Wka

Respektera dig själv under ett uppbrott

Efter förhållandet tar slut, hur man beter sig på ett sätt som säger att du respekterar dig själv? Det är svårt eftersom dumpas eller bara avsluta en relation kan få dig att känna att du har misslyckats på något sätt. Ändå är det viktigt att du respekterar dig själv som person och bär på. Låt oss anta att du är en ung kvinna vars pojkvän har precis berättat att han vill bryta upp med dig och se andra kvinnor.

Steg

Respektera dig själv under ett uppbrott. Samla dina supportrar.
Respektera dig själv under ett uppbrott. Samla dina supportrar.
 1. 1
  Tigger inte. Han gjorde slut med dig. Han har redan bestämt sig. Oavsett hur chockad, fick panik, och i smärta du är, inte be honom för en annan chans. Det är mycket svårt att göra, men försöker hårt att inte gråta för mycket - naturligtvis kan det vara omöjligt att inte gråta. Men gråter lite, sedan säger, "Jag är så ledsen över detta, men om det är ditt beslut, jag har inget annat val än att acceptera det," är mycket mer värdig än skriker, "Nej, lämna mig inte! Jag 'll göra något ledighet> du vill att jag ska! " Låt honom lämna och sedan sätta upp ditt hysteriska passform.
 2. 2
  Samla dina supportrar. Nu är den tid du behöver för dina vänner och familj, mer än någonsin. Ring dem och berätta för dem att du har gjort slut med din. De kommer förhoppningsvis att komma flygande till din sida för att trösta och hålla dig sällskap medan du sjuksköterska ditt brustna hjärta tillbaka till hälsa. Försök inte att göra det ensam.
 3. 3
  Inse när det är ingen idé att försöka prata med honom längre. Han kan hålla ringer dig, försöker att låta dig ner lätt, säger han fortfarande bryr sig om dig, eller många andra saker. Men han ändå inte kommer att engagera sig fullt ut till dig, egentligen inte vill vara din pojkvän längre, etc. Låt honom gå, flicka. Det är ingen idé. Hans försök att kommunicera med dig i efterhand är inte om kvardröjande känslor han har för dig -. Det handlar om honom Han försöker inte ses som en dålig kille, men verkligheten är, har han gjort med din relation och gå vidare. Det är dags för dig att prova dina svåraste att göra samma sak.
 4. 4
  Låt honom inte sträng du längs efter faktum. Han sa ju att han planerar att träffa andra tjejer, och han kanske till och med sagt att han kommer att "hålla dig i åtanke, ifall saker och ting inte fungerar." Även om du fortfarande älskar honom, är detta en förlorande förslag för dig. Denne man vill ha sin kaka och äta den - han vill hålla dig i fickan som ett tröstpris, ifall hans plan att hitta en Playboy Bunny misslyckas. Du är den backup plan. Vilken idiot! Oavsett hur mycket du älskar honom, berätta för honom att detta inte kommer att fungera för dig, och låt honom veta att det är över. Period.
 5. 5
  Aldrig låta honom se dig svettas. När det stora uppbrottet är över med, inte hålla på att låta honom komma till dig. Även om du inte känner för det, gå klä upp och gå ut med dina vänner. Du behöver inte bli full, eller försök till (gillar de kan göra), men bara för att gå och hänga med kompisar är en bra sak. Försök att undvika att gå till ställen där du kommer sannolikt att stöta på honom. Om du ser honom när du är ute, bara le och nicka. Om du känner att du kan gråta, ursäkta dig och på toaletten. Gör din gråt därinne, och kom inte ut förrän du ser stark igen (även om du känner dig skakig insidan, måste du gör ditt bästa för att se ut som du är okej).
 6. 6
  Granska relationen. Det finns en god chans att nu när han är borta, kan du se tillbaka och inser att det kan ha varningsskyltar om den här killen. Granskning relationen och erkänna där problemen började kan vara värdefullt i senare relationer - de kan ledtråd dig i att varningssignaler i nya män, eller låta dig få en chans att anpassa dina egna beteenden, om du verkligen tror att du hade fel.
 7. 7
  Lyssna på uppbrott sånger och berättelser. Det hjälper till att fylla dig med en positiv känsla av makt att höra låtar som "I Will Survive" och "Du Oughtta vet." Det kan hjälpa att höra dina vänner berättar sina uppbrott historier också. Bara att veta att andra har gått igenom liknande sorger kan hjälpa dig att känna dig mindre ensam. Veva upp stereon och rocka loss - det hjälper också att veta att någon skrev en låt som du kan relatera till nu. Du går, tjejen!
 8. 8
  Låt gjort göras. En massa killar bryta upp med tjejer, sedan vill tillbaka dem senare. Detta kan eller inte kan vara en bra idé. Om du bestämmer dig för att försöka igen, försök en gång - inte försöka igen efter det. Att gå ihop gång på gång kan vara en dålig idé för ett antal skäl:
  • Det kan låta honom veta att du kan acceptera att bli behandlad illa och ändå låta honom komma tillbaka, så han är mer benägna att behandla dig illa igen (förutsatt, naturligtvis, behandlade han dig illa i första hand).
  • Det kan få dig att verka svag i hans ögon - det är inte bra om han är eller dominerande att börja med eller om du vet ditt självförtroende och självkänsla är inte så hög som man skulle vilja.
  • Det ger en aura av oundviklighet att relationen - med andra ord, kan du börja känna sig som detta är ditt öde och din undergång, att oavsett hur du försöker att bryta sig loss, kommer du alltid att sluta med honom, igen, om din och självkänsla är låg.
  • Om han var respektlös mot dig, desensitizes det dig att hans brist på respekt för dig.
 9. 9
  Inse att få människor kommer att respektera dig om du insisterar. Om du inte gör det, ger du andra klartecken att behandla dig som smuts. Inte vågar du göra så mot dig själv! Stå upp och insistera på att du behandlas med värdighet, alla människor vägen bör behandlas. Att låta en kille att gå över dig är det värsta respektlöshet i världen.
 10. 10
  Inse att du bara har eliminerat en mr. eller Ms Fel. Som sätter dig ett steg närmare till Mr eller Ms Right. Och vad du än gör, aldrig nöja Mr eller Ms Du ska göra.
 Tack än en gång den store Dr Samura jag tro Krotov Jag vill dela mitt vittnesbörd för alla här om vad denne store man gjorde för mig Jag var gift i mer än sex år nu vet barn med detta, har mitt hjärta varit problem så jag vet inte vad jag ska göra. Och jag har gått från en plats till en annan fortfarande jag inte hittat en lösning på mitt problem på tills en dag på mitt kontor när en vän till mig kom på besök så jag har gömt detta för varje kropp att inte dela detta problem något så när jag ser situationen på marken nu min man är om att få en annan kvinna, försöker jag mitt bästa för att dela detta med en vän så hon råda mig att kontakta denna stora man för en spell cast så jag var inte mig själv för att berätta henne mitt problem så jag frågar henne vad vi tar det mig? Hon sa att det vi inte ta mycket tid bara tre dagar är det vi ska göra då jag tittar upp och ner var vi Jag börjar från och med nu? Hon insisterar för mig att prova honom jag frågar henne om hans kontakt hon gav mig sitt nummer och sin e-postadress hans nummer +2347030410643 och här är den e SAMURATELLERSPELL100@GMAIL.COM så jag kallade honom först innan jag maila honom att veta om hans skriv-personen så han kastade förtrollningen och jag är så nöjd med min man med två barn med detta, är mannen stor och hans spell casting är riktiga tack till min vän kan Gud allsmäktig välsigne er alla från Faith Hill 

