Wka

Hur att sluta vara kär i en person som du aldrig kommer att träffa

I vår allt mer sammankopplad värld, människor att hitta kärleken överallt. Relationer utgör över, i chattrum, via e-post, och även via online-spel är inte ovanligt längre.

Men verkligheten med online-kärlek är att du är något närmare varandra än vad din nyfunna relation kan antyda. Och om du längtar efter någon som du aldrig kommer att träffa, än mindre någonsin uttrycka dina känslor helt (eller alls), ibland måste du acceptera att saker och ting bara inte går att träna och att det är dags att gå vidare. Men det är svårt att bara, oavsett hur du blev kär. Här är några tips på hur man avslutar en långväga relation med någon du aldrig träffa och hur man ska gå vidare med ditt liv.

Steg

Hur att sluta vara kär i en person som du aldrig kommer att träffa. Analysera om du faktiskt någonsin kommer att träffa online personen du känner att du älskar.
Hur att sluta vara kär i en person som du aldrig kommer att träffa. Analysera om du faktiskt någonsin kommer att träffa online personen du känner att du älskar.
 1. 1
  Undersök om du verkligen älskar den här personen. Internet relationer kan ofta vara ett surrogat för en verklig brist på kärlek eller säkerhet i ditt befintliga relationer, och kan i själva verket bara vara förälskelse. Om du har fallit in i en vana att tänka att ingen kommer att lockas till dig eller att ingen i din stad eller ort är tillgänglig, kan en Internet relation vara ett enkelt substitut för att hantera personliga frågor, online kärlek intressen är låg-underhåll, ibland glorifieras genom att inte avslöja den verkliga jag, och kan vara ganska säker med avseende på att undvika att vara heartbroken (vissa online-relationer kan fortsätta år efter år utan att ställas inför verkligheten). I själva verket kan online-kärlek antar ofta en stor roll i att uppfylla ditt behov av att känna godtas, särskilt om du är missnöjd, känslan ensam eller alienerad, eller hoppas på bättre saker bortom där du är nu. Som ett resultat, är det viktigt att testa dina känslor noggrant för att ta reda på om du verkligen älskar den här personen eller du är bara rädd för att du inte kommer att hitta kärleken på annat håll i ditt liv och använder denna online kärleksrelation att fylla en lucka i ditt liv. Några saker att fråga dig själv:
  • Måste jag föredrar online-tid över verkliga livet tid? Detta kan vara en död giveaway till hur du känner om ditt liv i allmänhet.
  • Tycker jag att denna person är den enda person som är genuint och äkta i mitt liv, trots att det finns människor runt omkring mig i mitt verkliga liv som jag skulle kunna interagera med mer?
  • Känns detta spännande eftersom det är hemligt, är det lätt att kontrollera (stänga av datorskärmen är lättare än att stänga av en person framför dig), och jag kan dela med riktigt djupa tankar med den här personen som jag inte kan göra i verkliga livet? Spänningen och skenbara djupet av en online-relation kan leda till att du höja det ovan verkliga relationer.
 2. 2
  Analysera om du faktiskt någonsin kommer att träffa online personen du känner att du älskar. Även om internet och långväga relationer kan tyckas omöjligt i början, även för människorna i relationen själv, kan detta ensamt inte stoppa folk från mötet. Internet relationer är omöjligt är ett minne blott och vissa människor inte ansluta framgångsrikt i verkliga livet efter att ha en online relation. Med andra ord, om du har skäl staplade upp mot två av er någonsin möte, då en eller båda av er är nog att inte ta det på allvar nog att någonsin följ den genom att den naturliga följden av mötet. Saker att undersöka som kan påverka huruvida du någonsin träffas eller inte innehålla:
  • Plats - Om du är i samma land, finns det fortfarande en stor chans att det kommer att fungera, spärra andra omständigheter. Men om du är på motsatta ändar av världen, då dina chanser kommer förmodligen att vara mycket låg för att någonsin se den här personen. Och om du är i samma land, men har ännu inte vidtagit åtgärder för att möta upp, kanske det aldrig kommer att hända.
