Wka

Hur man kyssa en tjej för första gången

Kysser en tjej för första gången kan vara både nerv haverera och givande. Den första kyssen på en första dejt, den första kyssen i en relation fartyg, kan eller bara kyssa en tjej för första gången vara mycket skrämmande, men bara göra det. Livet är för kort.

Steg

Hur man kyssa en tjej för första gången. Kontrollera att du har god andedräkt!
Hur man kyssa en tjej för första gången. Kontrollera att du har god andedräkt!
 1. 1
  Flirta lite! Berätta för henne att det hon har på sig ser ganska, hon kommer att uppskatta det! Om hon lekfullt slår dig en hel eller retar dig på ett vänligt sätt, då hon vill att du ska röra henne. Bo i säkert område som snabbt gripa hennes hand när du vill gå visa henne något, hon kommer att uppskatta att inte ha hela tafatt tittar på varandra och rodnande.
  • Om du är modig kan du lägga armen runt hennes midja när ni två skrattar och säger något lekfullt som "Du är så söt!"
  • Erbjud dig att ge henne en piggyback ride, eller kittla henne lite om hon gillar det. Gör inte detta hela tiden, och när du gör det, gör det respektfullt. Inte ta hennes bröst eller rumpa.
  • Flirta kommer att göra henne mer öppen för att kyssa dig. Tänk på kyssas som att nå toppen av ett berg. Du måste vandra lite för att komma till toppen.
 2. 2
  Kontrollera att du har god andedräkt! Flickan vill inte smaka vitlök efter kyssen, eftersom detta kan vara en stor turn off. Före det datum eller när du ser henne, borsta tänderna och tungan och använda munvatten! För att bibehålla god andedräkt prova dricksvatten på dagen istället för läsk och suga på en mint. Inte en driver mint dock, något fint som orange Tic TAC.
 3. 3
  Inse att det är svårt att avgöra när det är rätt tid att kyssa. Vanligtvis dess när du säger adjö, eller det kan bara vara när ni båda tittar in i varandras ögon. Närma sig henne sakta och försiktigt vira armarna runt hennes midja, om hon rör sig bort då artigt be om somethings fel. Om hon inte är klar ännu, respektera detta och försöka byta ämne. Om hon låter dig dra sedan långsamt hennes kropp mot din luta huvudet för att förbereda sig för kyssen.
  • Vissa tjejer gillar det när du ber dem "Kan jag kyssa dig?" Det gör du verkar som en gentleman, och det förbereder henne för kyssen. Prova detta med hälsosamma, mindre erfarna tjejer.
  • Flytta ditt ansikte sakta mot hennes. Detta är en universell signal som du flyttar in för en kyss. Stäng inte dina ögon tills du är precis på väg att kyssa henne.
 4. 4
  Prova en enkel nära mun kyss. Använd inte tungan första gången du kyssa en tjej. Se till att du stänger ögonen precis innan du startar kyss.
  • Flytta i lite i sidled. Om ditt huvud är precis så upprätt som henne, kommer du att stöta näsan i hennes näsa istället för dina läppar till hennes läppar.
  • Flytta långsamt och följa hennes exempel. Om hon är en djup, passionerad kisser, kommer hon att hålla dina läppar i hennes en lång stund, du kommer inte att behöva flytta dina läppar mycket.
   • Å andra sidan, om hon flyttar läpparna ganska snabbt, vill du vara beredd att flytta din tillsammans med hennes, kysser henne flera gånger snabbt.
  • Om du vill, CUP ansiktet med handen och långsamt stroke hennes kind med tummen. Se till att du fortfarande har en arm fast runt hennes midja eller nedre delen av ryggen.
  • sakta dra iväg efter några sekunder och öppna ögonen. Grattis! Varje kyss efter den första är mycket lättare. Du har kommit till toppen av berget.
  • Vara öm och kärleksfull. Kyssar är som en tyst konversation: Du vill vara snäll, mild, förlåtande, och du vill att den andra personen att komma tillbaka för mer!

Tips

 • Inte har nariga läppar, skrubba dem med lite socker för att få den döda huden bort.
 • Bli inte alltför upprörd om hon inte vill kyssa, kommer det alltid att finnas fler möjligheter!
 • Precis innan din läppar beröring, svälja överskott spott och lätt slicka läppen för att göra dem fuktiga. Gör den inte alltför märkbar men eller hon kommer att känna konstigt.