Tips

 • Gör en massa aktiva saker - det kommer att hjälpa distrahera dig. Motion, sport, filmer, strand resor, utflykter med flickvänner eller släktingar, kommer dessa att hjälpa alla du fördriva tiden, och visar att du kan ha en bra tid utan honom.
 • Försök inte göra detta på egen hand. Få dina vänner att hjälpa dig med din hjärtesorg.
 • Omfamna din hjärtesorg, känna det. Älska dig själv, allt du gör från och med nu in i framtiden du göra det åt dig!
 • Livet går vidare! Sätt ditt huvud högt, le och fortsätta på din resa! Kom ihåg, det finns större fiskar i havet!
 • Förvänta dig inte att det är allt bättre över natten. Det tar en säsong i healing. Men om du är ärlig, varje dag det blir lite lättare, när du börjar att räkna ut olika sätt att leva som en enda person igen.
 • När du känner dig redo, få tillbaka i dating spelet! Men gör det när du känner dig redo, det är ingen brådska ----.
 • Låt honom inte tror att problemet är att du att han kommer att försöka få dig att känna så att få din makt. Visa inte honom dina känslor någonsin. Var stark. Du behöver inte honom.

Varningar

 • Gör inte något farligt eller skadligt för dig själv. Smärtan, ångest och ilska du känner kommer att passera - svårt som det kan verka att tro just nu. Ge dig själv lite tid att må bättre. Kom ihåg att det är som ett brutet ben: det gör ont något fruktansvärt i början, men inom en dag eller två är det redan börjat läka och må bättre.
 • Släpp inte dina dåliga känslor på ditt ex. Denna typ av utslag åtgärder kan få allvarliga och kvardröjande konsekvenser.