Wka

Hur man kysser någon för första gången

Kissing någon du gillar för första gången kan vara spännande, men du kanske känner dig nervös om det. Men oroa dig inte - om du vill kyssa någon för första gången allt du behöver göra är att slappna av, vara bekväm med din kropp, och följa några grundläggande riktlinjer. Om du vill kyssa någon för första gången, följ dessa enkla steg.

Steg

Hur man kysser någon för första gången. Fräscha dina andetag.
Hur man kysser någon för första gången. Fräscha dina andetag.

Förbered dig på att kyssa

 1. 1
  Fräscha dina andetag. Att ha färska, kissable andedräkt är en viktig del av att ha en knockout första kyss. Kontrollera att du har borstat tänderna och använt munvatten viss tid innan kyssen, eller att du tuggade mint tuggummi eller suga på ett andetag mynta innan kyssen. Du kan göra detta en timme eller så innan - du inte vill att din andedräkt för att vara alltför minty eller det kommer att se ut som du försökte lite för svårt att göra sig redo för kyssen.
  • Om du hade middag eller åt innan kyssen, bör du undvika att beställa några livsmedel som är tung i vitlök, lök, eller några intensiva kryddor.
 2. 2
  Skapa stämning. Det är viktigt att dela din första kyss i en intim och romantisk atmosfär. Din första kyss kan vara något du kommer ihåg för resten av ditt liv, så du bör göra det speciellt. Du behöver inte ta ut tusen ljus eller serenad personen, men du bör välja den perfekta tid och plats för en kyss.
  • Kiss på kvällen. Kissing som solen inställningen eller efter att det har fallit är mer romantiskt än att kyssas under dagen. Du kommer också att känna mindre blyg om din första kyss om du kysser i mörkret.
  • Kiss någonstans privat. Välj en privat plats som är fri från distraktioner eller åskådare så att du verkligen kan fokusera på din kyss. Välj en avskild parkbänk, en trevlig plats nära en strand eller en sjö, eller ens din egen balkong.
  • Ser trevligt. Klä upp en liten bit för att beteckna att du är på väg att få ett speciellt ögonblick. Du vill inte ha din första kyss i dina träningskläder.
 3. 3
  Se till att din partner är redo. Detta är en viktig punkt. Du kan ställa in stämningen och förbereda dina andetag allt du vill, men ingenting du gör kommer att fråga om din partner är inte redo för kyssen. Innan du dela kyss, se till att din partner har ställt ut tecken på gilla dig, vare sig det genom händer en dag, röra dig, eller ens berätta hur han eller hon känner.
  • Om din partner håller blicken i dina ögon, röra dig lätt, och leende, då du vet att hon är redo för kyssen.
 4. 4
  Kom ihåg att undvika vissa kysser fallgropar. Innan du gör dig redo för kyssen, måste du se till att ta det lugnt och vara försiktig. Om du är för aggressiv eller grov, kommer din partner få fel budskap, och kyssen kommer att känna alltför forcerad. Här är några saker att undvika innan du går in för din första kyss:
  • Franska kyssar. Inte omedelbart stoppa tungan i din partners mun och lämna saliv överallt. Om din partner är fet och försiktigt röra sin tunga med din, då kan du gå in för en fransk kyss, men försök inte detta i de första sekunderna av din traditionella kyss.
  • Bitande. Knapra på din partners läpp eller ens tungan kan vara ett kinky sätt att piffa upp dina kyssar. Men om du gör det under din första kyss, kommer din partner att överrumplas och kan även hoppa tillbaka.
  • De roaming händer. Du bör göra fysisk kontakt med din partner, flytta era kroppar närmare, och smeka din partners huvud eller axlar med händerna. Du ska inte famla din partner i alla olämpliga ställen under din första kyss. Detta gör alldeles för mycket på en gång, och kommer att komma ut som sleazy och kommer att göra din första kyss känns falsk.

