Wka

Hur kan man vara varm

Det finns många olika sätt att beskriva någon som är attraktiv: vacker, underbar,,, och ämnet för denna artikel: varm. Visst, alla dessa adjektiv är i betraktarens öga, men i denna artikel kommer vi gå igenom några av de funktioner som oftast förknippas med att vara varm.

Steg

Hur kan man vara varm. Titta efter hur du klär.
Hur kan man vara varm. Titta efter hur du klär.

Skillnaden mellan varm & söt

 1. 1
  Att vara "heta" har klang av att vara en vuxen som människor har en omedelbar sexuell attraktion mot. Detta står något i motsats till att vara "". Vanligtvis när någon anses söta, de är attraktiva i mer av ett ungdomligt sätt och mindre av ett sexuellt sätt. Så om du vill vara en varm kvinna, kan du framhäva dina kurvor.

Vässa din kant

 1. 1
  För att se heta, måste du vara lite spännande och. När folk ser dig, vill du dem att tänka "Ooooooh" snarare än "awwwww."
  • Du måste ha en liten bit av en kant. Tänk på skillnaden mellan en stereotypisk rockstjärna och en stereotyp lärare. Om båda är snygga, skulle du tror förmodligen av rockstjärna så varm, och läraren som söt. Båda är bra, men om du vill betraktas som hot, subtilt eller en anstrykning av upproriskhet hjälper.
  • Det är en missuppfattning att "heta" betyder "sexig". "Sexy" betyder attraktiva i en mer vuxen, moget sätt (där du inte behöver ha en kant). Tänk på skillnaden mellan en Megan Fox och Mariah Carey. Mariah Carey är mogen och elegant (som är där hon får sin sexighet från), medan Megan Fox är edgy, vågad och förföriska (vilket oftast är det som gör henne "het").

Betona dina fysiska attribut

 1. 1
  Visa upp din kropp. Att vara sexuellt attraktiv, måste du vara bekväm i din egen hud och veta hur man ska framhäva dina bästa egenskaper. Det betyder inte att du måste visa mycket hud, men är bara lite förförisk gör inte ont.
 2. 2
  Stå rakt och visa upp din bod, oavsett vilken form den i. klubba ut bröstet och kasta axlarna bakåt. Om du är en kvinna, gå som en diva och förföriskt.
 3. 3
  Att passa hjälper, men det är verkligen inte ett krav. Det finns massor av varma människor som inte är i bästa form, och det finns många människor i bra form som inte är varm. Men om du vill lägga till några lite mer uppmärksamhet från andra, arbeta för att gå ner i vikt om du är överviktig, eller göra muskelbyggande övningar om du är underviktig eller riktigt mager. Rådgör ett möte med det lokala gymmet för att se vilka maskiner / workout rutiner är bäst för dig.

Look Sharp

 1. 1
  Var hygienisk. Detta innebär att borsta tänderna och tandtråd minst två gånger om dagen, tvätta ansiktet för att bli av med pormaskar eller akne, tvätta håret varannan dag (eller när, beroende på din hårtyp), använder deodorant, trimma dina naglar, och luktar färskt. Om du vill, prova en trevlig doftande fragarance, eller unna dig en spa-dag.
 2. 2
  Titta efter hur du klär
  • Försöker modetrender kan hjälpa dig att bli mer märkt.
  • Använd smycken. Leta efter vackra örhängen, halsband, armband, ringar, armband, etc.
  • Bär inte träningskläder, löparskor, gratis crew neck t-shirts etc. rädda dem när du tränar.
  • Du kan klä sig ledigt så länge du verkar som om du lägger möda på vägen.
 3. 3
  Försök att fixa håret på tillfälle. Några stora stilar inkluderar straitening, curling, veckning, en bulle, Beachy vågor, en fishtail fläta, hästsvans, eller en slarvig knut.
 4. 4
  Om du är en tjej, prova lite smink om du vill. Det viktiga är att hålla det till ett minimum. Foundation, concealer, ansikts puder, ögonskugga, mascara, bronzer, rouge, eyeliner och läppglans / balsam är allt du behöver. Makeup kan berätta killar som du gillar deras uppmärksamhet (så orealistiska som det låter, något "sexigt" kan ge ett meddelande om att du tigger om uppmärksamhet, så var noga med att inte gå överbord med smink).
 5. 5
  Titta lite edgy. Om du är en kille, kan du hoppa över det här steget. För kläder, tankar, shorts, toppar skiktning, yoga-leggings, och jeans är bara några idéer. Om du är ung, kan du komma i vägen med att bära något (så länge du inte får gjorde narr av för att bära det). Tänk på Beyonce eller vad The Saturdays hade i sin musikvideo "What About Us". Kom ihåg: minimala kläder verkligen inte göra dig någon mer varm.

