Wka

Hur ska en modern gentleman

Om det verkar som ridderlighet är död, skulle du vara fel i att anta ett sådant. Men kvinnor inser att det blir svårare och svårare att hitta den typ av människa som har länge kallats "en gentleman".

Män, låt oss vara uppriktiga, denna artikel är för dig. Om du inte har vunnit en andra dejt nyligen - eller någonsin - det kan vara dags att omvärdera din dejting teknik. Det finns ingen anledning att vara i mörkret när det gäller att rätt sätt att behandla kvinnor. Att bli en modern gentleman är bara några steg bort.

Steg

Hur ska en modern gentleman. Öppna dörrar för din dejt.
Hur ska en modern gentleman. Öppna dörrar för din dejt.
 1. 1
  Förstå att jämlikhet betyder inte kasta era seder och god smak av fönstret. Dating spelet är fortfarande om fängslande varandra, imponerande varandra, och att vara på din bästa beteende. Beter sig på ett ungentlemanly sätt kan få några skratt i återberätta och det kan även tillfälligt locka en kvinna som är i dag för en lärka men det kommer inte få dig ett långsiktigt åtagande och det definitivt inte kommer att vinna dig. Djärvt om att kvinnor är lika så de kan jolly väl betala och stå ut med dig som du är, är en trångsynt inställning till dejting. Vikten av att hänge sig åt en liten etikett när dating kommer att återbetalas genom en dating erfarenhet som är hänsynsfull, omtänksam, och mest av allt, roligare eftersom din dag kommer definitivt att bli imponerad av ditt sätt och vad som brukade kallas "god avel ". Så det är dags att klä sig väl, planera en anständig tidpunkt, och polera upp dina gentlemanly sätt.
 2. 2
  Kom i tid. En gentleman håller aldrig hans dag väntar men är punktlig och redo att gå på utsatt timme. Ställ din larm om det behövs, och planera hur lång tid det tar att komma fram till din destination i förväg.
  • Inte för sent utan en väldigt bra ursäkt och se till att förklara vad som hänt för att hålla dig upp. Hon kan inte vänta länge, speciellt om hon har haft tidigare erfarenheter med icke-gentleman typer stå upp henne.
 3. 3
  Förgyll din dag. Kvinnor gillar tillförsikt när det kommer till deras utseende. Ett bra sätt att göra ett positivt första intryck är genom att erbjuda en komplimang om din dejt utseende. Var försiktig dock. Använda cliched pick-up linjer och corny komplimanger skulle göra de flesta kvinnor sprint tillbaka till sina lägenheter. Var noga med att inte komma över som. Ingen tjej tycker om att känna sig objektifierad. Håll komplimanger ljus och oskyldig.
  • Aldrig din dag. Ett snabbt sätt att garantera att du inte får en andra dejt är att förolämpa din dejt. Om du inser att du är en person benägen att kritisera, försök att hålla tillbaka på ens den minsta. Göra någon kritik, oavsett hur konstruktivt du känner att det ska vara, kommer förmodligen upplevas som en förolämpning, som kommer att starta störtlopp spiral av din dag. Om du inser att du är en sarkastisk eller humoristisk person, vara noga med att inte ta ett skämt för långt. Även om du skämtar, kan en kvinna ta ditt skämt på fel sätt. Det är bäst att undvika något som liknar en förolämpning eller en sarkastisk ton helt och hållet, och om det är politiskt inkorrekt, flyktigt, eller, säg inte det.
 4. 4
  Öppna dörrar för din dejt. Män, är detta ridderlighet 101. När man går ut ur någon dörr, se till att du håller dörren öppen för din datum och låta henne gå ut först. Detta kommer att göra din dag känner sig speciell och respekterad. Det finns ingen anledning att göra detta med flamboyant gester men, bara göra det subtilt och eftertänksamt.
  • Låt inte dörren smälla på din dag. Detta borde vara en självklarhet. När man går ute, det är oförskämt att gå ut först, speciellt när det innebär att låta dörren nära på din dag. Att kvinnor, här åtgärden signaler. Män, om du är rädd för att se ut som du bryr dig för mycket, gör inte. Det är inte ett tecken på svaghet att öppna dörrar för din datum, i själva verket är det precis tvärtom.
