Wka

Hur till flirta fysiskt

Ingenting får en kille eller tjej att gå mer än fysisk kontakt. Om du verkligen njuta av hans eller hennes företag och har redan börjat, bör du tänka definitivt om att få mer fysisk och verkligen börja vända honom eller henne på! Här är några steg för att hjälpa processen.

Steg

Hur till flirta fysiskt. Rör dem när du gör en punkt.
Hur till flirta fysiskt. Rör dem när du gör en punkt.
 1. 1
  Rör dem när du gör en punkt. Rör hans eller hennes axel eller hand när du gör en punkt ("Det är verkligen häftigt" eller "Du borde prova det," etc.). Inte bara förstärker du vad du säger, din också ge dem en ursäkt att börja röra dig tillbaka!
 2. 2
  Uppmuntra kroppskontakt. Om du redan gjorde några fysisk flirta, uppmuntra honom / henne att röra dig som väl. Spela ett spel som tumme brottning, sätta en arm på hans eller hennes axel, och öppna upp. Var kreativ. Om han eller hon kommer att le, gillar den personen förmodligen det och kanske vill att du ska göra det igen. Och när han / hon rör vid dig tillbaka i ett sensuellt sätt, är du i!
  • Om du är en kille, ge flickan en piggyback ride. Det är ett bra sätt att komma nära henne och visa henne hur stark du är. Försök att inte gå för fort eller du kan falla, vilket inte skulle vara uppmuntrande.
  • När den andra personen retar dig, försiktigt "slå" dem på axeln. Mestadels tjejer gör detta när killar är lekfullt reta dem. Vara försiktig att göra detta om du är en kille.
 3. 3
  Häng på personen. Häng din arm runt personen lite när berätta ett skämt eller skrattar. När du berättar ett skämt eller han berättar ett skämt, lägg handen försiktigt på hans / hennes axel när jag skrattat.
  • För flickor kan du göra förmodligen det ganska mycket som helst av någon anledning. Du frågar honom en tjänst, du pratar om din helg, etc. Det verkar svårt i början, men killen kommer definitivt att vara lycklig.
  • För killar, kan du bara verkligen klara detta när du är i en skämtsam mood, eller om du är särskilt nära med flickan. Eller, när du kram, kan du lämna en arm runt henne för lite längre än vanligt och se hur hon reagerar.
 4. 4
  Vila på personen. Vila huvudet på hans eller hennes axel och säga "jag är trött," om det är sent på natten eller om du ser honom / henne tidigt på morgonen som på bussen.
  • Du kan göra detta när du låtsas att du är uttråkad eller förbittrad, alltför. Du sitter bredvid varandra under ett tillkännagivande som tar alldeles för lång tid, och du suckar när du flyttar tillbaka försiktigt och vila på den person.
 5. 5
  Använd mer intim kontakt., Röra honom / henne på axeln, eller ens dem på kinden istället för att bara säga en enkel adjö.
  • Krama den personen när du ser dem på morgonen, eller när du lämnar för dagen; när du är gratulera dem för en prestation; eller när du inte tror att du kommer ser dem för en tag.
  • Kyssa personen på kinden om du är en tjej och du vill skicka honom en signal om att han skulle vara på väg att kyssa dig. Kyssa honom på kinden när du lämnar och han kommer att tänka på det i flera dagar framöver.
   • Kyssar är nonchalant svårare för killar att göra till flickor eftersom 1) de flesta tjejer inte vill att deras privata utrymme kränks, och 2) de flesta tjejer kommer att förvänta sig en första kyss att vara lite mer än ett hack på kinden.
 6. 6
  Spegla deras kroppsspråk. Spegla hans eller hennes pose när du står inför en another. Denna bit av kroppsspråk sänder en subtil signal, undermedvetet, kommer de att känna som om de har en starkare koppling till dig bara baserat på hur du speglar dem.
  • Inte gör detta hela tiden, men eller den andra personen kan känna att du efterapa dem. Se till att när du gör det, det är naturligt.
 7. 7
  Killa den andra personen. Kittlande är ett bra sätt att flirta med någon fysiskt. Kittlande är OK bland vänner, men inte så mycket bland bekanta, så se till att du känner personen tillräckligt innan du börjar kittla. Ett par tips när du kittlande:
  • Det är mer socialt vanligt för killar att kittla tjejer. Det betyder inte att att du inte kan kittla ett kille om du är en tjej, betyder det bara det att killar är oftast de som gör kittlande. Ha det i åtanke.
  • Bara kittla i säkra områden. Det sista du vill göra när flirta är att den andra personen att känna sig obekväma. För att säkerställa att du inte överskrida hans / hennes gränser, försöka fokusera på armar, knän och fötter knän,>.
  • Var uppmärksam på din krossa kroppsspråk, och vad de säger. Om de skrattar och skämtsamt säga att du ska sluta, är det förmodligen OK att gå på en lite längre innan du slutar. Om de inte skrattar, dock verkar obekväma, och ber dig att sluta, sluta genast.
 8. 8
  Hitta ursäkter för att röra honom / henne. Peka på personen när du berömma sin ring, armband, ny skjorta eller hår. Eller säga något i stil med: "Du har små händer," och satte händerna mot varandra. Se hur lång tid det tar innan de drar sin hand tillbaka. Om det tar en stund, han / hon troligen haft det.
 9. 9
  Tryck och håll sedan handen. Om du är rädd för avslag, börja långsamt med en subtil hand beröring. Gör det på ett sätt som han / hon kommer att märka, men det är inte alltför uppenbart vid första. Sedan långsamt flytta till håller händerna om personen verkar gilla kontakten.
  • Till exempel, när man går bredvid varandra, kan du röra något hans eller hennes hand. Om denna person märkte det, kommer han / hon ser på dig, och när han / hon ler du kan försöka att ta hans / hennes hand. Om de inte gillar det, vet du att det är för tidigt att börja hålla händerna.
  • Du kan hitta en ursäkt för att hålla händerna en massa olika sätt. Om du är i ett spökhus, eller på en berg-och dalbana, eller visa dem något, helt enkelt ta sin hand tryggt och vänta inte för dem att reagera. Om de inte gillar det eller är inte är redo för det yet, kommer du vet.
  • Förregling händer är svårare de första par gånger än bara knäppa eller "koppning" sin hand. För att undvika krångligheter, stick med koppning i början, där du lägger din pinky, ring, mellersta och pekfingret ihop och ta tag i den andra personens handflata.
 10. 10
  Dans med den andra personen. Dans är ett bra, socialt sätt att komma nära den personen du vill och visa dem lite flirtig kul. Oavsett om det är på en skola dans, din födelsedagsfest, eller väntar vid busshållplatsen (om du är dum och / eller har en bra känsla för humor), kan dansa hjälpa ställa scenen.
  • Gå för långsamt dans. När den låten kommer på, gå direkt till din kärlek och be dem att dansa. Om du är en kille, lägga armarna runt hennes midja. Om du är en flicka, lägga armarna runt hans axlar. Komma tillräckligt nära så att din mun är nära den andra personens öron.
 11. 11
  Dra tafatthet av en kyss. Om du känner dig obekväm, bara försiktigt röra sin näsa med slutet av fingret medan leende. Sedan, sakta luta i den person som om du skulle krama honom och börjar kyssa dem med en liten kyss.
  • Om du kan säga att den andra personen är lite osäker på honom / henne själv, när du kysser dem, ge dem lite uppmuntran. Berätta något liknande "Det var trevligt, du är bra på att kyssas." Om de känner sig mer självsäker, du gör ditt jobb.
  • Första kyssar kan vara besvärligt. Det är bara livet. En sak är dock säker: det tar tid och lite övning för att få kläm på saker. Oroa dig inte om den tafatthet och fokusera på de saker du gillar om den andra personen.

