Wka

Hur kan man vara attraktiv som sjätte klass flicka

Sjätte klass kan vara en besvärlig år. Vissa går igenom puberteten, medan andra inte är det. Speciellt när det finns de tjejer du ser sitter vid "Popular bordet" med sina pojkvänner skrattar och pratar. Det gör att du vill vara som dem, men egentligen du inte vill gå i deras skor, är du bra som du är.

Steg

Hur kan man vara attraktiv som sjätte klass flicka. Borsta håret och få täta hår trim.
Hur kan man vara attraktiv som sjätte klass flicka. Borsta håret och få täta hår trim.
 1. 1
  Öva. Duscha eller bada varje dag, och tvätta håret minst 3 gånger i veckan (mer eller mindre, beroende på hårtyp). Tvätta ansiktet, helst med ett ansikte tvätta utformade för att bekämpa akne, eller en trollhassel toner. Ditt ansikte kommer att börja bli mer fet, så var noga med att tvätta med tvål och varmt vatten varje dag, två gånger (helst på morgonen och innan du går till sängs). Också, återfuktar dina ben och armar, alltför - ingen tycker om att se allt det torra, rynkiga hud, men de gör som att se platt, perfekt hy.
 2. 2
  Borsta håret och få täta hår trim. Fråga din frisör för en enkel att underhålla frisyr som passar din ansiktsform och är ur ansiktet. De trimmar hjälper håret att inte få kluvna toppar. Plus, kommer det att växa snabbare. Dessutom, om du tar en tunn-tandad kam och borste från dina rötter ofta, kommer ditt hår att bli shiner. När du kammar från dina rötter hela vägen ner, bär det oljan jämnt i håret, vilket gör det glansigare och mer attraktivt. Försök att inte kamma det så mycket att håret blir super oljig. Om du vill, lägga till lite färg remsa eller höjdpunkter, men se till att det matchar! ==
 3. 3
  Borsta tänderna 3 gånger om dagen. Det kan verka lättare att hoppa över att borsta tänderna, men ingen gillar någon med dålig andedräkt eller gula tänder!
  • Efter tandborstning bör du tandtråd och använda munvatten. Under dagen håller myntverk och mint-tuggummi till hands. Detta kommer att hålla din andedräkt fräsch.
 4. 4
  Om du är i ett omklädningsrum, tänk på det realistiskt. Behöver du en behå? Bär inte en om du inte känner dig redo och om du behöver. Byte i gymmet kommer att vara väldigt, väldigt pinsamt om du inte har en bh för att täcka upp. Försök att vänja sig bära en sport-bh eller linne i början.
 5. 5
  Du behöver inte att bära smink för att vara vacker! Faktum är att du inte ens förväntas bära smink ändå. Du är vacker precis som du är.
  • Om du vill bära smink, dock bära lite ett rouge eller bronzer, ljusa ögonskuggor, lite mascara och läppglans! Om du bara in sjätte klass och vill bära smink för att sticka ut, gå lätt. Bär inte för mycket ögonskugga, annars när du blir äldre kommer det att börja göra huden runt ögonen torka upp. Ha det annorlunda varje dag, en dag går neutral och en annan dag dramatisk.
 6. 6
  Har en känsla för stil. Bär blygsamma kläder som passar bra med din stil och din form. Några bra butiker högstadiet aged tjejer gillar att shoppa på är Abercrombie, Hollister, Aeropostale, Europeiska Eagle, Forever 21, Delia s, och Charlotte Russe. Mest sjätte klass flickor som miniskirts, jeans, grafiska t-skjortor, oversize tröjor / sweatshirts / jackor matchas med smala jeans, etc. Känn dig fri att experimentera, men. Kom upp med din egen unika stil, oavsett om det är fashionista typen eller den klassiska, all-europeisk flicka slitage.
 7. 7
  Kom ihåg: Kläder och smink båda har en sak gemensamt. De kan lyfta eller öka (göra något vackert av en del du ogillar) områden där du vill ha dem. Men om du har fräknar, en mullvad, eller någon annan sak du är själv medveten om, inte galen. Många människor tycker att dessa saker söt och speciell, som en sakfråga.
 8. 8
  Ät rätt portioner från alla livsmedelsgrupper. Glöm inte frukt och grönsaker! Hoppa över måltider är skadligt, så se till att äta frukost varje dag för att hålla dig vaken och strömförande. Du behöver inte vara fröken Skinny Winny, bara hålla sig frisk:).
 9. 9
  Var aktiv, eftersom detta kommer att hjälpa dig hålla sig frisk också. Om du spelar en sport, bra! Gå med skolans idrottslag.
 10. 10
  Och om du utmärka sig i en talang, som piano eller något annat som du inte behöver för att få så aktiv om, det är bra, också. Dela världen din imponerande förmåga.
 11. 11
  Drick 6-8 glas vatten om dagen. Efter att ha gjort detta för ett par veckor bör du märka att du har mer energi och friskare hud. Det kommer också att göra din andedräkt fräschare!
 12. 12
  Motionera regelbundet, antingen i PE klass eller på egen hand. Du behöver inte vara smal, men du behöver för att vara friska. Men om du är underviktig redan, inte över-träning!
 13. 13
  Var väldigt söt, ljus och självsäker runt andra. Dessa egenskaper är mycket attraktiv att ha. Det kommer att visa andra att du är omtänksam, mycket trevligt, och en bra person att vara med. Du behöver inte vara högt, behöver du bara vara säker. Vissa människor, som en sakfråga, finner väldigt tyst människor jordnära!
 14. 14
  Ha en bra hållning, men inte gå ut som en supermodell ned i korridoren. Ingen tycker det.
 15. 15
  Var dig själv! Var inte någon du inte. Ha kul med ditt liv. Att vara sig själv visar alla att du älskar dig, för dig, och att du älskar ditt liv.