  • Resultat och medel - Om ni båda har en låg inkomst eller bor fortfarande hemma hos släktingar eller kan inte lämna ditt jobb, då detta kan all negativ inverkan på dina chanser att någonsin träffa och bilda ett liv tillsammans.
  • Falska känslor - Igen, kan relationer som dessa förvirra rader av förälskelse och kärlek alltför lätt. Om någon verkligen älskar dig, kommer de att anstränga sig för att hitta och träffa dig, men alltför ofta de inblandade inte faktiskt känner detta starkt för varandra. Lura inte dig själv längre.
  • Känslomässig affär - det är en olycklig situation att vara i, när en eller båda av er är gifta eller i en dating relation, men du bär på en online "känslomässig affär". Även om du aldrig fick reda på, är detta en skadlig relation för er båda och kommer ofta inte leda mötet upp men kan orsaka skada i alla fall genom att vara illojal mot verkliga partners och hindrar dig från att laga saker som aren ' t rätt i ditt riktiga liv relation.
  • Aktuella situationer - Jobb, personliga krav, och att ens vara i frontlinjen eller i fängelse kan alla situationer som är svåra att utvinna dig från, av uppenbara skäl. Om du eller någon du älskar är en begränsande situation, så det kommer säkert att hindra dina chanser eller ansträngningar för att uppfylla.
 3. 3
  Tänk alla dessa aspekter av din relation, känslor och liv. Om du tror att det fortfarande är möjligt, sedan med alla medel bör du åtminstone bilda en plan för att möta. Men om man, som du ursprungligen misstänkt, du kommer aldrig att träffa den andra personen, så måste du acceptera det oundvikliga, vidta åtgärder för att avsluta relationen och gå vidare.
 4. 4
  Avsluta relationen. Du behöver prata eller kommunicera med den person som du vet att du aldrig kommer att träffa och förklara att du vill avsluta relationen. Chansen är stor, kommer de att ha känslan på samma sätt om inte uppfyller. Avsluta det på exakt samma sätt som du skulle en normal, i-person relationen, och förväntar sig liknande hjärtesorg uppstå, alltför. Avsluta förhållandet innebär att upphöra med alla romantiska och känslomässiga interaktioner (och eventuellt all kontakt) med personen och gör det till en ren brytning utan att hamna i en uppvärmd argument. Det är verkligen viktigt att ta alla samma steg som du gör med en verklig relation - blockera all kontakt och inte antar att du kan vara vänner!
 5. 5
  Få stängning. Det viktiga är att se till att ni båda vet att det inte finns någon chans någonsin igen, oavsett hur svårt det kommer att vara för en stund, och att saker och ting inte kommer att fungera. Om du fortfarande känner att du älskar den personen, försöka vinna stängning inifrån och berätta för dig själv några saker som kommer att underlätta din rädsla:
  • Du kommer att hitta kärleken igen! Internet relationer är svårt på grund av alla "tänk om...?". Vad händer om du inte hittar någon annanstans? Tänk om de verkligen är "den"? Tänk om det kunde ha fungerat? Tänk om de ljög om allt de sa? Tänk om du hade träffat dem-hade det varit annorlunda? Kom bara ihåg att om någon som aldrig träffat dig kan känna så starkt för dig och du kan känna så starkt för dem, då någon annan du kan träffa ansikte mot ansikte kommer kunna göra det också.
  • Om träffa personen egentligen inte är en möjlighet, då är det ingens fel. Internet och långväga relationer är svåra, och delta i en är lovvärt i sig. Men oddsen är emot dig, och ni båda måste vara i en liknande plats i sinnet att göra ett framgångsrikt arbete.
  • Relationer är hårt, även i verkliga livet. Om du har tvivel eller kämpar med en relation via Internet, att vara tacksam för att du har sparat dig besväret av att ha dessa problem fördubblats i verkliga livet. Situationer förändras när du träffar någon, och ganska ofta inte till det bättre. Du kan aldrig veta vad som skulle ha hänt om du hade träffat i verkliga livet, så lämna dina rädslor, tvivel och "tänk om...?" bakom. Det är dags att gå vidare med ditt liv och kärlek och börja läka sig själv.
  • Bara vara tacksam att du inte ens behöver träffa personen. Om saker och ting hade gått fel, vilket antyds av svårigheten av mötet, då veta att personen i verkliga livet skulle göra det svårare att komma över dem. Du behöver verkligen bara glömma allt om dem. Även om det låter grymt, måste du.
