Wka

Hur man ser bra ut med en riktigt strikt skoluniform

Om du går till en skola som är riktigt strikt på uniform, kan du inte använda många av tipsen i de andra artiklarna eftersom även färgat hår band, nagellack och andra tillbehör som inte är tillåtna. Här är vad många människor har hittat som fungerar bäst i att se söt och elegant med en strikt skoluniform.

Steg

Hur man ser bra ut med en riktigt strikt skoluniform. Kjolar / byxor / shorts.
Hur man ser bra ut med en riktigt strikt skoluniform. Kjolar / byxor / shorts.
 1. 1
  Skor: Dessa är mycket viktiga, som alla är i samma outfit, så det gör / bryta faktor skor intensifieras av tio. De flesta skolor tillåter endast för svart eller brunt läder putsade skor med stängd tå. Förmodligen är den bästa skon att gå med en tjock högklackade en med skosnören, om skolan ger dem, eftersom vanligt läder platta skor gör fötterna ser bred och mycket stora. Se till att du är skorna är polerade för att göra dem mer attraktiva, och undvika att skriva om dem.
 2. 2
  Strumpor: Knästrumpor kan se ganska varmt med en kortare kjol. Mary Janes och balett lägenheter ser söt med vristen höga strumpor, för det mesta. Annars, prova låga tränare strumpor, om du kan komma undan med dem.
 3. 3
  Kjolar / byxor / shorts: Även vissa ganska strikta skolor brukar låta dig komma undan med rullande din kjol upp lite. Visa upp mer ben men inte en examen du är obekväm med. Tjejer, när du kastar du kjol, bara rulla den en gång men gör det en mycket tjock rulle, tag mer material i ett skott. Killar och tjejer borde prova byxor ganska låga, men killar ska bära dem lägre än flickorna, detsamma gäller för shorts. Få dina byxor monterade, för de kommer att se mycket bättre än baggy, slarviga byxor.
 4. 4
  Tröjor / blusar: Om pikétröjor är tillåtna, bära dem. De ser riktigt cool och avslappnad med baggy byxor eller shorts. Merparten av tiden, men de är inte tillåtet. Tuck blusar och skjortor i lågt hängande byxor. Killar och tjejer bör ha dem fint passande och bättre en storlek för liten än för stor, men inte får dem så hårt att allting hänger ut. Flickor bör hålla saker i bröstfickan, läppglans och hårspännen ser verkligen söt. Undvik för mycket, dock, eller det ska bulk ut.
 5. 5
  Jumpers / jackor: Flickor, rulla upp ärmarna och / eller har dem en storlek för stor. Blazers ganska mycket alltid ser riktigt cool, hur som helst, så om du föredrar ärmarna ner och en före passform, oroa dig inte.
 6. 6
  Smycken: Halsband kommer sällan långt, men ibland kommer en lång kedja under skjortan överleva. Om du är skolan är religiös, ett kors med silver diamanter eller etc. skulle se riktigt lockande, och kan tillåtas. Om örhängen anses vara acceptabla, gå för söta, blingy, ettor. Annars, en tapp eller ett litet silver hjärta eller något.
 7. 7
  Makeup: Täcka upp och foundation kan du oftast komma undan med, men eyeliner driver det lite. En ögonfransböjare är bra eftersom du kan ärligt säga att du inte bär något. Lätt eyeliner och / eller mascara ser nice.If du föräldrar inte tillåter dig att bära mascara eller köpa en locktång öga lash, sedan tvätta ut gamla mascara och använda penseln, men se till att du tvätta den och låt den torka naturligt varannan vecka eller så. Om inget av ovanstående fungerar, prova läppglans, ser en slick glänsande päls sexig och söt. Blush i en subtil rosa kan verkligen se bra utan att se ut som du spenderat en timme på din makeup. Prova att leta i tidningar som Seventeen och Teen Vogue för idéer om "naturlig look". De har personliga nyanser och rekommendationer för just din hudton.
 8. 8
  Hår: Det är väldigt viktigt, men de strängare skolorna gör det verkligen svårt att ha ditt hår, så vara kreativ. Några favoriter är en slarvig knut med ett band över toppen och / eller en överdimensionerad eller gulliga klipp, en hög, hög hästsvans, stökig låg sidohästsvans och rörig hög sidohästsvans. Saker kan fortfarande se söt i bara svart, vitt eller färgerna skolan. Locktänger och plattänger är definitivt dina vänner. Hår i en bulle hela dagen låt blir rörigt vågor och ser bra ut i slutet av dagen. En super rak hög hästsvans ser ganska varmt också.
 9. 9
  Väskor: Om det inte finns någon enhetlig väska, tur du. Om det finns, bara ha ryggsäcken hänger lite som du kan, och dekorera med nålar, om du kan, eller, inte bära en ryggsäck och bär en stor handväska. Messenger väskor är också super cool med en massa pinnar, men det mest enkla men söta tillbehör är bara ett gulligt band i en färg knutet i en rosett på handtaget.
 10. 10
  Hattar, rockar och halsdukar: Vissa skolor säger att du måste ha släta svarta eller skola färgade halsdukar, kappor och hattar. Bär din halsduk på olika sätt, och försöker leka med den mängd knappar du lämnar oöppnad på pälsen.
 11. 11
  Nails Polish är sällan tillåtet. Även franska manikyr och tydliga kan se riktigt trevlig och sofistikerad. En bra idé är att köpa en spik buffert och spik blekmedel för att ge det en övernaturlig glans och tar bort fläckar och gulhet. Team den med en fin klocka.
 12. 12
  Glasögon: Många människor kommer att få kontakter, om de kan, och undvika glasögon, men de kan se ganska häftigt. Tjocka svarta ramar är riktigt in, eller något annat som gör ett uttalande. Inte gömma sig bakom ramlösa ettor och kontakter, vara djärv. Få något att sticka ut och ser cool. Prova något galet, som kanske leopard glasögon.

Tips

 • Få inspiration från andra människor, men inte kopiera.
 • Du kan ha för många hår tillbehör. Begränsa dig till två eller kanske tre. Dolda hårnålar räknas inte.
 • Följa varje regel i handboken, det kommer ingen roll att du ser bra när du är i förvar.
 • På en dag där reglerna lossa, gå inte galen. Om din favorit eller nyaste outfit, men inte bära ansiktsmålning. Det kan sluta eventuella framtida dagar utan uniformer, lita på mig.
 • Gör ett påstående, om alla andra bär kontakter, prova glasögon, om alla andra bär sitt hår i hästsvansar, flätor yours.
 • En klocka, något stort och chunky, läder, eller ett intressant mönster, kan se sofistikerad men ändå avslappnad.

Varningar

 • Även om det ser bra ut, inte bära något som handboken förbjuder.

Saker du behöver

 • Mary Janes / balett lägenheter / platta ups spets
 • Diamond eller stud örhänge
 • Cool läder eller annan klocka
 • Hårspännen, band, pannband, noppor
 • Locktång / plattång
 • Läppglans
 • Ögonfransböjare
 • Mascara
 • Täcka upp / Foundation
 • Mini hårborste med några vackra noppor knuten runt handtaget om du vill piska upp det senare.