Wka

Hur man stoppar en grannes hund från att skälla

Vi har alla varit där. Den irriterande skällande hund som bara inte verkar hålla käften! Du hittar dig själv att vakna upp klockan 3 på morgonen och inte kunna somna. Det kunde också finnas flera stadsdel hundar som väljer att gå in på tortyr! Här är några tips på hur man kan stoppa det.

Steg

Hur man stoppar en grannes hund från att skälla. Om du är på god fot med din granne, är det snabbaste sättet att lösa detta problem för att prata med dem om det nästa gång du ser dem ut.
Hur man stoppar en grannes hund från att skälla. Om du är på god fot med din granne, är det snabbaste sättet att lösa detta problem för att prata med dem om det nästa gång du ser dem ut.
 1. 1
  Om du är på god fot med din granne, är det snabbaste sättet att lösa detta problem för att prata med dem om det nästa gång du ser dem ut. Starta inte en konversation om nattetid skällande, men låt din granne vet att du förlora sömn över det. Om grannen inte var medveten om problemet (kanske de arbetar nätter eller är tunga sliprar / kan inte höra hunden) då detta var det snabbaste, mest respektfulla sättet att lösa problemet.
 2. 2
  Men om din är inte på god fot med din granne eller är tveksamma till att tala med dem om problemet, skriv din granne ett brev. Börja smått och vara respektfull. Skriv en anteckning i vänlig font säga, "Kära granne, har din hund börjat skälla hela natten..." Berätta för dem vänligt om prövning. Undvik att berätta för dem vad de ska göra med sin hund, kan detta göra dem arga. Bli den, "Sleepy Neighbor" så det finns inte någon skuld nålas direkt på dig. Jag skulle föreslå att bara lämna det på deras dörr med en neon färgad sten på den hörna, och kanske en blomma i den. (Första intrycket är nyckeln!)
 3. 3
  Förstå att det kan finnas många orsaker till att din grannes hund skäller. En vanlig orsak är att han är uttråkad eller har en hel del uppdämd energi - detta gäller särskilt för energiska raser som tyska Shepherds, terriers (inklusive Pit Bulls), och vakthundar som dobermann och Rottweiler. Om hunden inte är aggressiv och du känner dig bekväm med din granne, föreslår han går sin hund eller erbjuda sig att göra det själv. Kom ihåg: Oavsett hur irriterande det kan vara, är överdrivet skällande inte ett beteende som är normalt för hundar, och det finns alltid ett problem bakom det.
 4. 4
  Köp en anti-skällande krage (ej smärta) och skriv upp en annan vänlig notera. Säg, "Kära granne,..." igen, berätta inte för dem att lägga den på sin hund. Sätt den på tröskeln på samma sätt du gjorde förra gången.
 5. 5
  Inte blir den plåga! Upprepade anteckningar eller en irriterad ton i dem kan göra din granne arg. Rimliga eller hänsynsfull grannar skulle uppmärksamma den första tonen, men några grannar behöver en liten knuff. Kom ihåg-arga grannar är inte kul att hantera. Varnas!
 6. 6
  Titta online på din stad eller stadens koder. Det kan finnas en kod mot besvärliga husdjur eller oupphörliga skällande på natten. Se till att läsa dem genom bara att se till att det inte finns någon slinga hål-next, ringa stadshuset och rapportera dina grannar. Det kan också vara en kod för att ignorera förfrågningar från grannar... * Ledtråd ledtråd *
 7. 7
  Om du väljer att skriva en anteckning eller sluta ringa stadshuset, gör det anonymt. Vare sig det är till andra grannar eller grannarna problem, aldrig avslöja dig själv! De kan göra något av följande: Anmäl dig till en smärre fel, starta en fejd, sväng grannar mot dig (skvallra), eller helt enkelt vara ännu mer irriterande.
 8. 8
  Köp en tyst hund visselpipa - när hunden skäller, blåsa i visselpipan. det kan ta ett antal försök, men så småningom kommer hunden associera skällande med genomträngande ljud i visselpipan, och sluta skälla.

Tips

 • Prova och titta och se om hundens utanför om han försöker att titta och se om det finns något utanför i synnerhet som han skäller på (EX: kaniner, ekorre, en annan hund, något du tror att hunden kan skälla på.
 • Kom ihåg att vara artig inte vara oförskämd du någonsin veta hur din granne skulle reagera.
 • Försök att prata med din granne om sin hund för att se om ni båda kan komma överens om något för att få honom att sluta skälla.

Varningar

 • Under inga omständigheter bör du skjuter, överkörd, eller på annat sätt lemlästa djuret. Dessa kan få dig i juridiska problem.