Wka

Hur att locka vänner

Att vara en vän kan vara ett hasardspel. Du kan göra vänner naturligt i vissa fall, och det kan vara ett ständigt pågående arbete inom andra. Använda "Gör mot andra..." modell, kan du luta alltid oddsen till din fördel.

Steg

Hur att locka vänner. Var trevlig mot andra.
Hur att locka vänner. Var trevlig mot andra.
 1. 1
  Var en vän. Det finns ett gammalt talesätt som gäller även igenom dagens oroliga tider: "Om du vill ha en vän, att vara en vän."
 2. 2
  Var dig själv. Alla är unika, så klä hur du vill. Undvik grupptryck, kakmått personlighet profil. Försök inte att passa in, vara stolt över din individualitet. Sedan, gå ut och göra saker med människor du möter, oavsett om de är befintliga eller nya vänner, och gå och njuta av dig själv. Märkas för att vara dig själv.
 3. 3
  Var respektfull, leende, och göra något som hjälper dig att synas. Hjälpa andra om de behöver det.
 4. 4
  Var trevlig mot andra och, till människor du möter. Om du är i skolan och arbetar med någon som är impopulär, vara trevlig och lyssna på vad de vill säga.
 5. 5
  Vara blygsam. Ingen gillar en show-off, särskilt om de gör det hela tiden. Om du vill skryta om någonting, inte förlänger inte det, och göra det smakfullt.
 6. 6
  Vara utåtriktad. Det är inget fel med att vara blyg. Men lätta upp lite. Det ska vara svårt att locka vänner om du är anti-social. Prata med nya människor. Möt den nya killen i skolan. Presentera dig själv för den person som sitter bakom dig i matematik klass. Fler människor kommer att vilja vara runt dig.
 7. 7
  Le och titta på dina relationer växa. De egenskaper och karaktär du bygga från att göra ovanstående kommer att lysa igenom, och folk kommer att älska någon som kommer att le under den svåraste av tider. Försök att inte rynka pannan, eftersom man aldrig vet vem som kär i ditt leende!
 8. 8
  Följ grunderna i vanlig hövlighet. Lär dig att lyssna. Var en vän. Gör inte skvaller. När du får en självförtroende, hålla det. Vara ansvarig. Äga dina handlingar. Håll dina värderingar. De är de enda saker du verkligen någonsin kommer ha. När du förlorar dem, förlorar du allt.
 9. 9
  Om folk inte gillar dig eller inte accepterar dig, kom bara ihåg att ingen är perfekt. Inte alla kommer att gilla dig. Många människor kommer att agera som om de inte gillar dig eftersom de är rädda för vad andra ska säga. De är osäkra. Innerst inne, kanske de gillar inte dig, men de respekterar dig.

Tips

 • Stressa inte det, annars kan de bara tror att du är konstig.
 • Komplimanger människor är alltid hjälpsamma. Folk kommer att värma upp till dig mer om de tror att du uppskattar något om dem. Alla mår bättre efter att ha gratulerat. Försök att vara ärlig, men. Ingen gillar en suga upp.
 • När du pratar med någon, lyssna. Prata inte om bara dig själv. Fråga dem om dem en hel del och agera intresserade av att lära känna dem. Oroa dig inte, när du pratar med dem lite jag är säker på att de kommer att börja ställa dig fler frågor så att du har tid att prata om dig själv också.
 • Försök alltid att hjälpa människor runt omkring dig.
 • Om du gillar en sport, gå med i en grupp, det kommer att finnas många människor som gillar samma sport som du, så det finns några gemensamma nämnare att bygga på.
 • Det kanske låter konstigt, men att bära ljusa färger kan hjälpa dig att få uppmärksamhet, som det står ovan: alla är unika, så klä hur du vill, inte försöka passa in och vara stolt över din individualitet.
 • Om du letar efter en impopulär vän, ska du inte umgås med den populära gruppen. Då kommer de bara tror att du vill vara populär. Istället, hänga runt den vän du letar efter.

Varningar

 • Inte dominerar den tid eller rum av andra.
 • Om du märker att det är något du gör, eller nåt om dig som gör andra nervösa, är det förmodligen bäst att sluta. Individualitet är stor och alla, men det finns inget behov av att göra en spänd atmosfär.
 • Å andra sidan, ibland kan det vara enklare att göra en djup vänskap med någon som är utåt helt annorlunda, men delar samma etik och värderingar som du. I dessa fall gör den yttre mångfald helt enkelt livet mer intressant.
 • Var inte en show-off.
 • Försök att inte blanda flera grupper som är radikalt annorlunda, stämningen kan vara lite spänd och det kan vara svårt att utveckla meningsfulla vänskaper.