Wka

Hur att trimma din näsa hår på ett säkert sätt

Till att börja med, näshår finns där av en anledning. De är en del av kroppens naturliga immunförsvar. När du andas genom näsan eventuella föroreningar såsom damm, pollen, djur ilska etc. fastnar i hårstråna. Men om du har många utstickande näshår som orsakar förlust av självförtroende, låg självkänsla och förlägenhet, sedan ta bort dem. Det är en enkel, snabb, prisvärd process, som snabbt kan fördubbla din positiv kroppsuppfattning. Du behöver bara lite vet hur du kontrollerar att du inte skadar den känsliga, känslig hud insidan av näsan!

Steg

Hur att trimma din näsa hår på ett säkert sätt. Kontrollera att du är i en privat plats, såsom ett låst badrum.
Hur att trimma din näsa hår på ett säkert sätt. Kontrollera att du är i en privat plats, såsom ett låst badrum.
 1. 1
  Kontrollera att du är i en privat plats, såsom ett låst badrum. Detta är inte den typ av situation du vanligtvis vill att folk går in på.
 2. 2
  Detta kan vara lite smärtsamt, (inte mer än vanligt plockning) men du ändå kanske vill bedöva smärtan lite. För att göra detta, lägg en liten isbit upp lämplig näsborre i ungefär en minut. Du kanske känner mig ganska obekväm att göra detta, men kom ihåg, ingen kan se dig.
 3. 3
  Valde de hårstrån du vill plocka. Gå inte överbord. Näsa hår är bra för din lunga hälsa, plus de är smärtsamt att ta bort. Bara plocka dem synliga för en person som står på ett lämpligt avstånd. Ställ dig själv en tydlig gräns i förväg.
 4. 4
  Gripande fast på hårstrån roten, ger en snabb, kraftig pull. Ge inte dig själv tid att tänka på det. Rita ut, av rädsla för smärta, faktiskt gör det ont värre.
 5. 5
  Även om du kan känna lust att köpa en elektrisk klippare näsa hår, eftersom det inte finns någon smärta, tycker om detta. Varje gång du plockar ett hår, det växer tillbaka tunnare och mindre. Så småningom kommer det att växa inte tillbaka.
 6. 6
  Dina ögon kommer att vattna lite, och ditt ansikte får gå en anstrykning rött, men behålla ditt slutgiltiga mål i sikte, ett hår fritt exteriör näsa.
 7. 7
  När du är klar, försök att koka lite vatten och andas in ångan en stund. Detta kommer att lugna en svidande näsa, och hjälpa den att återfå sin naturliga fuktnivåer.

Tips

 • Regelbundet plocka din oönskat hår, istället för när du verkligen behöver det varannan månad, kommer att försäkra att håret saktar växer.
 • Lugna en något öm näsa genom att dricka te som är naturligt aromterapi.
 • Försök alltid att hitta de slags människor!
 • Om någon verkligen älskar dig, kommer de att acceptera din näsa hår och allt!

Varningar

 • Klistra inte sax, eller något annat än en pincett eller en anordning som gjorts speciellt för att sätta upp näsan

Saker du behöver

 • * Ice
 • Pincett
 • Skål med ångande vatten