Kiss

 1. 1
  Gör fysisk kontakt. Börja flytta närmare den person du vill kyssa, oavsett om det är genom att flytta närmare varandra om du sitter ner, lägger armen runt personen, eller borsta bort personens hår. När du börjar röra personen, håll blicken för att göra dina avsikter.
  • Din första kyss kommer att kännas mer naturligt om du redan röra vid personen och bekväm med det. Dina händer bör inte rove till några olämpliga ställen - hålla det PG.
  • Din fysisk kontakt kan även starta från några ljus och mild retas. Du kan lekfullt slå eller tryck lätt den andra personen, tills dina handlingar blir allvarligare.
  • Prova att göra en romantisk komplimang innan du går in för kyssen. Bara säga, "Dina ögon drive me crazy" eller "Du ser så vacker ikväll."
 2. 2
  Flytta närmare tills era ansikten är bara inches isär. När du har gjort fysisk kontakt, manövrera dig fram till ditt ansikte är bara några inches bort från din partners ansikte. Du bör ha ögonkontakt, och du kan även le lite för att visa din kärlek för personen.
  • Flytta närmare tills höfterna är nästan rörande, och använd dina händer för att beta personens kinder, hår, eller axlar.
  • En traditionell kyssas läge är när killen sveper armarna runt en flickas midja medan hon sveper armarna över axlarna och bakom nacken - kan du tänka på detta som "slow dance"-läge.
 3. 3
  Kiss. När du är i position, det finns inget kvar att göra men kyss. Tveka inte. Om du har både gjort det här långt, så det är klart att du är entusiastiska över kyssa varandra. Försiktigt luta närmare och lås läppar. Kom bara ihåg att ta det lugnt. Har dina läppar röra mjukt som du känner personen ut. Håll dina läppar bara något skildes, och fortsätt kysser den person för fem eller tio sekunder innan man släpper taget.
  • Håll händerna aktiv när du kysser. Använd dina händer för att kupa personens ansikte, stroke hans hår, eller smeka nacken. Du behöver inte överdriva det med händerna. Se bara till att hela kroppen är engagerad så din kyss är ännu sötare.
 4. 4
  Dra bort. Dra långsamt bort från personen. Inte tvärt stoppa kyss och dra iväg med hela kroppen, hoppning miles bortsett från din kyssar partner. Istället upprätthålla fysisk kontakt när du drar iväg och hålla din partners blick. Håll smeka din partner lätt med händerna för att låta henne veta hur stor kyss var.
  • Ta din tid att dra bort från fysisk kontakt. Om du är alltför abrupt, kan din partner tycker att du inte är i den.

Reagera på lämpligt sätt efter kyssen

 1. 1
  Gå in för en annan kyss om det känns rätt. Om du bara inte kan bryta fysisk kontakt eller du hålla stirrar i din partners ögon, så ska du hålla kyssa tåget rullar. Lätt stroke din partners hår eller kind och flytta in i en annan kyss. Du bör ändå ta det lugnt när du känner den andra personen ut, men du kan vara lite mer djärv och äventyrlig som din kysser fortskrider.
  • Om det känns rätt kan du flytta långsamt för franska kyss. Bara se till att din partner också är försiktigt med tungan så att du inte fånga honom off guard.
 2. 2
  Var inte besviken om det inte går bra. Om den första kyssen var inte så bra som du förväntat dig, oroa dig inte. Första kyssar är ofta besvärlig eftersom både människor fortfarande lära känna varandra, och dina kyssar kommer att förbättras med praxis. Du kan ta en paus och prova en annan tid när det känns rätt.
  • Även om det inte går bra, bör du ändå dra försiktigt bort från personen och gå vidare. Bor inte på vad som hände, och visualisera framgång för din nästa kyss.

Tips

 • Ha en mint innan du går in för kyssen.
 • Bara gå så långt som du känner dig bekväm att gå. Gör ingenting du inte vill göra.
 • Se till att du verkligen känner personen.
 • Om du bogserar tänder, det är okej, om du älskar killen / tjejen, tror de att det är gulligt och du kan hålla på låsning.
 • Om du verkligen har nariga läppar, kysser inte. Alla har nariga läppar på en punkt, så hitta en bättre tid för att kyssas.