Wka

Hur övertyga dina föräldrar att låta dig stanna hemma från skolan

Har du dagar då du är verkligen desperat att inte gå till skolan? Jo, det gör vi alla! Här är några tips som du kan visa på dina föräldrar / vårdnadshavare så att de kommer att låta dig stanna hemma och du kan ha den underbara känslan av fullkomlig lättnad!

Steg

Hur övertyga dina föräldrar att låta dig stanna hemma från skolan. Om att stanna hemma från skolan är inte ett sista minuten beslut, sedan börja agera sjuk en dag eller två innan den dag du vill ha från skolan.
Hur övertyga dina föräldrar att låta dig stanna hemma från skolan. Om att stanna hemma från skolan är inte ett sista minuten beslut, sedan börja agera sjuk en dag eller två innan den dag du vill ha från skolan.
 1. 1
  Om att stanna hemma från skolan är inte ett sista minuten beslut, sedan börja agera sjuk en dag eller två innan den dag du vill ha från skolan.
 2. 2
  Använd smink att imitera blekhet i ansiktet, applicera rouge på näsan och pannan, och sudda lite eyeliner under ögonen som mörka ringar.
 3. 3
  Se till att du verkar vara sjuka. Det är viktigt att vara en bra skådespelare.
 4. 4
  Inte agera som om du vill stanna hemma från skolan. Om föräldrarna föreslår idén, tacka nej, men betona på hur sjuk du egentligen är ute efter.
 1. 1
  Agera mycket trög runt dina föräldrar och lärare.
 2. 2
  Ha en slags "döda" uttryck i ansiktet, eller en blick av obehag. Ser ut som du avstånd ut / inte ägna uppmärksamhet åt något.
 3. 3
  Prata inte. Bara tala om du måste, och göra det i en mjukare, orolig röst.
 4. 4
  Peka / gnugga pannan låtsas att du har feber
 5. 5
  Lugnt göra korta stönande ljud. Överdriv inte ändå.
 6. 6
  Walk slags otåligt på diskbänken med en trött blick i dina ögon får då en våt disktrasa och berätta för din förälder du ont i huvudet.

Magsmärtor

 1. 1
  Andas djupt en hel del framför (och hörhåll från) dina föräldrar.
 2. 2
  Om de frågar vad du vill äta, säga att du inte är hungrig.
 3. 3
  Inte Le. Om dina föräldrar försöker hejar dig, eller säger något roligt, sedan lätt leende som du är i smärta (forcerad halv grina, något sorgsna ögon).
 4. 4
  Andas genom munnen bara. I vissa fall, andas genom dina tänder.
 5. 5
  Prata inte. Bara tala om du måste, och göra det i en mjukare, orolig röst.
 6. 6
  Lugnt göra korta stönande ljud. (Inte för mycket dock).
 7. 7
  Försök att hålla dig sitta / fastställa så mycket du kan framför din förälder. Om du måste gå någonstans (badrum, etc.) och sedan agera som det gör ont att stå rakt och gå lite framåtlutad. (Inte alltför framåt).

Ont i halsen

 1. 1
  Harkla dig en hel del.
 2. 2
  Berätta för dina föräldrar halsen är ont och inte prata för mycket.
 3. 3
  Be dem att plocka upp halstabletter eller fortsätta använda dem själv.

Varningar

 • Bli inte girig och försöka för två dagar ledigt, era föräldrar kommer att få misstänkta om du mår bättre natten efter att ha skolan av och sjuk igen nästa morgon. De kan också ta dig till läkaren som tidigare noterat.
 • Inte flytta runt en hel del som kommer att orsaka dina föräldrar att tro att du inte är sjuk och sedan ta dig tillbaka till skolan eller skrika på dig.
 • Försök att inte låta dem ta dig till en läkare. Den dag du stanna hemma, inte agerar sjukare än du är! Säg det hjälpte en hel del, och du känner dig nästan bättre. Gör det inte för uppenbart hur mycket du mår bättre, men försök att göra det. Inte magiskt bli bättre ytskikt ögonblick skolan.
 • Om din förälder tar dig till läkaren och han ordinerar dig medicinering och du är inte sjuk, inte tar medicinen. Låtsas att du tar det, och kastar ut den utan att dina föräldrar veta.