Wka

Hur man ser bra naken

Oavsett om du poserar för en konst klass eller fotograf, gå, besöka ett nakenbad, eller bara blottar allt för en speciell person, är det viktigt att känna att du ser bra ut. Här är några sätt att känna sig trygga i 5 eller 10 minuter, samt några långsiktiga fixar för att känna sig tryggare om din avklädda kropp.

Steg

Hur man ser bra naken. Gå, stå eller sitta på en diagonal.
Hur man ser bra naken. Gå, stå eller sitta på en diagonal.

Kortsiktiga lösningar

 1. 1
  Räta din hållning. Tänk dig att det finns en sträng som kör hela vägen genom kroppen, från basen av ryggraden till toppen av huvudet, och ändra din hållning som om strängen dras spänd. Du bör märka hakan lyft från nacken (gör det verkar mer långsträckt), axlarna flyttar ner och bakåt, magen drar inåt och uppåt (utjämning någon valsar), och ryggen lösa in en naturlig båge som skjuter ut både rumpa och bröst. Var och en av dessa rörelser kan göra din kropp ser bättre ut på ett ögonblick, och utan kostnad.
 2. 2
  Gå, stå eller sitta på en diagonal. Använd denna gamla modellering trick, tänkt att få människor att se bättre ut på ett tvådimensionellt plan, för att se mer attraktivt. Sikta på att stå eller sitta på diagonalen, med en liten twist i midjan istället för att vända någon head-on. Detta kommer naturligtvis att cinch i midjan. Vidare, gå med ena foten direkt framför den andra, tvingar din midja att åter vrida fram och tillbaka. Denna typ av flytande rörelse kommer att få dig att verka mer trim totalt.
 3. 3
  Visa upp dina bästa egenskaper. Hur du placerar din kropp kommer att "dirigera trafiken" till eller från vissa kroppsdelar. Här är några förslag:
  • Sätt en hand på din höft. Om du gillar din midja, dra ögat det genom att lägga en hand på ena höften. Twist din torso något att accentuera den smala midjan ännu mer.
  • Svanka. Övergripande ryggen kommer att spela upp ditt bröst och rumpa, vilket gör dem verkar mer framträdande. Om du behöver extra hjälp, sätta på ett par höga klackar.
  • Peka tårna och korsa benen en aning. Om du vill rikta uppmärksamheten på benen, hålla tårna pekade och benen lätt korsade, så att de överlappar lite. Detta kommer att få dem att verka längre och smidigare.
  • Tryck bröstet framåt. För att göra dina bröst verkar större, släpp dina axlar och knäppa händerna runt midjan, så att varje hand landar på den motsatta midjan kurvan.
 4. 4
  Försök att lukta gott. Att veta att du luktar fantastiskt hjälper dig utstråla förtroende för din kropp positionering. Sätt på deodorant, och bära en kropp spray, parfym eller cologne. Om du är helt ur tid och orolig luktade illa, plaska lite handdesinfektion eller vatten under armhålorna för att eliminera lukt.
 5. 5
  Gör belysningen fungerar till din fördel. Inaktivera skriande taklampa och välja i stället för mjuka, glödande ljuskällor. Tända ljus, eller slå på en lampa. Om lampan fortfarande är för ljust, kasta en skir sjal eller lakan över den. Placera dig så att ljuset är bakom dig, gör brister svårare att upptäcka.
 6. 6
  Muss håret. Uppnå tilltalande bedhead innan du strippar genom att köra fingrarna genom rötterna och göra en skrubbning rörelse. Om du har mer tid, applicera ett root-lifting produkten i horisontella sektioner där håret möter hårbotten och föna. Du kan också hänga torrt hår upp och ner, och pekar en hårtork på en sval luft ställer upp på det. För sista-minuten-lift, spraya torrschampo på dina rötter. Låt det torka i några minuter innan mussing håret med fingrarna.
 7. 7
  Applicera lite av makeup. Bär heltäckande ansiktsmask av produkten, om det är ditt intresse, eller gå naturligt. Spela upp dina kinder med en ljusrosa eller korall rouge som kommer att få dem att se naturligt spolas, och lägga en läpp färg som är en nyans mörkare än din naturliga ton. Åtminstone, försöker tillämpa läppbalsam för jämnare läppar. Överdriv inte smink.
 8. 8
  Accessorize. Accentuera din nakenhet med en propeller eller ett tillbehör. Ett halsband, halsduk, eller fjäderboa är bra, men var inte rädd för att gå med något lite mer ovanligt. Detta kommer att ge dig något att arbeta med om du är lite nervös, och även, retsamt, betonar din au naturliga tillstånd.
 9. 9
  Få rumstemperaturen rätt. Trots kylan kommer göra brösten stå i givakt, huttrande med krökt axlarna är inte en sexig look. En glöd är bra, men svettas ymnigt inte.
 10. 10
  Le och få ögonkontakt. Ge dina pärlvita tänder en bra borste och skölj med munvatten om du har tid, eller pop ett andetag mynta. Sen visa upp munnen med förtroende genom att le. Lägg ögonkontakt, och du ser oemotståndlig.

