Wka

Hur man har en första kyss

Är du redo att - eller bli kysst? Finns det någon speciell person som du skulle vilja? Om du ännu inte har upplevt din första kyss, kan det vara en svår utmaning. Vid tillämpningen av denna artikel kommer vi att låtsas att vi alla heterosexuella, men tillämpa de tips som du vill!

Steg

Hur man har en första kyss. Gör dig själv kissable.
Hur man har en första kyss. Gör dig själv kissable.

Flickor

 1. 1
  Gör dig själv kissable. Inte bara kommer dessa tips hjälpa dig att känna dig mer säker när du går in för en liplock, skickar de också subtila antydningar om att du är redo att bli kysst.
  • Bär läppstift eller chapstick. Hoppa över de klibbiga läppglans.
  • Håll din andedräkt fräsch. Pop en mynta i förväg i stället för att tugga mint tuggummi, där du måste hitta ett sätt att spotta ut.
  • Lukta fantastiskt. Innan du möta upp med din kille, dusch utanför och använda doftande fuktighetskräm eller några spritzes av parfym.
 2. 2
  Luta in och göra ögonkontakt. Luta huvudet på din killes axel som om du håller på att somna. Slå upp på honom - om armen går runt för att släppa in dig, gå för det. Om inte, eller om han inte verkar ta saker på samma sätt som du är, kanske han är inte redo ännu. Bara slappna av nu.
 3. 3
  Fingervisning om att du vill ha en kyss. Det finns några saker att göra för att plantera idén om att kyssa dig som han tyckte om det. Pröva dessa:
  • Titta på hans läppar. Släpp din blick och dina ögonlock på halv stång, sedan långsamt, titta tillbaka upp på honom och ge honom en liten välkomnande leende.
  • Räckvidd upp till slingrar armarna om hans hals, eller lätt leka med håret på hans hals. Detta kommer att låta honom veta att du är redo att få upp nära och personliga.
  • Sakta lutar ansiktet närmare hans. Inflyttning kommunicerar att du är redo för mer kontakt.
 4. 4
  Överväga att ta ledningen. Vissa killar är väldigt blyg, och även de som inte har borrats om och om igen om ovälkommen beröring. Överväg lätt kysser honom på kinden för att visa honom att du är okej med beröring. Killar har ett rykte som pervs, men en hel del killar oroa gå för långt.
 5. 5
  Bjud in honom att kyssa dig. Japp, några pojkar behöver verkligen en graverad inbjudan. Låt oss säga att du har försökt att visa honom att du är redo, och han ser intresserad, men du bara inte kan få honom att kyssa dig. Säg något i stil med, "Kan vi inte bara ska kyssa just nu?" Om han inte kyssa dig då, kommer han inte.
 6. 6
  Håll det milda i början. Ta inte ut tungan, tänderna eller starka omfamningar på de första kyssar. Istället hålla dina läppar mjuka och lätt särade, och undvika rynkor.
  • För mer teknik tips, se.

