, lägg dem i en skål med varmt vatten eller en fot massager som innehåller varmt vatten.
Så för att hålla fötterna varma. Om dina fötter är mycket kallt, lägg dem i en skål med varmt vatten eller en fot massager som innehåller varmt vatten.
 1. 1
  Byt strumpor. Om du har burit strumpor hela dagen och fötterna blir svettig, kunde svetten i dina strumpor att dämpa dina fötter och gör dem coola.
 2. 2
  Om dina fötter är mycket kallt, lägg dem i en skål med varmt vatten eller en fot massager som innehåller varmt vatten. Detta värmer upp dem genast, och du kan sätta bubbelbad eller fotkräm i skålen med vatten.
 3. 3
  Om du har bara fötter, gnugga på vissa fotkräm eller lotion och massera in för att hjälpa cirkulationen och gör att fötterna känns varmare. Sedan sätta på några tjocka strumpor eller skor / tofflor.
 4. 4
  Hetta upp en ris påse och linda den runt fötterna.
 5. 5
  Använd en flaska med varmt vatten och lägg den under / över fötterna för att värma upp snabbt. Kom ihåg att ta bort det efter ett tag eftersom det börjar gå kalla. Om du ska göra detta, se till varmvattenflaska har ett lock, det är inte för varmt och du bär strumpor, även om de är bara tunn.
 6. 6
  Om du har suttit stilla en stund, flyttar eller utöva dina fötter kunde värma upp dem. Stå på dina tå och sedan plattjärn fötterna eller sträcka fötterna ut och peka tårna, sedan sätta fötterna igen och böja tårna. Upprepa dessa tills fötterna känns pirrig och varm.
 7. 7
  Du kan bara sätta på lite varma, tjocka strumpor och gnugga fötterna ihop när du har lagt dem på.
 8. 8
  När du är i sängen, linda fötterna i en filt och se till att det är undangömt hela vägen runt fötterna för att hålla dem varma.
 9. 9
  Om resten av kroppen är täckt upp, kan det vara bara att rummet är kallt. Kontrollera fönstren är stängda, sätta på elden eller centralvärme eller köpa ett utkast EXCLUDER om du tror att kylan kommer från under dina dörrar.
 10. 10
  Värm dina strumpor.
  • Sätt lite tjocka strumpor på och sedan sätta tofflor på och göra något för att ta dig av dina fötter.

Tips

 • Ullstrumpor är mer isolerande än bomull eller polyester.
 • Fötter som är kvar ute i kylan utan skydd är säker på att vara kall.
 • Bära strumpor!
 • Om du har kalla fötter då det bästa sättet att värma dem är upp för att få upp och göra massor av hoppa runt och rör sig som det får blodet går till fötterna och värmer upp dem. Detta fungerar bättre än strumpan uppvärmningsmetoder som det faktiskt blir dina fötter värmas upp inifrån snarare än utanför...
 • Du kan också bara få en elektrisk filt att värma fötterna, men inte lämna det på hela natten!
 • Placera en värmedyna på toppen eller under dina fötter.
 • Om dina fötter är kalla runt ditt hus, köpa eller bära tofflor att hålla dem varma och även skydda dem från allt du kan kliva på.
 • Du kan också sova med dina houseshoes / sockar.
 • Kontrollera att du har tillräckligt filtar på fötterna när du sover.
 • Om du inte har något emot att stiga upp, gå vidare och gå runt. Rörelsen kommer att cirkulera blodet i din kropp och värma upp dem, därav det gamla talesättet att när en person är alltid på språng, de sägs ha "kalla fötter."

Varningar

 • Placera inte strumpor i mikrovågsugn att värma upp dem eftersom de kommer att fatta eld.
 • Om du är diabetiker, inte sätta dem i en skål med varmt vatten, INTE INTE> lägg dem mot en varmvattenflaska, använd inte en ris påse att värma fötterna. Om du är diabetiker, sätta på tjocka bomull strumpor, gnid dem med händerna.
 • Kom ihåg att stänga av elektrisk filt av om du använder en.