Vara mogna & kyla

 1. 1
  Vara mogna. Du kan inte vara "hot" om du påminna människor om en liten flicka som klagar oavbrutet, plocka slagsmål med andra, och på annat sätt agerar omoget. Bo flott i din attityd, presentera dig själv med en balans hela tiden, och vara artig mot alla du kommer i kontakt med.
 2. 2
  Var cool. Ironiskt nog är varma sätt att vara cool. Till exempel, tänk på Brad Pitt. Han anses av många (men inte alla) kvinnor att vara varm eftersom han har en sval hållning, är vacker, och han är inte alltid leende eller prata (detta betyder inte att du inte kan le eller prata med andra).
  • Varma människor säger saker som är nödvändiga, kvickt, eller saker som folk vill höra.
  • Under skrämmande situationer, varma människor imponera på andra genom att helt enkelt inte flippar ut, berätta för andra att det är ingenting / okej, och ibland hanterar den.
  • Någon som är hett är inte normalt, eller. De är lugna och. Även om de har låg eller egentligen menar och ondskefulla individer (hotness är ingen garanti för inre skönhet, trots allt), de kommer fortfarande ut med en air av lugn.

Tips

 • Om du behärskar vara oskyldig och varma tillsammans, är det den ultimata combo. En mystisk, upprorisk sida till deras till synes oskyldiga och mjuk hud och utseende.
 • Ser varmt kan betyda förstärker kvinnors kurvor, och för män, en stark kropp. För män, kan en fin kostym göra susen. För kvinnan, några knähöga stövlar eller mörkt läppstift. Inte för mycket glam är dock enkel, sensuell och subtil nyckel.
 • En viktig ingrediens för att "heta" njuter själv och njuta av dina egna sinnen, om du ser ut som du njuter av din kropp, det är mer troligt att någon kommer att tro att han eller hon kan för!
 • Kom ihåg att om du vill vara lockande, måste du klä på ett sätt som du är bekväm med. Om det innebär att visa mer eller mindre hud än vad du gör nu, gör det. Men se till att du är lämplig för tillfället.
 • Att ha förmågan att låta ditt intresse vet att du vill ha dem, utan också spelar svårfångad, är också varmt och håller personen väntar, vilja, frestade, och påslagen.
 • Slå upp kändisar som anses "heta" i vad de gör, du kanske lär dig och stjäla vad han eller hon gör för att få uppmärksamhet och verka lockande.
 • Försök inte alltför svårt att se "hot" om det bara inte passar, eller känner dig bekväm med dig. Människor kan vara attraktiv på olika sätt. Det är inget fel med att vara söt, eller snygg, etc. Tänk Audrey Hepburn, till exempel, försöker se "het" som Marilyn Monroe - det bara inte skulle fungera!
 • Av någon anledning, klädd i en svart klänning turtle neck, med långa ärmar, kan göra någon mystisk och varm också.
 • Kom ihåg att le och vara glad.

Varningar

 • För killar, kan alltför hårt försöka se het gör du komma ut som arrogant eller fåfäng. Det handlar mer om hur du bär dig själv än hur du ser ut, så ägna inte alltför mycket tid framför en spegel.

Saker du behöver

 • Smink
 • Ganska bra men samtidigt snygga kläder
 • Chic tillbehör
 • Stora par skor
 • Hairspray