 5. 5
  Hjälp din dejt till sin stol innan du sätter dig ner. Detta kan tyckas märkligt eftersom det inte händer särskilt ofta nuförtiden, men genom att dra ut stolen för din dejt så hon kan sitta ner först, detta visar din dejt att du bryr dig om hennes intressen före dina egna. Det är också en mycket gentlemannamässig gest som kan göra dig en stor vinst i seder insatserna.
  • Dra inte stolen ut så hon faller ner. Minns hur gammal du är, denna typ av upptåg fungerade inte i sjätte klass, och det kommer definitivt inte att fungera nu. Din dag kommer att bli generad eller chockad och om hon inte lämnar just då och där, hon definitivt inte kommer att stanna kvar för en andra träff.
  • Om du äter med andra vid bordet, vänta tills alla sitter och redo att äta innan du börjar äta. En gentleman inte skruva inte ner sin middag.
 6. 6
  Ställ frågor om din dejt. Vara en god konversatör. Var inte rädd för pinsamma tystnaden, utan hålla konversationen rullande genom att komma förberedd med massor av saker att prata om. Din dag kommer att känna respekterad om du lyssnar på vad hon har att säga och hon kommer att bli imponerad om du inte låter konversationen droppe.
  • Inte leka med maten, prata medan tugga, gäspning, etc. Att vara en modern gentleman betyder sitta rakt upp och ser din dag i ögonen när du pratar med varandra. Spendera inte för mycket tid att titta ner på din tallrik - dina potatismos kan inte prata tillbaka.
  • FLAU vara rik eller prata derogatorily om människor som är rika. Båda tillvägagångssätten visar en total brist på förfining och orsaka lyssnaren att våndas obehagligt, undrar vad personlig övertagande eller revolution du planerar nästa. Om du är rik och du vill göra detta tydligt, bära kvalitet kläder men inte skryta. Å andra sidan, behöver ingen människa vara rik för att ha god smak, så bära god, ren och väl pressade kläder oavsett din hjälp.
  • Läs Hur göra småprat för fler idéer på att hitta ämnen att prata om.
 7. 7
  Vara beredda att betala för dig och din dejt måltider. Om hon erbjuder sig att betala, vänligen vägra. Påminn henne om att du är på en dag och det är ditt nöje att ta notan. Det finns en hel del förvirring om denna aspekt av en dag, men en gentleman aldrig förvirrad, en gentleman helt enkelt får på med att betala.
  • Använd inte knep för att lämna din plånbok bakom och väntar ditt datum att betala. Även om du inte "glömma" din plånbok, inte förväntar din dejt att betala för sin egen måltid. När servitrisen kommer med med räkningen, tveka inte att ta tag i den. Genom att lämna det på bordet för länge, kanske din dag blir nervös undrar om du ska betala.
 8. 8
  Erbjud din arm när man går med din dejt. Detta är en gentlemannamässig handling och det är också ett garanterat att hjälpa din dag när hon går på ojämn mark i henne. Även om det är en intim handling, är det helt acceptabelt för en gentleman och betyder ingenting mer än att vara respektfull. Alltid gå bredvid en kvinna när man går nedför trappor, inte bakom henne.
  • Det är också en bra idé för att hjälpa henne att sätta på sig kappan när man lämnar en byggnad under kallare väder.
  • Alltid gå bredvid vägen på en vägkant, så om det finns någon stänk från vattenpölar, det ska slå dig, inte henne.
 9. 9
  Låt din dejt veta hur mycket roligt du hade och erbjuda en eventuell andra datum. Håll dina gränser genom att vara artig och respektfull. Kvinnor gillar inte att känna sig tvingade in i ett godnattkyss eller något mer.
  • Försök inte att tvinga några drag, speciellt om hon verkar ovillig. Behandla henne med respekt. Det är en enorm avstängning när en man tar sin rätt att flytta in på hans dag.
  • Behåll hennes ära. Aldrig kyssa och berätta.

