Wka

Hur man kyssa din pojkvän för första gången

Kyssa en pojke kan verka svårt vid vissa tidpunkter. Här är några råd för att komma förbi detta första hinder.

Steg

Hur man kyssa din pojkvän för första gången. Prata.
Hur man kyssa din pojkvän för första gången. Prata.
 1. 1
  Prata. Det kan vara klokt att prata med din pojkvän innan man börjar på riken fysisk romantik. Han kanske inte känner sig redo ännu, då kysser bäst lämnas ensam.
 2. 2
  Tänk på timing! Se till att du är redo för vad som än händer. Känn dina gränser och veta din komfortzon.
 3. 3
  Håll det privat! Hitta en plats du inte kommer att bli störd. Intrång på detta speciella ögonblick kan bli grejer av allvarlig förlägenhet. När du är både bekväm med det, kan du kyssa småningom inför vänner eller vem under omständigheterna.
 4. 4
  Flytta in! För att fortsätta härifrån, om du vill göra det annorlunda och unikt, prova en annan artikel. För en första kyss, men det är nog bäst att vara enkelt. Ibland enkelt är romantiskt. Tryck mjukt och blunda. Luta huvudet och dra dem i.
 5. 5
  Kyssa honom. Om du ska göra mer än ett hack, tycker om kyssar i ca 10 sekunder och sedan dra isär.
 6. 6
  Utvärdera! Tänk på saker du vill ändra nästa gång och sådant. Ha kul med det!

Tips

 • Ingen i deras rätt sinne vill kyssa någon med dålig andedräkt. Borsta tänderna, och vänta tills du är säker på att din andedräkt luktar inte innan man börjar på det där speciella ögonblicket. Munvatten hjälper!
 • Försök tugga på en mint innan du kysser.
 • Bli inte alltför hängas upp på detaljer. Ibland är det bäst att bara få på och ha den där speciella ögonblicket. Tjafsa för mycket över håret kommer bara i vägen.
 • Gör det inte för länge. Om du håller kyss för länge det kommer att börja inkräkta på gränsen till sexualitet, och det är inte romantiskt.

Varningar

 • Känn dig inte pressad att kyssa någon. Om du inte är redo, han eller hon ska förstå (och om han eller hon inte, hon eller han inte värt att slösa tid över).
 • Ta det inte för långt! Om du trycker på kyss för långt och starta ytterligare fysisk kontakt som du kan flippa din partner ut!
 • Om du kysser alltför ofta, kommer den att förlora sin "magi". Spara den för speciella tillfällen, så kommer det att verka bättre.
 • Kysser inte någon som du inte älskar! Detta alltid bara leder till problem.