Wka

Hur man undviker att bära ut flip flops

(Ibland kallade tofflor, jandals, eller badskor) är mer flexibla än sandalen. På grund av sin flexibilitet och material, flip flops behöver god vård för att undvika för tidig förslitning eller oväntade trasiga bitar.

Steg

Hur man undviker att bära ut flip flops. Plocka upp dina Medan promenader.
Hur man undviker att bära ut flip flops. Plocka upp dina Medan promenader.
 1. 1
  Plocka upp dina Medan promenader Försök att inte glida fötterna så att vippan gnids mot marken. Ju mer det gnids, desto snabbare sulan minskar och den större är chanserna att halka. Vanligtvis hälen delen av vippan gnider ut den största på grund av där trycket är när man går.
 2. 2
  Ta hand om din. Böj inte dem om du går. Torka dem med en pappershandduk (eller en återanvändbar trasa för att undvika onödiga deponi) om de är blöta. Rengör all smuts och sand som fastnar på sulorna, något som fastnar där, såsom små stenar, kommer att orsaka "slitage" med varje steg.
 3. 3
  Håll flip flops av alla hundens syn. När en hund vill spela, kommer han att ta den första som verkar intressant, och det kan vara dina skor. Hundar kan tugga på, scratch, dunk, eller dölja din flip flop. I processen, kan det sträcka ut "thong", "Y" formad material som skiljer tårna (se nedan).
 4. 4
  Undvik att sträcka ut den flip flop thong. Det kan vara roligt att göra när du sitter ner, men sträcker den för mycket kommer att öka chansen att få det att bli för lös (och obekvämt att gå med) eller den undre tappen på vippan kan lossa och dra ut från sula.
 5. 5
  Fördela din vikt jämnt. De flesta människor tenderar att sätta det mesta av sin tyngd mot sulan på vippan som orsakar en större slitage-in. Försök att sätta lika mycket på de "bollar" av dina fötter som du gör på den enda av fötterna.

Tips

 • Prova blötläggning din gummi flip flops i varmt vatten med 2 vitare protes tabletter för ca 30 minuter. Sen skrubba lätt med en mjuk, borste och skölj. Så snart de är torra, floppar din flip kommer att se fräsch och gott som ny.
 • Skum flip flops kommer att se mer används och slitna än andra material eftersom fotavtryck kommer att gravera in det mer och smuts och svett i foten kommer att sippra in i skummet snabbare.
 • Alltid hitta och ha bekväma skor. Storleken på flip flop bör alltid vara lite längre än din fot. Detta är för att undvika att hälen inte vidrör marken när du går.
 • Om du är orolig för dina skor är utslitna, välja billiga och vanligt ettor. Kostnaden beror på märke och det material de flip flop har. Många gummi och kära kommer att gå för några dollar, medan den höga risers, plast, och mer elegant par är dyrare.
 • När du sitter ner, ta tårna ur remmen remmen området. Inte bara är det mer bekvämt mellan dina två tår, men det gör också att skon andas för lite. Ju mer tån området blir våt, desto mer irriterad tårna får.
 • Flip flops som är blöta och har tygband, som vissa Reef stilar kan sträcka ut och lossna och obekväm att bära.

Varningar

 • Kör inte i flip flops. De ger ingen fotled stöd eller fotskydd, så du kan stöta en tå, klippa din fot, eller vrickning en vrist lättare än med andra typer av skodon.
 • Bär inte flip flops när det är vått. Försök att torka dem innan de används igen, kommer dina fötter tacka dig nästa dag. När våt, kan din fot glida runt, orsakar tårna att arbeta extra hårt för att gripa flip flops.
 • Sand kommer att bryta ner flip flops, särskilt de som har sprickor där sand kan gömma sig och äta bort på materialet. Även flip flops gjorda enbart av tjock plast (ingen bomull material eller gummisulor), kan bryta ner och bli värdelösa om de utsätts för sand för ofta. Öppen-vatten badvakter i synnerhet har detta problem. Inte missbrukar din favorit flip flops genom att bära samma par till jobbet varje dag.