Wka

Hur övertyga dina föräldrar att köpa dig något

Under julen, kan du få några bra idéer för julklappar. Däremot kan dina föräldrar godkänner inte att få just den gåvan. Denna artikel kommer att hjälpa dig knuffa dem till din fördel. Om du följer dessa steg just förhoppningsvis din jul önskan kommer att besannas!

Steg

Hur övertyga dina föräldrar att köpa dig något. Forskning det objekt du vill.
Hur övertyga dina föräldrar att köpa dig något. Forskning det objekt du vill.
 1. 1
  Forskning det objekt du vill. Ta reda på priset, och avgöra om det är en bra idé att få, och om du verkligen behöver det eller inte.
 2. 2
  Gör detta objekt känd för dina föräldrar. Försök att visa dem en annons när det kommer på tv. Göra subtila antydningar om det i din konversation. En annan bra idé är att lämna tidningar med en annons för artikeln ut på bordet, eller att hitta en hemsida om objektet och "råkar" lämna den på datorn.
 3. 3
  Gå till butiken där den säljs. Ta dina föräldrar till posten och visa dem vad du har tigger om.
 4. 4
  Skriv dina föräldrar ett övertygande, formellt brev. Beskriv dem fördelarna med posten, och varför du förtjänar det.
 5. 5
  Gör ursäkter. Berätta för dina föräldrar att du har varit med om "så mycket" detta år och du verkligen förtjänar den här produkten. Detta är mer effektiv om den är sanningsenlig, för om du inte har, då de kommer att sätta ner foten.
 6. 6
  Spara pengar. En mycket användbar sak att göra är att spara ihop till det. Detta kommer att visa dem att du menar allvar med att få det, och du kan erbjuda dina föräldrar några pengar att betala för objektet, om de säger att det är för dyrt.
 7. 7
  Vara ansvarig. Uppför extra väl, erbjuda hjälp, gå ut, få bra betyg, och använda teknik mindre.
 8. 8
  Berätta för andra människor. Du har de extra trevliga människor i ditt liv som alltid erbjuder goda idéer till dina föräldrar. Berätta om denna produkt. De kan berätta för dina föräldrar om det, och hur det är en så bra idé.
 9. 9
  Vara mogna. En av de värsta saker du kan göra om dina föräldrar säger nej är att ha ett utbrott, och en av de värsta ställena att göra det är i butiken, mitt framför alla. Om de säger nej, bara vara mogen om det och säga "OK".
 10. 10
  Slå upp det på din dator, eller gå till affären med dina föräldrar. Berätta för dem vad du vill om det, och sedan fråga dem vad de tycker om det. Prata med vuxna som dina föräldrars vänner om det, kanske de kan hjälpa dig att övertyga dina föräldrar att få det! Också, aldrig tigga. Tiggeri är en av de värsta saker att göra. Och se till att du pratar med dina föräldrar mer om andra saker så här grejen. Fråga inte om andra saker medan du ber om detta. Som bara kommer att visa dina föräldrar att du är omogen, och du tror att du kan få vad du vill.
 11. 11
  Ge dem andra typer av skäl för dem att få det. Låt oss säga att du ville ha ett par stövlar Coach regn. Berätta för dina föräldrar att dina andra skor kan bli förstörda av regnet, och att du har haft ögonen på dem under en lång tid.

Tips

 • Stjäl inte!
 • Dessa tips kanske inte ens fungerar!
 • Tiggt och bett och försöker synas alla ängelns gillar inte rekommenderas.
 • Överdriv inte!
 • Förbanna inte på dem om de säger nej.
 • Användningen av brute force rekommenderas inte.
 • Istället för att be dina föräldrar om det, fråga din moster, morbror, mor-och farföräldrar, oavsett vad! Bara fråga någon annan om det. Oroa dig inte om du frågade alla och du fick multiplar. Bara ge dem till dina vänner, eller Goodwill eller något liknande.
 • Tiggeri kanske fungerar.

Varningar

 • Se till att fråga föräldrarna medan de är på bra humör.
 • Om de säger nej, och bli arg, sedan bara ge dem en paus. Och försöka be dem igen när de är på bra humör.
 • Gör inte något omoget och dumt.
 • Tänk på din familj. Kanske de inte har råd med det just nu.
 • Se till att du ärligt vill denna post och kommer inte att bli uttråkad med det efter att du har tiggde och bad för det.
 • Glöm aldrig att säga att om du inte får det där du vill desperat, brukar du göra något som dina föräldrar ber dig att göra speciellt hemarbete s och andra pedagogiska saker.
 • Att bli alltför orolig kan leda till depression, problem ångest och panikattacker.
 • Om du vet vad du vill kan bryta lätt, eller om det är något som du bara kan använda en eller två gånger och det kommer att bli tråkigt, fråga inte för det om du inte vill det desperat.
 • Det objekt som du vill kanske inte vara så bra för dig.

Saker du behöver

 • En liten bit av pengar, och bra idé om en plan för att hjälpa dig.