Tips

 • ! En trevlig och vackert leende kommer att göra underverk för din approachability.
 • Ögonkontakt och leende är alltid ett bra sätt att flirta men se till att du inte hamnar upp stirrar på den person eftersom det kan krypa dem ut.
 • Alltid upprätthålla och luktar gott.
 • Luta sig mot dem om du är säker på att de är bekväma.
 • När du öppnar dörren för henne, något röra hennes axel. Var noga med att inte verka som om du försöker att rusa igenom henne.
 • Om du är en kille, skulle det hjälpa om du är rolig, men inte skämt runt för mycket.
 • Komplimanger gå långt, även om de är små. Försök complimenting en artikel av kläder eller innehav, sedan gå vidare till fysisk utseende, och, när du är extremt bekväm med vardera andra, personlighetsdrag.
 • Gör hans eller hennes tittar på dig innan du börjar något.

Varningar

 • Om han eller hon ber dig att sluta, då vet du att det är dags att sluta.
 • Se till att han / hon är singel. Om inte, kan detta orsaka drama, vilket inte är bra om du försöker att imponera på honom / henne. Merparten av den tid han / hon inte kommer att berätta om han / hon dejtar någon eller inte.
 • Ta det långsam, inte rusa saker och ting. Rusa kan bara göra honom eller henne obekväm, vilket leder till avslag.
 • Inte mer än göra det.
 • Om du ser honom eller henne ser obekväm eller generad, sluta. Det kan verkligen skruva upp någon relation du redan har.
 • Det kan ta honom / henne ett tag att fånga på, så bli inte besviken om han / hon inte svarar på första.