Tips

 • Ta initiativ. Att vara en gentleman innebär att vara en ledare. Kvinnor är inte imponerad blyga män som tvingar dem att fatta alla beslut.
 • Låt din dag tala om sig själv, men inte ställa ut! Kvinnor värdesätter en god lyssnare. Det finns en god chans att hon ska förvänta dig att komma ihåg något som hon delade med dig senare.
 • Raining? Erbjud henne din paraply för skydd.
 • Var inte rädd för att visa intresse - svälja din stolthet! Vissa män är rädda för att visa för mycket intresse för en kvinna eftersom de inte vill framstå som svag. Detta egentligen bara tjänar till att skada dig. Kvinnor gillar att veta att du är intresserad. Så medan du inte behöver komma ut med en sprudlande "Jag älskar dig!" i mitten av din dag, det finns ingen skada i att visa ett litet intresse.
 • En gentleman vet hur man handskas med en kvinna som gråter, läs Hur man trösta en gråtande kvinna för mer information om vad du kan göra i denna besvärliga situation.
 • Undvik att tala illa om familjemedlemmar. Detta bådar dåligt och en gentleman inte diskutera sina personliga problem på den första dagen.
 • Deklarativa uttalanden är mer intim än frågor - tänk på hur du pratar med nära vänner, till exempel - och så är en viktig motvikt till frågesporten din dejt. Men försök att göra uttalanden om något mer än sig själv.
 • Om hon röker, tända sin cigarrett. Detta kan vara en graciös, romantisk touch av godkännande och acceptans för sin vana. Om du röker också erbjuda henne en cigarett. Det finns en hel rad romantiska tullen rökare aktie som icke-rökare inte, lätt att hitta dem i 1940 filmer. Inte bara är denna romantiska, konstaterar att ni båda på samma sida där rökning är berörda.
 • Om du vill ha en andra dejt, vara respektfull. Ber om ursäkt om du fela, t.ex. stöta i henne. Var artig och säga "ursäkta mig", eller "Jag ber om ursäkt" genom att börja eller lösa en ursäkt.
 • Om matsal med andra, stå när en kvinna kommer in i rummet. Och aldrig tala med mat i munnen!

Varningar

 • Förbanna inte eller tala grovt. Detta säger bara att du saknar respekt för andra, och det visar att du inte har förmågan att formulera dina känslor, tankar och åsikter med riktiga ord.
 • Bli inte arg eller visa ditt humör. Visar denna sida av dig själv kommer att skicka din dag igång, vem skulle kunna se en framtid med någon som behöver barnpassning, lugna ner, eller att behöva alltid vara deferent till?
 • Var inte en högljudd drummel, herrarna talar med en lugn och jämn ton och behöver inte höja rösten för att höras eller hörsammas.
 • Avbryt inte. Kvinnor hatar att bli avbruten. Och, bör avbrytande regeln utvidgas till alla du pratar med framför din dag. Visa din dejt att du är en gentleman genom att låta andra avsluta sina tankar innan interjecting din egen.
 • Plocka inte näsan, kliar örat, putsa håret, eller utföra andra skönhetssalonger gester offentligt, och i synnerhet inte innan din dejt.
 • Undvik stirrar, det är oartigt i bästa fall, oanständigt i värsta fall.
 • Undvik rökning såvida hon inbjuder dig att göra det. Detta är en sak som gentleman av det förflutna gjorde antagligen annorlunda men dagens etikettsregler kräver en undersökning av de förändrade värderingar kring rätt tid och plats för pustande i en annan människas ansikte.

Saker du behöver

 • Kvalitet kläder