Wka

Hur kan man vara cool på skolan i uniform


Någonsin sett folk ser bra ut i trampy skoluniform? Läs vidare för att ta reda på hur att utrusta din uniform.

Steg

Hur kan man vara cool på skolan i uniform. Accessorize med skor, väskor, skillnaden frisyrer, smycken, nagellack, osv.
Hur kan man vara cool på skolan i uniform. Accessorize med skor, väskor, skillnaden frisyrer, smycken, nagellack, osv.
 1. 1
  Accessorize med skor, väskor, skillnaden frisyrer, smycken, nagellack, osv. De mest populära skor att bära och inte se ut som en idiot skulle vara lägenheter eller söta tennies, och på vintern får ett gulligt par stövlar, men gör inte än göra pälsen. Du kan också bära matchande knähöga strumpor som passar dina enhetliga färger, men inte bära knästrumpor med stövlar, det ser bara riktigt dåligt.
 2. 2
  Om din uniform består av skolans färger såsom rött, blått, grönt, vitt eller någon annan färg, så ska du få några tränare som matchar skolans färger. Om din skoluniform inte består av dessa färger hålla sig borta från andra färger som: shock rosa, ljust gul, och limegrönt.
 3. 3
  Knäpp upp knappen. Du ska se ut som en nörd / nörd / tönt om du inte gör det. Inte unbutton inte mer än en. Folk kan få fel uppfattning.
 4. 4
  Få lite baggy skola byxor. Om du inte är tillåtet, så är det bara bära jeans. Om din skola har en strikt uniform, se till att du stryka byxorna innan du använder dem.
 5. 5
  Spike ditt hår, om du vill, eller få en mohawk. För flickor, bär ditt hår ner, eller räta ut det.. din skola får inte tillåta extrema frisyrer och färger. Om inte så får ränder eller färga det i skolan färger.
 6. 6
  Ta en kofta eller väst, tillsätt några märken och saker (om du blir tillsagd att de inte är tillåtet, kan du bara ta bort dem), prova ett armband i din skola färger. Och om du börjar använda dem på en icke-enhetlig dag, kan det mildra när du bär dem på ett enhetligt-dag.
 7. 7
  Få matchande siden sjalar, armband, halsband och bälten
 8. 8
  Om du bär en slips gör knut lösare + större och dra den nedåt så att knuten är med din andra knappen, gör tie kortare. Om läraren inte låta dig göra det, sedan helt enkelt weat det lite lågt.
 9. 9
  Om du har en blazer sedan rulla upp ärmarna till armbågen.
 10. 10
  Bär en klocka. Vid de flesta tillfällen, bär en klocka ser svalare än någonsin.
 11. 11
  Inte trycker in koden för mycket, ser ingen kyla när de måste ändra.

Tips

 • Ler mycket. Coola människor ler för att visa att de är bekymmersfri. Se till att hålla tänderna vita och glänsande. Har du inte dina tänder vit unprofessionally, kan detta skada dina tänder. Försök att få dem vitnade av en tandläkare som du kan lita på.
 • Om du har en viss grupp av vänner, och agerar någon som de vill få det, låt dem. Du kan göra en ny vän och få mer populärt, plus detta säger folk att de kan vara din vän också.
 • Oavsett hur trevligt du stå upp för dig själv. Låt inte någon köra med dig.
 • Alltid vara nöjd med dig själv, och människorna runt omkring dig kommer att vara nöjd med dig. Aldrig vara negativt eftersom det kan uppmuntra människor att hålla sig borta från dig.
 • Agera svalna och vara trevligt. Mest av allt, inte vara en översittare.
 • Se till att dina underkläder inte syns. Du skulle inte vilja se trashy och det kan vara orsaken till att din skola verkställas skoluniformer, om det är en kommunal skola.
 • Om du verkligen vill få trendig, gör inte hela din klädsel i samma färg. Mixa och matcha din skola / enhetliga färger i tillbehör, koftor, kavajer, etc. Om du får. Men se till att dessa combos ser bra ut. Bli inte galen eller överdriva eftersom du inte vill se ut som en regnbåge av skolan färger.
 • Prova nya sporter som till exempel skateboard är en bra idé andra människor kommer att vilja åka bräda med dig och kanske du kan få nya vänner.

Varningar

 • Folk kommer att märka om du försöker för hårt. Kom ihåg: less is more.
 • Och om de slåss du då bara förlåta, glömma och gå vidare.
 • Förolämpa inte folk. Detta gör bara fler fiender, och mindre möjlighet att vara populär hos den person Du förolämpar vänner.
 • Om någon agerar oförskämd helt plötsligt slåss inte TILLBAKA. Fråga dem vad som stör dem, och om allt annat misslyckas, bara rulla dina ögon och ser uttråkad när de ger dig en smutsig look.
 • Visa inte dina underkläder.