  • Om du verkligen båda älskade varandra, då du vill varandra att vara lycklig. Om du inte kan uppfylla förhållandet behov av möte, då du vet att det är bäst att du går din skilda vägar. "Om du älskar någon befria dem" är ett bra säger att minnas på denna punkt. Du kommer snart att må mycket bättre om att avsluta relationen om du vet att det kommer att göra den andra personen glad och du kommer att känna dig mer stärkta veta att den andra personen vill att du ska vara lycklig också.
 6. 6
  Ta ner det som erfarenhet. Om du låter situationen konsumera dig då du aldrig kommer att komma över personen. Ta ner det som erfarenhet och det kommer att låta dig veta att det inte bara var allt inte förlorat, och att det faktiskt var en värdig satsning, men också att det finns ett liv efter denna person. Oavsett om du har lärt dig att du kan bli älskad, att din personlighet är relationen-värdig eller att långväga relationer är helt enkelt svårt ibland, det viktiga är att inte låta hela situationen vara en bortkastad upplevelse.
 7. 7
  Prata alla dina rädslor och tankar ut med någon du kan lita på att ge dig goda, goda råd. Diskutera dina känslor med någon som kan berätta för dig vad du behöver höra snarare än vad du vill höra. Vad du än gör, inte skicka eller kommunicera dina rädslor och tankar till den person du bröt upp med, eftersom detta kommer bara att förlänga processen att läka från uppbrottet. Det kan leda till att du motstått dem, älska dem igen, eller känna hopplöshet.
 8. 8
  Avstå från att falla in i en liknande situation igen. Lura inte dig själv till att starta ett förhållande med någon annan på Internet. Kvardröjande känslor från förra relationen kommer troligen skeva ditt perspektiv på den nya, skada dina chanser att den nya relationen lyckas. Initiera en ny Internet eller långväga relation kommer bara skada dig mer på lång sikt. Undvik att flirta eller ens tänka romantiskt om människor på nätet. Om det behövs, sluta använda Internet för en stund för att förhindra möjligheterna att hamna i en liknande svår relation, du förtjänar bättre än så.
 9. 9
  Få tillbaka ut i den verkliga världen med fysiska, verkliga relationer. I fall som detta, det finns inget bättre att säga än "Det finns gott om fisk i havet". Du vet redan att någon skulle kunna älska dig, är du inte glad att någon liknande kan vara i ditt land, stad eller ens förort? Det finns så många upplevelser och relationer som har som du inte ska känna ett behov av att fokusera all din energi och uppmärksamhet på någon som du förmodligen inte någonsin kommer att träffas personligen. Tänk på de goda tider som du kan ha tillsammans utan den extra tryck på att först hitta ett sätt att möta varandra. Så gå ut med dina vänner, plocka upp en hobby och arbeta med sig själv. Kom ihåg, är en självsäker, glad person gör vad de tycker om någon önskvärd, så när den där speciella personen kommer tillsammans, du har glömt allt om problem från din tidigare relation.

Tips

 • Kom ihåg att hålla upptagen. Ingenting kommer att hindra dig från att känna sig ner och deprimerad mer än att hålla dig sysselsatt. Oavsett om det är att gå en promenad, göra lite konst, eller prata med vänner, se till att du funderar på något annat om du har en särskilt hård dag.
 • Överväga att söka rådgivning för att hjälpa dig att få igenom denna period i ditt liv. Komma över någon du älskade är ingen lätt bedrift, internet och långväga relationer ont lika mycket som verkliga sådana. Oavsett vad folk säger, är de fortfarande verklig för dig och det kan ta en professionell hjälp för dig att få igenom denna tuffa tid.

Varningar

 • Se alltid till att du känner en person väl innan träffa honom / henne. Om du bestämmer dig för att träffas, ordna att träffas på en offentlig plats, och ta någon annan med dig om du kan. Människor är inte alltid som de säger att de är.
 • Du bör söka professionell hjälp om du ofta har tankar på självmord.
 • Kom ihåg att älska en online-person, är mer att älska din egen fantasi av online personen med de uppgifter som har matats till ditt sinne. Verkligheten kan vara helt annorlunda. Gräset verkar alltid grönare på andra sidan av kullen.