Långsiktiga lösningar

 1. 1
  Motion och titta på din diet. Det kan tyckas alltför uppenbart för att vara trovärdig, men kost och motion kommer sakta och säkert att du mår bättre om din kropp. Här är några mestadels-smärtfritt sätt att starta.
  • Införliva 10 eller 20 minuter av lätt stretching eller styrketräning i din dag, och försöka gå när det är möjligt. Du kommer att märka en skillnad under loppet av några veckor.
  • Se upp för tunga, uppblåsthet livsmedel. Omedelbart innan du planerar att vara naken, undvika livsmedel som orsakar gas och uppblåsthet, såsom bönor, kolsyrade drycker och mejeriprodukter. Om din mage expanderar ändå, försök att gå på en promenad eller göra en resa till badrummet - båda kommer att hjälpa till att flytta saker tillsammans, så att säga. På längre sikt, försöka införliva hälsosamma, bantning livsmedel i din kost, såsom färskvaror och objekt som innehåller omega-3 fettsyror.
 2. 2
  Ta hand om din hud. När du är naken, kan glödande hud bli din bästa tillbehöret. Först, exfoliera huden regelbundet (speciellt grova fläckar som armbågar och knän) för att ta bort döda celler. Återfukta regelbundet med en icke-komedogent produkt som inte kommer att täppa till porerna. När det är möjligt, använda solskyddskräm och hålla sig borta från hårda UV-strålar.
  • Få en falsk solbränna. Om du vill att din hud att se glödande, pröva att använda en tonad fuktkräm eller falska garvning lotion på kroppen. Skrubba först, och vara noga med att du gör detta långt i förväg för att ha något annat röra din hud - du kan färga något innan produkten torkar helt.
 3. 3
  Groom ditt kroppshår. Du kanske upptäcker att du känner och ser bättre ut naken med lite kroppsbehåring management. Gemensamma områden att de-fuzz inkluderar armhålor, ben, rygg och bikinilinje. Här är några metoder för att göra det, från minst tidskrävande uppåt.
  • Rakning. Använd en säkerhet eller rakkniv för att ta bort överflödigt hår. Rakning görs bäst i duschen, medan huden är omgiven av massor av fukt, och med någon form av raklödder eller balsam appliceras på huden först. Se upp för rakkniv gupp och inåtväxande hårstrån, och se till att raka strax innan du planerar att vara naken för att undvika uppkomsten av stubb.
  • Vaxning. Vaxning kommer att ta bort hår i 4 till 6 veckor. Dock är processen mycket mer smärtsamt än rakning (rakning kommer dagen efter, inte så bra) och skadlig för personer med vissa känslig hud. Boka tid hos din lokala salong, eller en som du vet, för en konsultation för att räkna ut om vaxning är rätt val för dig. Aldrig vaxa själv hemma, om du inte är en erfaren hudterapeut eller ha en hjälpa dig. Du kan allvarligt skada din hud om du gör det fel. Dessutom fungerar vissa vaxning produkter inte alls.
  • Threading. Threading liknar plockning, och drar enskilda hårstrån ut med små knutar på ett snöre av tråden. Boka tid hos en lokal gängning salong för att få veta mer. Detta fungerar även för att ta bort oönskade ögonbryn hår.
  • Elektrolys eller laser hårborttagning. Dessa procedurer administreras av en legitimerad professionell under en lång tid, och brukar resultera i kraftigt reducerad hårväxt.
  • Plocka eventuella strays. När du har använt den metod hårborttagning som du valt (eller inte), städa upp herrelösa hår på axlar, bröst, mage, ben eller fötter med en pincett.
 4. 4
  Uppdatera ditt hår. Ditt hår är det enda sätt uttalande du kommer vara klädd så det måste se ut ström, mjuk, frisk och sköna. Välj ett snitt som passar formen på ditt ansikte och står i proportion till storleken på din kropp. Hitta en bra frisör och besöker ofta för en vanlig trim och tillfällig restyle.
 5. 5
  Var uppmärksam på dina händer och fötter. Jagged naglar, vita knogar, och du klipper för middag stek bara inte smickrande. Klipp dina naglar till en lämplig längd, tvätta dina händer och fötter, och tillämpa vissa lotion om de är torra. Dessutom kan du få en professionell manikyr och eller lära sig att göra det själv, om det är det utseende du går för.
 6. 6
  Öva känsla säker naken. Utveckla ditt självförtroende genom att ta lyxiga bad, eller genom att utvärdera dig själv i spegeln och ta del av alla de funktioner du gillar (och ignorerar de du inte gör det). Med tiden kommer du växa en uppskattning för din naturliga kropp.

Tips

 • Tänk på att dina fysiska egenskaper är inte det enda som kan göra dig till en vacker person. Låt din personlighet gnistan genom dina ögon, leende och ord.
 • Var inte blyg. Du kan alltid tala in din kroppshållning om du är nervös eller blyg.