Wka

Hur får man en kyss från en tjej du gillar

Är det en tjej du har velat kyssa, men bara inte vet hur? Fortsätt att läsa för att få en bättre chans till att få kyssa henne!

Steg

Hur får man en kyss från en tjej du gillar. När du börjar tänka på att vilja henne att kyssa dig, titta på hennes läppar a lot!
Hur får man en kyss från en tjej du gillar. När du börjar tänka på att vilja henne att kyssa dig, titta på hennes läppar a lot!
 1. 1
  Bli vän med henne. Le mycket och knäcka några skämt. Alltid vara snäll mot henne och få vara flirtiga vänner med flickan. Bryt kontakten barriären med henne och komma närmare.
 2. 2
  När du börjar tänka på att vilja henne att kyssa dig, titta på hennes läppar a lot! Gör det skämt kissy rynka upp ansiktet skratta därefter visa skojar så hon inte är alltför rädd.
 3. 3
  Börja antyda att du gillar henne mycket. Låt det synas i dina ögon. Le mycket och på ett sexigt sätt. Titta henne i ögonen och le. Tjejer älskar det.
 4. 4
  Fråga henne ut. Några flickor kommer inte vill kyssa dig om du går ut redan. Säg något i stil med "tänk om vi gick ut?" eller "Hej, hur skulle du känna om jag bad dig?". Jag personligen älskar dessa rader och tror att de är så söta!
 5. 5
  Hitta en ursäkt för att föra henne till en plats där du inte blir störd. Om i skolan, ta med henne till gymmet under lunchen, det finns en chans att det kan vara tomt.
 6. 6
  Kyss henne. De flesta tjejer förväntar killar att ta första steget, så de kanske inte kyssa dig först. Visa tecken på att du vill kyssa henne. Lean i lite, eller luta huvudet en aning.
 7. 7
  Leta efter signaler från henne. Se om hon vill att du ska kyssa henne. Är hon tittar på dina läppar? Är hon lutar in? Är hon stirrar på dig på ett konstigt sätt, som om hon i tankar? Alla dessa tecken är ett grönt ljus för dig.
 8. 8
  Gå för det. Om hon visar tecken på att hon vill kyssa dig, luta in långsamt och luta huvudet. Om hon lutar sig också, fortsätt, om inte, kan hon antingen förvånad, eller hon är inte intresserad. Om hon drar sig undan, hon är inte redo.
 9. 9
  Kyss henne. Se hur man kysser en tjej för mer info. När hon drar sig undan, hon gjort. Du kan dra bort, också, men inte alltför snabbt.

Tips

 • Se till att hon vill kyssa dig först. Om du är osäker, ge henne en puss på kinden förväg och se hur hon reagerar på det.
 • Ha frisk andedräkt. Tugga på tuggummi (spotta ut det innan du kyssa henne!) Eller äta en mint.
 • Stressa inte. Hon kanske blir obekväma.

Varningar

 • Denna sida är inte garanterat att dessa steg kommer att fungera, eftersom varje flicka är annorlunda. Hon kan vara rädd om hon aldrig har kysst förut, så ta det inte personligt om hon inte är redo.

Saker du behöver

 • Andedräktmint
 • CERAT
 • En flicka
 • Vissa förtroende