Killar

 1. 1
  Få självsäker. Du har fått det här! Så agera som det. Sjunk inte ihop, dra sig undan från henne, mumla, eller vägrar att möta hennes blick. Istället, visa henne att du är bekväm med dig själv och hon kan vara bekväm med dig också. Gör ögonkontakt, tala tydligt, och i allmänhet agerar som om du är självsäker.
 2. 2
  Städa upp och ser kissable. Om du ser så tilltalande som möjligt, kommer du inte att fungera ganska så hårt för att övertyga henne att du är värd en kyss.
  • Raka. Eller inte. De flesta tjejer föredrar en kille med en slät yta, men vissa gillar deras killes ansikte grov. Lär känna vad din tjej gillar.
  • Håll några myntverk hands. Pop en när du känner din andedräkt blir inaktuella.
  • Försök att vara så allmänt ren som möjligt. Ta en dusch, sätta på lite rena kläder, och slitage deodorant och en liten (som riktigt liten) bit av Köln.
 3. 3
  Respektera hennes privatliv. De flesta tjejer vill inte göra ut framför andra, särskilt om detta är hennes första kyss. Hitta rätt tid när du kan vara ensam. Integritet är nyckeln.
 4. 4
  Håll utkik efter signaler. Titta noga, för ibland signalerna kan vara förvirrande - hon kan flirta med dig, sedan smacka dig på huvudet. Dessa kan bara vara tystlåten spel, eller hon kan verkligen bli konflikt.
  • Fråga dig själv dessa frågor: Har du och din dejt verkar ha en mysig, varm, stäng tid tillsammans? Har hon flirta med dig genom kroppsspråk? Har hon slickade hennes läppar, eller bet henne underläpp medan du tittar på dig? Har hon hittat ursäkter för att röra dig ofta? Om du känner dig säker på dessa saker, förbereda att kyssa!
 5. 5
  Gör ögonkontakt. Om hon är bekväm och inte titta bort, då hon är klar. Lås ögonen när du pratar med henne, när hon pratar, och under stunder av tystnad.
 6. 6
  Bryt kontakten barriären. Börjar med liten fysisk kontakt berättar för henne vad som kommer och ger henne en chans att backa ur om hon är obekväm. Prova dessa om du är osäker på vad du ska göra:
  • Lägg din arm runt hennes axlar
  • Håll handen
  • Sopa håret borta från ansiktet.
 7. 7
  Rita henne långsamt. Räckvidd runt hennes midja med ena eller båda armarna, och försiktigt dra henne mot dig. Om hon är intresserad, kommer hon att få tipset och flytta in, om du känner henne motstå, men backa.
  • Inte trycka ihop henne inte upp mot dig och sedan slipa bäckenet mot henne.
  • Använd inte en första kyss som din personliga ursäkt för att treva, greppa, eller få alltför välbekant. Var en gentleman.
 8. 8
  Gå in för kyssen. När hon är nära och du är ganska säker på att hon vill bli kysst, är det dags att försegla affären!
  • Titta in i hennes ögon. Lägg märke till hur vi nämner ögonkontakt två gånger? Mycket viktigt. Låt henne veta att du verkligen ser henne.
  • Titta på hennes läppar. Syfte, dude. Se till att du vet vart du ska.
  • Lean i långsamt och försiktigt borsta dina läppar över hennes. Oroa dig inte om tjusiga teknik eller gå snabbt på de första kyssar - du kan ta itu med det senare.
 9. 9
  Går att hårfin och göra det till en riktigt bra kyss, en som är romantisk, öm och minnesvärd. Din mun ska inte vara alltför öppen eller stängd, och det bör inte vara mosig eller för hårt (koppla). Låt det inte gå för lång tid (mer än, säg, 20 sekunder) eller låt det vara för kort (3 sekunder räcker inte) - tänka omkring 10 sekunder eller så. En liten antydan till tungan är trevligt om hon verkar villig, men gör det flirtig och inte påträngande. Kolla in för mer teknik tips.
 10. 10
  Avsluta det försiktigt. Bara tiga och henne, slutade den första kyssen i en härlig, intim stund.

Tips

 • Bara slappna av, det kommer att göra din kyss ännu bättre.
 • Folk säger att detta kommer att bli ett ögonblick du kommer ihåg för resten av ditt liv, och inte blåsa det - bara glömma det. För största delen, är den första kyssen tafatt, och nervpåfrestande, och du förmodligen kommer att göra något dumt som steg på hennes / hans tår. Det är verkligen inte en big deal om små saker går snett. Ha kul - den andra personen är i samma position och han / hon är lika upptagen oroande om vad han / hon gör fel. Du kommer att inse när tillfället är rätt, tar en semi-autopilot över eftersom det är så naturligt.
 • Oroa dig inte om detaljer - hur mycket att luta huvudet, när man ska blunda, hur lång tid att stanna, etc. Alla har intuition och kyssar är ett mycket intuitivt aktivitet. Det kommer allt att gå bra.
 • Tänk på att många människor är blyg om kyssar - men det betyder inte att de inte vill kyssa dig. Var uppmärksam på kroppsspråk. Om du tror att din någon kan lida av denna sjukdom, försöka kyssa dem! Bara vara uppmärksam på deras reaktion. Om de drar iväg, eller blir förvånade eller annars inte intresserad av kyssen, vara mogen om det och inte ta det personligt. Du kan försöka igen senare om du inte är avvisat plana ut.
 • Ett bra sätt att få en första kyss går till en film. Enkla, men effektiva. Förhoppningsvis din kärlek kommer att hålla din hand och sedan, så småningom komma närmare tills du är så nära man kan vara utan att kyssas. Han / hon bör få budskapet snart, och om han / hon inte gör det, kanske han / hon är bara inte redo.
 • Om du känner för ett faktum att han vill kyssa dig - till exempel, han berättade dina vänner - men han är bara nervös, var inte rädd att fråga honom! Det fungerar.
 • Om du inte har något emot att ha en opersonlig första kyss, gå in på en omgång Sanning eller konsekvens. Den mest populära våga är att kyssa någon. Bli varnade dock: du kan sluta kyssas någon du inte göra mycket fint (om du inte får en vän att våga din kärlek kyssa dig). Detsamma gäller för Snurra flaskan. (Tänk på att du inte har någon kontroll på det senare.)

Varningar

 • Se upp för mono (körtelfeber) och munherpes. Kysser inte någon om de har ett munsår eller något annat runt munnen området, det kan vara ett tecken på herpes.