Wka

Hur man ser bra ut i högstadiet

Är du ange högstadiet och vill se bra för din första dag? Försöker hålla upp ditt utseende för skolan? Tja, följ tipsen i den här artikeln för att se fantastisk i högstadiet.

Steg

Hur man ser bra ut i högstadiet. Sikta på ca 8 1/2 till 9 timmars sömn.
Hur man ser bra ut i högstadiet. Sikta på ca 8 1/2 till 9 timmars sömn.

Alla

 1. 1
  Vakna upp minst en timme innan skolan börjar. Detta ger dig tid att få klar, packa ryggsäcken och äta frukost.
 2. 2
  Sikta på ca 8 1/2 till 9 timmars sömn. Detta kommer att få dig att känna utvilad och minimera uppkomsten av under ögonen och påsar.
 3. 3
  Borsta och dina tänder. Var noga med att göra det i två minuter två gånger om dagen, eller efter varje måltid. Överväg att använda en whitening tandkräm om dina tänder är gula.
 4. 4
  Skölj med munvatten. Munvatten kommer att ytterligare fräscha upp din andedräkt och hjälper till att bekämpa håligheter.
 5. 5
  Ta på kläder som smickrar din kropp och är rena. Du behöver inte ha de trendigaste och dyraste kläder ute. Se bara till att den passar dig och det är rent. Försök att undvika att bära samma sak varje dag.
 6. 6
  Överväga att få en frisyr innan den första dagen i skolan, det finns inget som en ny frisyr för att ändra ditt utseende.
 7. 7
  Tvätta ansiktet två gånger om dagen med hjälp av rengöringsmedel. Detta kommer att rensa bort smuts, makeup och olja från ditt ansikte.
 8. 8
  Var snäll mot alla, även personer du inte gillar. Förbanna inte, svär eller vända bort folk, inte ens på olika språk.
 9. 9
  Rengör upp dig! Ta duschar varje dag, men inte tvätta håret varje dag, kommer ditt hår bli fet och oljig. Använd en bra illaluktande duschkräm, sätta på deodorant. Borsta tänderna två gånger om dagen (rekommenderas 3 gånger om dagen om du har tandställning.) Och tandtråd. Se till att hålla ett läppbalsam till hands så att dina läppar kommer att vara extra mjukt.
 10. 10
  Bära fina kläder. Kontrollera jeans krama din kropp, eftersom baggy kära gör att du ser smutsiga och du inte ser ditt bästa. Bär skjortor som passar. Bär rena underkläder varje dag och du sannolikt behöva bära en bra, om du är en tjej. Se till att bh passar, när du böjer över det inte ska hänga upp ditt bröst och det ska inte kväva bröstet heller. En hel del av barnen i årskurs 6 gå till butiker som Aeropostale, rättvisa, Europeiska örnen, och Forever 21.
 11. 11
  Tvätta ansiktet. Du är mycket sannolikt börjar puberteten eller redan har och du kommer att börja få akne. Tvätta ansiktet kan hålla den från att bli alltför dåligt och slåss av problemet lite innan det börjar.
 12. 12
  Om du vill, börja bära smink. Om du inte får, hoppa över detta steg. Om du är, inte gå överbord. Wear mascara, lite ögonskugga, och en lätt rodnad. Om du har acne än användning concealer, men inte gå galet med det eller du kommer att se falska. Bara att gå naturligt.
 13. 13
  Håll dig frisk. Engagera dig i sport, dricka vatten och inte hoppa över måltider. Detta kommer att hålla dig frisk inifrån och out.Also få mycket sömn. Det minskar mörka ringar under ögonen och om du inte får tillräckligt med sömn än dina betyg kommer att börja sjunka.

