Wka

Hur man har en klar hud med huskurer

Alla i dagens värld drömmer att få en vacker hud. Men det största problemet som uppstår är bristen på grundläggande kunskaper för att bota de vanligaste skönhet misstag som akne, mörka fläckar etc. Här är några steg som avser att förklara de procedurer som du måste följa för att få en vacker och klar hud.

Steg

Hur man har en klar hud med huskurer. För att lätta mörka fläckar och akne märken, sandskädda på färskpressad citronsaft, eller tillämpa ekologisk gräsätande yoghurt till hela ansiktet och halsen (låt verka i 10 minuter) för att lätta och ljusare huden.
Hur man har en klar hud med huskurer. För att lätta mörka fläckar och akne märken, sandskädda på färskpressad citronsaft, eller tillämpa ekologisk gräsätande yoghurt till hela ansiktet och halsen (låt verka i 10 minuter) för att lätta och ljusare huden.
 1. 1
  För att lätta mörka fläckar och akne märken, sandskädda på färskpressad citronsaft, eller tillämpa ekologisk gräsätande yoghurt till hela ansiktet och halsen (låt verka i 10 minuter) för att lätta och ljusare huden.
 2. 2
  Förebygga och eliminera pormaskar, torr hud, och ger huden en daggiga utseende bara genom att dricka minst 2 liter (1/2 gallon) för filtrerat vatten per dag - låter som mycket, men det kommer att göra susen!
 3. 3
  På tal om vatten, filtrera din dusch och handfat vatten så att du inte dumpning klor och kemikalier på din hud och hår - Du ska sluta med mjuk hud och friskare hår, och om du har astma och allergier, kan det hjälpa med att också.
 4. 4
  Använd en lotion mask nightly (eller på morgonen innan makeup), för en vackert återfuktad och glödande hy.
 5. 5
  Att läka en finne snabbt, tillämpas 100% tea tree olja med en bomullstuss direkt på finne varannan timme, och tillämpa vitamin E olja på plats på natten, ca 1 timme före sänggåendet.
 6. 6
  Ge dig själv en glöd, krymper porer, ge huden en antioxidant sprack, och jämna ut hudtonen med lite champagne och en bomullstuss.
 7. 7
  Förebygga finnar och hålla huden smidig med glykolsyra från en socker skrubb - Blanda ekologiskt rörsocker med ditt ansikte eller duschkräm i handflatan, eller prova min DIY enkel scrub
 8. 8
  Bleka dina tänder genom att borsta med raka bakpulver (du kan lägga till några xylitol för en bättre smak - Det är ett sötningsmedel som härrör från björkar)
 9. 9
  För en snabb glöd, applicera några droppar olivolja, kokos, eller jojobaolja till topparna på dina kindben och dina browbones (där du skulle använda highlighter eller skimmer kräm).
 10. 10
  Ta en kvalitet C-vitamin tillskott för att förebygga tidigt åldrande och hjälpa kroppen producera kollagen.
 11. 11
  Hålla huden smidig och mjuk genom att komplettera med fiskolja.
 12. 12
  Ät en kopp bladgrönsaker dagligen (helst ångas, Juiced, eller blandas för bästa matsmältning) för att hålla din hy klar och under ögonen i schack.
 13. 13
  Du kan använda socker externt, men undvika att äta det eftersom det kan orsaka finnar (för att inte tala huvudvärk och humörsvängningar) - Använd rå honung, stevia, eller xylitol istället.

Tips

 • Stress torkar ut huden och kan orsaka finnar, prova så yoga, djupandning, lyssna på avslappnande musik, och läsa goda böcker.
 • Gör veckovisa het olja behandlingar på din hårbotten och hår för att hjälpa den att växa lång och stark utan brott - oliv-och kokosolja fungerar bra.
 • Fix celluliter snabbt genom att göra en kaffe scrub - massage kaffet maler in dina celluliter områden som är utsatta för tillfälligt jämna ut dem (var noga med att tvätta bort väl).
 • Rött eller kliande hud? Slipa upp några ekologiska havregryn till ett fint mjöl och lägg den i din badvattnet för en lugnande, anti-inflammatorisk blöt (du kan också doppa en tvättlapp i havregryn vatten och tillämpa den på ditt ansikte)