Wka

Hur du gör din uniform ser verkligen söt

Så din mellersta / folkskola har en uniform? Här kan du få bra råd att faktiskt se bra ut i en från topp till tå!

Steg

Hur du gör din uniform ser verkligen söt. Låt mig säga er, säckiga kläder är ett no-no om du inte vill se slarviga och självmedveten.
Hur du gör din uniform ser verkligen söt. Låt mig säga er, säckiga kläder är ett no-no om du inte vill se slarviga och självmedveten.

Tröjor

 1. 1
  Låt mig säga er, säckiga kläder är ett no-no om du inte vill se slarviga och självmedveten. Först av allt, försök att köpa mindre löst sittande Polo. Inte super tight utan att titta lite hårdare. Men ingenting med puffärm. (Hollister, European Eagle, Abercrombie, Switch & Aeropostale har fina ettor! Kontrollera försäljningen rack också!)
 2. 2
  Gå inte med en ful skrynkliga skjortan. Vill du ärligt att se ut som du rullat ur sängen med dessa kläder på? Om du vill, gå vidare, kom bara ihåg, rynkor är inte attraktivt.
 3. 3
  För damerna, försöka att inte utsätta klyvning, knäppa en översta knappen, men kom ihåg att det är för skolan!

Underdelar

 1. 1
  Nu för bottnar, försöka få byxor, Capris, kjolar, skorts som passar dig och visa upp en siffra! Få kjolar som går det tillåtna avståndet ovanför knäna.
 2. 2
  Om du måste, fåll eller anlita någon för att fixa dina kläder.
 3. 3
  Du kan också prova att bära några söta khaki byxor, men bara om de smickrar dig.

Skor

 1. 1
  Du behöver två par skor åtminstone, en för promenader, en för fysisk fostran.
 2. 2
  För att gå runt, prova balett lägenheter, Converse, Sperry Top-sider s, eller ens billiga skor.
 3. 3
  För PE få en trevlig sport sko som Nike, Puma, Adidas
 4. 4
  Använd skor som är bekväma och trendiga, ha skor som sticker ut från den vardagliga normen. Till exempel, om din skoluniform är vit, måste marinblå, vinröd eller en gul polo och du bär jeans och eller khakis och sådant, för att stå ut du skulle bära en vit polo, slet pre jeans, en nautisk färgad Peacoat och Bright Red converse. Den röda på skorna sticker ut från mängden.

Extra

 1. 1
  Få en fin väska eller så för att bära böcker och pärmar runt. En gullig toto eller färgglada väskan är bra. Se Vera Bradley.
 2. 2
  Spela upp det med hår och styla det! Färga det. Curl det, släta ut det, krama det, och vara kreativ! Men håller den ren och skick det väl.
 3. 3
  Använd en flörtig body spray. Även söta behåar och grejer också!
 4. 4
  Få en fransk manikyr, naglar är också viktigt! Bära en ring som inte är billig och plast. Charm armband är söt, alltför!
 5. 5
  Bär naturlig makeup, och har alltid glans och en spegel med det. Överdriv inte men kommer rouge, ögonskugga, och kanske lite mascara allt i naturliga färger klippa det.
 6. 6
  Gulliga klipp eller örhängen att matcha med din outfit skulle vara så fab.

Tips

 • Håll ett rent utseende.
 • Ta väl hand om dina naglar, hår och hy.
 • Titta på säljställ för kläder, eller gå till en rabatt butik.
 • Kontrollera att du har pengar, kom ihåg, kan kvaliteten bli kostsamt.

Varningar

 • Du kan gå sönder på dyra objekt, så var försiktig!
 • Oroa dig inte för mycket om ditt utseende, vara sig själv, och lära. Du måste alltid försöka att se din bästa. Nästa gång du går skolan shoppa, har du nödvändigheter för en söt uniform. Du kommer att må bra, ser bra ut, och få bra skolbetyg.
 • Försök att använda överblivna grejer eller hand me downs (det kan kräva användning av en järn - plus nål och tråd).