Wka

Hur kan man vara en populär transpersoner person i gymnasiet

Många säger att vara populärt om du är transpersoner är omöjligt. Verkligen, är det inte. Denna artikel kan dock lära dig hur man gör en stor mängd vänner och skapa en positiv vänskap flöde samt lära dig hur man överlever.

Steg

Hur kan man vara en populär transpersoner person i gymnasiet. Omge dig med att acceptera människor och avslöja allt för dem.
Hur kan man vara en populär transpersoner person i gymnasiet. Omge dig med att acceptera människor och avslöja allt för dem.
 1. 1
  Fixa din hållning. Stå rak och visa din stolthet i vem du är. Se till att du sitter rakt upp, eftersom människor som slöfock ser ledsen och tillbaka, ingen vill vara runt en ledsen person hela tiden.
 2. 2
  Odla förtroendet. Det finns en god chans att du har lärt mig att vara påhittig och snabbt för att skydda dig från de förolämpningar som du redan har hört. Använd denna snabba och agila tänkandet, och lägga fram en lugn, självsäker utseende. Andra dras till självsäkra, roliga människor. Titta runt - de vackraste flickorna är inte med de mest snygga killar (eller tjejer, oavsett). De är de roliga sådana. Roligt är pengar - använda humor för att desarmera spända situationer, och du kommer att dra folk i.
 3. 3
  Inse att de populära människor kanske inte vill vara vän med dig. Det kan bero på att du är transpersoner, eller det kan vara så att de är helt enkelt snobbig twits. Förutsätt inte att det beror på att du är transpersoner, men även om det är, inte erkänner det. Den "populära" klicken kan vara svårt att knäcka för någon, än mindre någon så unik som du - inte tvinga relationen, och inte får ner på dig själv för att inte få in med den så kallade "in-publiken" - Det finns många fler intressanta och roliga människor i din skola, förvandla din uppmärksamhet till dem.
 4. 4
  Omge dig med att acceptera människor och avslöja allt för dem. Ta din tid för att avgöra när du ska ta människor i ditt självförtroende, och om det gör dig mer bekväm, välja bara en person att avslöja dina hemligheter till först. Denna person kan hjälpa till att bana väg för att vara ärlig med hela din grupp, och kan hjälpa till att vara en bro till förståelse mellan dig och dem.
  • Undvik människor som förolämpar dig eller säga att dina handlingar är specifika för en viss kön. Ignorera dem om du kan. Om du inte kan, försök att öppna en dialog med dem (se nästa steg).
  • Om att lära vem du verkligen är orsakar någon att besluta att inte umgås med dig, ta det inte personligt. Låt honom eller henne gå, och koncentrera sig på de goda vänner du har.
  • Även om någon diken dig först, försöka vara den större personen om de kommer runt senare. Låt oss inse det, möter skolbarn inte transpersoner (andra än dig) varje dag, och det kan vara lite överväldigande för dem att relatera om de aldrig har tänkt på det förut. Ge dessa människor lite tid att låta tanken marinera, och att följa din interaktion med andra. Om de är kompetent att komma runt och vara vänlig senare, det är ett positivt - inte förstöra de framsteg du har skapat (hey, titta hur ni handlat med andra övertygade dem du faktiskt var okej och inte gift) - don ' t låta bitterhet att de inte kunde omedelbart acceptera dig att vända sin position.
 5. 5
  Inviterar diskussion. Lär dig att ha ett bra samtal och lära människor att bli acceptera genom att utbilda dem så de börjar se dig som det kön du identifiera sig med.
 6. 6
  Låt inte transfobiskt lärare gå över dig. Du kan mycket väl stöta på en lärare som talar illa om dig till andra studenter, behandlar du hårt eller bara öppet hånar dig. Stå inte för detta. Ta upp det till huvudmannen eller föreståndare och försöka ha bevis eller andra studenter redo att backa upp dig.

Tips

 • Alltid ta stora vägen. Låt ingen säga att du var oförskämd, fientlig, sluten, defensiv eller en idiot till dem - du vill inte ge haters något mer ammunition än de tror att de redan har. Om det värsta man kan säga om du är "S / han är en könsöverskridande weirdo," då den personen har mer problem än vad du gör, eftersom du är bara en trevlig transperson, samtidigt som de är en fördomsfull idiot. Synd att personen, inte argumentera, kämpa eller engagera honom eller henne.
 • Allt tar tid. Precis som du vill bli accepterade för vem du är inne, måste du acceptera dina kamrater för vilka de är - de är inte dumma, men de är okunniga, och de har ingen erfarenhet med transpersoner att rita på. Det är upp till dig att ge en positiv upplevelse för dem genom att vara en god ambassadör för transpersoner överallt, och tillräckligt med tid för dem att komma till rätta med dig och andra som du.
 • Ja, inser vi alla att det är en tung börda, att behöva vara en ambassadör för goodwill till befolkningen i stort och du verkligen vill bara kunna leva ditt liv i fred, men som påpekats - acceptans av verkligheten är mycket hjälpsamma. Om du kan se dig själv som den enda transpersoner personen någon av dessa människor kanske aldrig träffas under omständigheter där det fanns en möjlighet för vänskap, kan det hjälpa dig att göra extra ansträngningar för att nå och lära dem att du inte är ett freak, en degenererad, eller ett monster. Om du kan hjälpa dem att se dig som en människa förtjänar sin medkänsla, kommer du har åstadkommit mycket och gjort en positiv skillnad i världen.
 • Seek support online när det blir ner dig. Om det verkligen blir ner dig, använd Trevor Project hotline. Oavsett var du bor eller hur illa det blir, det blir bättre.

Varningar

 • Du får göras narr av om folk reda. Låt det rulla ryggen.
 • Framsteg är inte uppnås över en natt. Var vaksam - som din transpersoner status blir känd, kan det finnas de som är så hotade av det som de blir aggressiva eller fysiskt hotfullt. Definitivt, inte provocera inte dessa människor - men det är en kul idé i filmerna att tro att du så småningom kan vinna över dem, är verkligheten mycket mycket tunn, och de är mycket mer benägna att skada dig än du är för att få dem att förgyller ditt val av mascara. Undvik dessa typer, och varna dina lärare, kuratorer eller annan auktoritet på dina frågor om dem. Titta på din rygg, resa i baljor (mer än 3 personer) när det är möjligt, och bara vara medveten om vad som händer runt omkring dig. Håll dig säker.
 • Skäms inte för vem du är. Det kommer aldrig att vinna några vänner.