Wka

Hur man uppmärksamma i en tråkig klass

När du inte tycks kunna hålla ögonen öppna eller de bara glasyr över, här är hur man gör utbildningen kul ändå effektivt.

Steg

Hur man uppmärksamma i en tråkig klass. Inse att instruktören är mänskligt och vill ha din uppmärksamhet.
Hur man uppmärksamma i en tråkig klass. Inse att instruktören är mänskligt och vill ha din uppmärksamhet.
 1. 1
  Inse att instruktören är mänskligt och vill ha din uppmärksamhet. Som ett litet barn, de äter upp uppmärksamhet och kommer att göra precis vad som helst för att få det. Din lärare kan verka omänskligt, men de är faktiskt precis som du. De går till sängs, vakna upp på morgonen och gå till skolan även när de egentligen inte vill.
 2. 2
  Placera din plats i den andra eller tredje raden, se någon sitter rakt framför dig. Eller om du kan, försök att sitta längst fram, för den bästa utsikten över tavlan eller whiteboard, vänd direkt mot framsidan.
 3. 3
  Ha ögonkontakt med läraren, nicka när ni förstår, ge frågande blickar när du inte förstår. Titta läraren upprepa information som du inte riktigt få. Kom ihåg att de talar bara till dig eftersom de har din uppmärksamhet. Vissa människor kanske inte förstår heller, så du frågar kommer att hjälpa er alla.
 4. 4
  Du kan nu manipulera denna lärare över hela främre delen av rummet, ungefär som fjärrkontroll. Stoppa ögonkontakt genom att flytta bara lite tills din siktlinje blockeras av personen framför. Lägg märke till hur de kommer att flytta för att återfå ögonkontakt. Du ser till att flytten är lite närmare hörnet. När de kommer dit, belöna dem med din ögonkontakt, och sedan upprepa och flytta dem närmare hörnet. Fortsätt att göra detta tills de är helt i hörnet.
 5. 5
  Kom ihåg när du gör allt detta du lär materialet och ha lite kul också. För de bästa resultaten för att få utbildning, titta direkt på tavlan, men försöker hålla ögonkontakt med läraren.
 6. 6
  Ta massor av anteckningar och granska dem på natten. Ställ frågor om du inte förstår någonting.
 7. 7
  Ät hälsosamt. Ibland om du äter för mycket skräpmat eller hoppa över frukosten kommer det att göra dig trög.
 8. 8
  Om du kan, den första dagen i skolan försöker att få en plats på framsidan. Lärarna tenderar att tro att barn som talar sitta där de inte kan fånga dem. Plus att du kan se perfekt och läraren kommer att märka din tyst och hårt arbetande beteende!

Tips

 • Detta fungerar bra i ett college klassrum där alla har sitt huvud ner i en anteckningsbok och du är den enda som synes uppmärksamma.
 • Ju fler noter du tar, desto mer tid kommer att passera och det till synes ändlösa tråkiga klass kommer att vara över så mycket snabbare!
 • Aldrig prata i klassen eller skicka anteckningar till människor. Var uppmärksam på din lärare eller vem som talar, det kommer också att hjälpa dig att få bra betyg.
 • Märker när din mest alert tid på dagen är, och se om du kan schemalägga dina tråkiga klasser för denna tidslucka.
 • Om du inte är, kan även en intressant klass verka tråkig. Ta en timme om dagen av sociala medier tid och få mer sömn istället.
 • Om du inte har möjlighet att äta rätt före och efter klass, kan ändra din kost hjälper dig att fokusera på alla situationer, inte bara skolan.
 • Innan du registrerar dig, fråga andra studenter om de olika lärarna för klasser som du måste ta. Du lär dig mer och lida mindre med en hård lärare som är intressant och gillar undervisning, än med en lätt lärare som inte bryr sig eller förbereda sig tillräckligt för att vara engagerande.
 • Ta anteckningar om viktig information och granska dem efter klass

Varningar

 • Du kommer att vara lärarens favorit elev och övriga klasskamrater kommer tro att du är en suck-up/teachers husdjur, men när du får ett bra jobb eftersom du betalat uppmärksamhet och fick bra betyg, kommer du att bli populär på grund av din ökade intäkter, så oroa dig inte om andra reta dig nu!