Wka

Hur man be om ett telefonnummer

Om du träffar någon som du skulle vilja se igen, inte vara blyg, be om deras telefonnummer! Om du känner att du kan inte riktigt prasslar upp modet, prova denna strategi

Steg

Hur man be om ett telefonnummer. Närma person vars telefonnummer du vill.
Hur man be om ett telefonnummer. Närma person vars telefonnummer du vill.
 1. 1
  Närma person vars telefonnummer du vill. Om du har träffat dem tidigare, använder deras namn som du får nära. "Hej Isabel! Hur har du varit?" Om du inte känner till dem, be någon du känner för en introduktion.
 2. 2
  Starta en konversation med honom eller henne. Detta fungerar om du redan har införts. Försök inte vara kvick eller imponerande, bara vara dig själv.
 3. 3
  Håll det varmt, vänligt, men kort. Du vill inte att monopolisera sin tid.
 4. 4
  Rulla upp samtalet med att säga följande: "Hej, jag vill inte hålla dig Kan jag ringa dig någon gång så vi kan prata mer.?".
 5. 5
  Fortsätt! Om personen uppmanar dig att stanna och prata längre, så gör det på deras begäran. Avsluta inte samtalet, få deras antal, och sedan stå runt.
 6. 6
  Ring dem i några dagar, även om du bara lämna ett meddelande som säger "hej, jag ville bara säga hur fint det var att se dig häromdagen, och jag ser fram emot att träffa er igen. Jag ska prova dig igen, eller är du välkommen att ringa mig. "
 7. 7
  Se till att du lämnar ditt namn och telefonnummer.
 8. 8
  Håll leende i händelse av ett avslag, och säga "ok, bra här, jag ska ge dig mitt. Jag vill gärna höra från dig igen."
 9. 9
  Ge dem ditt nummer och namn skrivet prydligt på något märkbart som en färgglad servett. Använd inte en trasig skrot av kvitto från din plånbok.

Tips

 • Gå för det - du kommer aldrig att ha någon framgång om du inte försöker.
 • En komplimang är alltid ett trevligt sätt att leda in i en chatt. Var ärlig men. Säg inte att du gillar deras gröna skor om du verkligen tror att de är hemskt.
 • Om hon ger dig hennes nummer inte gå genast, stanna hos henne ett tag, sedan säga något i stil med "Det här är min hållplats jag ringer dig. Bye" eller "Jo, jag måste göra en höger (vänster) här. Jag kommer att ringa dig. Bye ".
 • Om han är en pojke, och du vet att han gillar dig, be honom att gå hem, om han säger nej, inte bli upprörd - han är nog bråttom.
 • Du kan också först be om en persons e-postadress. Eftersom detta är mindre hotande, kommer de flesta människor är överens om att utbyta en e-postadress. Sen när de är mitt uppe i att skriva sin e-post, nästan som en efter though säga "Medan du skriver ner din e-post, ange ditt telefonnummer också." Många människor som inte skulle ha gett sitt telefonnummer vid första, kommer efter att de redan har åtagit sig att ge annan information.
 • Erbjud dina telefonnummer i stället för att be om deras. Kvinnor känner sig säkrare genom att inte ge andra deras telefonnummer. Du kan också fråga henne om hennes nummer på ett skämt sätt, så att säga, "Åh, här är min."
 • Om du inte har en hel del av dina vänners telefonnummer du kan fråga dem om deras telefonnummer först och sedan gå fram till henne och säga till henne "Hej, jag ber alla för deras telefonnummer, kan jag få ditt?"

Varningar

 • Om du verkligen vill ha någons nummer, fråga dem själv. Att få en persons nummer från en vän, om du inte är riktigt nära kan vara oförskämd och stalkerish.
 • Om en kille ger dig sitt nummer, är det oftast en dålig idé om du ber honom att skriva det på din hand, arm, etc. någonstans som kunde tvättas bort från en resa till badrummet, om det inte är din sista utväg.
 • Fråga inte en flicka / pojke hennes / hans nummer om det är för en vän. Det är bara vanlig oförskämd och du kommer att blåsa i din väns chans att se om hon / han tycker om honom / henne eller inte.
 • Ingenstans står det skrivet att den person du pratar med har att ge dig det nummer du vill. Fråga inte mer än en gång, och lämna dem ifred om de säger nej.