Wka

Hur tar man bort hår från bikinilinjen med Nair

Vill du ha en hårlös, smidig bikinilinjen? Det är enkelt. Nair är en lätt och smärtfritt alternativ till vaxning.

Steg

Hur tar man bort hår från bikinilinjen med Nair. Se till bikinilinjen är ren.
Hur tar man bort hår från bikinilinjen med Nair. Se till bikinilinjen är ren.
 1. 1
  Se till bikinilinjen är ren.
 2. 2
  Har ett handfat, handdukar, kuddar bomull och vaselin i närheten.
 3. 3
  Applicera Nair lotion på området ovanför slidan (ej i spalten).
 4. 4
  Vänta 3-5 minuter. Ju tjockare håret, desto mer tid. Inte mer än 10 minuter men!
 5. 5
  Få en våt handduk och torka av lotion. Håret kommer rätt off med det, och knappt lämnar stubb. (När du börjar använda det mer det inte blir stubb).
 6. 6
  Skölj av bikinilinjen i duschen och du är klar!

Två produkt metoden

 1. 1
  Köp 2 produkter att använda med stegen ovan: Nair för känslig hud och Epil-Stop Perfect Finish neutraliserande efter tvätt (i en lila tub). Den Efter Wash avlägsnar Nair och lugnar huden.
  • Du kan använda Nair för känslig hud på perianum (slå upp det) område, men inte inuti. Att få det på dessa känsliga områden är ok, så länge du inte gnuggar hårt för att ta bort den. Det är där den efter tvätt är till stor nytta, tar bort det försiktigt Nair.
 2. 2
  Dusch efter Nair behandlingen, med Epil-stop perfekt finish neutralisering efter tvätt med varmt vatten på en våt trasa. Gnugga inte hårt, och använd inte tvål.
 3. 3
  Epil-stop perfekt finish neutralisering efter tvätt blir rosa när den används på Nair. Denna färg tvättar ut, inte fläckar din tvättlapp. Den visar om det finns någon Nair kvar på kroppen. Det tar också bort den Nair lukten.
 4. 4
  Denna process kan göras varannan dag, om det behövs, med Nair känslig produkt.

Tips

 • Om håret i bikinilinjen är mycket lång och / eller tät, är det bra att trimma håret till en kortare längd med kosmetiska sax innan du applicerar Nair.
 • Om det orsakar rodnad och irritation, sedan kväva vaselin längs det drabbade området och täck den med bomullsrondeller (så det gör inte dina trosor fet).

Varningar

 • Många uppger att de har en obehaglig reaktion på Nair när de sätts i bikinilinjen. Detta område är mycket känslig och bör du alltid testa på ett litet område innan du gör hela bikinilinjen!
 • Läs lådan etiketten noga.