Wka

Hur undviker trosa linjer

Synliga panty linjer (VPLS) kan förstöra någon bra outfit, medan osynliga trosa linjer kommer att bidra till att förbättra ditt utseende genom att göra din figur verka slankare och sexigare. För att undvika detta vanligt mode faux pas, det finns flera enkla saker du kan göra.

Steg

Hur undviker trosa linjer. Förstå vad som orsakar synliga trosa linjer.
Hur undviker trosa linjer. Förstå vad som orsakar synliga trosa linjer.
 1. 1
  Förstå vad som orsakar synliga trosa linjer. VPLS inträffar vid den punkt där baken kinder skärs av tät elastisk av trosor. Baksidan kinderna har placera lite annat att gå utan att bukta ut endera sidan, medan de elastiska dips i, skapa ett synligt indragen rad. Målet är därför att antingen undvika att skapa dessa strecksatser över baken eller att scoot ner dem till en del av kinden där de inte kommer att vara synlig under en viss plagg.
 2. 2
  Välj underkläder passar din baksida form. Det finns så många val nuförtiden att något kommer att fungera bäst för din form, även om det kan ta några försök att slå på den bästa passform och stil. Det viktigaste är att köpa trosor som passar! Se till att du vet hur man köper trosor som täcker skinkorna ordentligt, åtminstone i den mån av täckning trosorna är tänkta att ge och att de inte gräver i för hårt. Samtidigt, om du väljer underkläder som är för löst, kan det lätt rynka upp inuti dina kläder lämnar du saknar en smidig, elegant utseende och bara visar rynkor och stötar.
  • För en pojkaktig figur, prova en pojke skuren trosa som kommer att undvika att skära din bak. Pojke shorts ger full täckning, och du kan få dem i elastiskt eller nät för att bättre undvika trosa linjer. Dessa material förhindrar dina underkläder från bunching under kläderna och lämnar dig med en full täckning, slät look.
  • För en fylligare figur, prova en laserskuren eller high-cut stil av trosan.
 3. 3
  Välj rätt tyg. Trosor som formar sig till din kropp är mindre benägna att skapa VPLS. Elastiska och spandex trosor kommer att fungera bra för att skapa en sömlös passform, medan bomull trosor kommer ofta ge en skrynklig look tillsammans med VPL. Men eftersom bomull trosor är bekväma och de flesta kvinnor har dem i överflöd, är en del av tricket att undvika att bära dem med kläder när de kommer definitivt att dyka. Med tanke på att mycket bomull underkläder har tjockare elastiskt, är det mer sannolikt att visa igenom många av dina kläder, så se till att kolla i spegeln eller be en pålitlig vän för ärliga råd om hur det ser ut. (De flesta elastisk och spandex underkläder, å andra sidan, använder en tunnare band, bidra till att undvika trosa linjer.)
 4. 4
  Ta hand med färg. Medan ljusa rosa trosor med en mörk klädsel kan vara bra, förändrar bilden snabbt när man bär under vit eller annan ljus klädsel! Plötsligt är mycket mer avslöjas än förväntat! Matcha dina underkläder till dina hudtoner när du bär lätta kläder. Hudfärgad underkläder smälter in i huden och lämnar osynliga trosa linjer. Tänk på att kött-färgade underkläder innebär det nästan matchar din hudton. Om det är för mycket ljusare eller mörkare än din, då VPLS kommer fortfarande lysa igenom.
 5. 5
  Satsa på en eller ett liknande alternativ. Detta är nummer ett alternativ för att undvika trosa linjer. Badskor har helt enkelt inte raderna för att visa, vilket gör valet lätt för många kvinnor. Var noga med att kolla in den bakre vyn när du sitter eller hukar, dessa positioner tenderar att exponera halva remmen om du bär låg-ryttare. Men det finns kvinnor som inte gillar att bära badskor, och för de kvinnor, finns det några andra alternativ:
  • Forma din kropp med dina trosor. Body forma underkläder är ett annat bra alternativ till en rem. Denna typ av underkläder startar högre upp på midjan och kommer ner till din mid lår. Elastic eller stilar spandex ger dig en smidig och elegant utseende. Det kan också ha vissa bromsande egenskaper som kan suga in oönskade utbuktningar, vilket gör att du ser ut och känns bra.
  • Överväg bär pojke shorts, boxershorts, eller franska trosor. Dessa är ett bra alternativ om du inte vill bära en rem, det längre benet kommer att eliminera trosa linjer som spänner över rumpan. Om byxorna är tight, men kanterna fortfarande kan visa.
  • Gå commando! Om du är modig nog att göra detta, helt enkelt gå commando (inte bära underkläder). Detta är det enda sättet att veta att det finns inga trosa linjer som helst och det kan kännas ganska hemlighet sexig. Om du känner dig obekväm att göra detta, kan du också gå "faux commando" genom att beställa disponibla bomull plåster som fäster på insidan av byxorna, vilket ger dig frihet utan underkläder utan obehag.
 6. 6
  Provköra trosor gjorda av lövtunna microfiber. Detta är en lätt, stretchigt material som eliminerar utbuktning.
 7. 7
  Ta extra hand samtidigt bär bantning kläder. Åtsittande kläder kommer alltid att ta ut en VPL om det finns något att ta ut. Svaret på detta är att bära en rem eller en laser-cut kort. Dessa kommer inte gräva i din kropp och du har inga VPL.

Tips

 • Vad du än gör, se till att du är bekväm med det.
 • Om du väljer att bära några kalsonger alls, undvika att bära denim eller andra tjocka tyger. Den friktion som skapas kan vara outhärdlig.
 • Försök att använda ingen söm underkläder (Victorias Secret har dem).
 • Se till att dina trosor passar och inte är för hårt eller för stor.
 • Panty linjer är inte slutet av världen. I själva verket visar det vissa människor på. Men låtsas att det du inte kan se att det är väldigt envis och osannolikt att vinna några fashion awards.
 • Klänningar, kjolar och byxor är de största bovarna som visar av din perfekt skisseras bakom.
 • Prova att bära tyngre denim istället för ljus, billig denim.
 • I vissa fall hjälper det att bära löst sittande underkläder eller kort som underkläder så att linjen inte kan ses och är praktiskt taget osynlig.