Tips

 • Agera som dig själv. Om den verkliga du är inte ett mode missbrukare, sedan inte agera som en! Alla är vackra på sitt eget sätt. du kanske inte tror att du är, men du är och kommer alltid att vara.
 • Ingen gillar en mini me! Försök att vara din egen person! Du behöver inte köpa detta märke av läppglans eller att märket på jackan, bara för att alla andra har det!
 • Chatta med pojkarna och ge dem ett leende, vara sig själv, och ser gullig!
 • Var inte elak mot andra. Även om de betyder för dig, bara ignorera dem, kommer de att vara de som i slutändan får i trouble.Besides när du växer upp att du inte vet hälften av dem.
 • Bär inte för mycket smink. Låt andra se vem du verkligen är!
 • Vara säker, att på egen hand kommer att få dig att verka riktigt söt.
 • Få manikyr och pedikyr och hålla dina naglar fina och snyggt.

Varningar

 • Tror inte hoppa klasser eller att få dåliga betyg är coolt. Det är bra att få lärare att gilla dig också. Kom ihåg, om du på väg till popularitet, kommer folk att se upp till dig! Gör inte deras förebild en regel-breaking, otäck tjej som bryr sig om ingenting!
 • Bli inte besatt av vad andra människor tycker om dig! Det kommer att sänka ditt självförtroende. Trots vad du tror, ​​går inte varenda person i världen till skolan bara för att döma dig och dina kläder.
 • Följ alltid klädkod, eller du kommer att sluta med att byta in din svettiga PE uniform!
 • Fokusera inte för mycket på ditt utseende, utan snarare på att vara utåtriktad, vilket gör riktiga vänner, och mår bra i skolan. Du är där för att lära sig också, så att inte hemsöka för mycket över hur du ser ut.

Saker du behöver

 • Söta kläder (skinny jeans är mycket i)
 • Uggs eller tofflor
 • Skor som visar tårna
 • Cool Sneakers
 • BH (driva upp extra extra om du har små)
 • Deodorant
 • Flirty Parfym (tillval)