Flickor

 1. 1
  Kamma håret med en bred tandad kam. Om ditt hår är särskilt trassligt, använd en Detangler eller lämna in balsam. Gör håret i en söt, skola lämpligt.
 2. 2
  Applicera makeup. Du behöver inte en massa smink för att se bra ut för skolan. Bara dölja ringar under ögonen och eventuella blemmor och tillämpa läppbalsam, tonade fuktkräm, och lite mascara. Sparkly läppglans är också bra. Bara hålla sig borta från hårda och alltför ljusa färger.
 3. 3
  Skapa ett kit flicka nödsituation. Detta kan hjälpa dig i en tjej nödsituation! Det kan innehålla:
  • Tamponger eller kuddar
  • Smink
  • Mints
  • En mini hårborste eller kam
  • Hand lotion
  • Hårnålar
  • Deodorant
 4. 4
  Gå till badrummet för att kolla på hur man ser på skolan. Fixa ditt hår och makeup om det behövs.
 5. 5
  Alltid gå på toaletten innan skolan. Om du inte gör det, kanske du måste gå under klassen och gå miste om viktig information. Om det är en nödsituation, be en vän att ta några anteckningar för dig.
 6. 6
  Inte skryta inte. Det gör att du verkar mallig och oförskämd.
 7. 7
  Om du försöker att imponera på en kille, vara sig själv.

Pojkar

 1. 1
  Om du väljer att bära cologne, välj en pudrig fräsch doft eller något som folk skulle få lukta, snarare än att få dem illamående. Om du bestämmer dig för att du gillar den parfym som passar dig, men det är för stark, spraya en eller två gånger, på sin höjd. En bra metod är att spraya det framför dig, ta då steget in i "molnet".
 2. 2
  Låt inte dina byxor hänger lågt. Byxorna ska inte utsätta dina underkläder. Det är inte attraktivt och är troligen mot skolans klädkod.
 3. 3
  Var trevlig till tjejer om ni gillar dem. Var inte elak mot dem om du verkligen gillar dem. De hatar det, retar det dem och det gör dem inte tro att du är cool.
 4. 4
  Lägg inte för mycket gel på håret. Det gör inte du ser coolt.
 5. 5
  Har aldrig klä sig som en gangster för att imponera eller smickra en tjej. Det är inte attraktivt och du kommer att se ut som en wannabe.

Tips

 • Överdriv inte makeup.
 • Klä sig korrekt.
 • Om du vill vara populär och sedan försöka vara snäll mot de "populära kids". Om de betyder för dig, inte irritera dem inte. Bara försöka hitta sätt att få dem att skratta! Om du inte känner dig bekväm runt någon, bör du inte vara vän med dem. Ärligt talat, de genomsnittliga populära barnen ofta inte har så många vänner som de blygsamma, vänliga barn (vilket gör de vänliga kids mer populärt). Bli vän med barn som du gillar och som gillar dig tillbaka.
 • Var trevlig. Ingen bryr sig hur du ser ut, om du inte är en bra person.
 • Kom ihåg att mode och komfort är två nödvändigheter din varje outfit.
 • Om du inte är tillåtet att bära smink eller inte vill, det är okej. Bara för att andra barn inte betyder att du måste. Dina föräldrar kan ha en anledning att inte låta dig bära smink.
 • Varumärken inte spelar någon roll, de är bara kläder.
 • Drick mycket vatten.
 • Bär hoodies, shorts, skinny jeans, inpassade skjortor, rutiga skjortor, Uggs, en high-tops, Converse. Alla dessa punkter är söta och lämpliga för din ålder!
 • Använd märken av schampo och balsam som Dove, och TRESemmé. Prova Herbal Essences om du vill, men det sägs att Herbal Essences bara luktar gott och hjälper inte ditt hår i alla fall.
 • Få en bra, ren frisyr från en professionell innan skolan börjar.
 • Var dig själv. Aldrig göra något av detta för att imponera på någon, göra det åt dig

Varningar

 • Aldrig bära kläder som inte gör att du känner dig säker. Detta kommer bara att du känner dig obekväm, som ingen vill vara.
 • Aldrig överanvändning smink. Du vill inte se ut som du försöker för hårt.
 • Aldrig försöka låtsas vara någon du inte är.
 • Prata inte om hur mycket dina kläder kostar. Det är osmakligt. Det visar andra att du skulle betala en summa pengar för att bära kläder du kan få till ett billigare pris.
 • Aldrig bära kläder som sitter åt eller visa för mycket hud.
 • Placera inte massor av smink på.
 • Inte svälta dig själv.