Wka

Hur man klär sig som en metall huvud

Den stora genre av Metall har varat längre än allt utom Rock 'n' Roll. För fyrtio år, har Metal fans runt om i världen har inte bara lyssnat på metall, men de har anammat en kultur av anti-mode och anti-kommersialism. Modern metal stilar rotade från den klassiska Metalheads som lyssnade på de tidiga heavy metal band som Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath, etc. Heavy Metal utvecklats från blues och psykedelisk rock (hippie musik). Sålunda har Metal kultur vissa rötter i hippierörelsen av 60-talet.

Steg

Hur man klär sig som en metall huvud. Var medveten om att metallen är en stor konstverk.
Hur man klär sig som en metall huvud. Var medveten om att metallen är en stor konstverk.
 1. 1
  Var medveten om att metallen är en stor konstverk. Det spelar ingen roll hur Metal du ser, om du inte förstår eller respekterar Metall, då är du en poser. Du måste förstå och uppskatta Metall innan du försöker vara en Metalhead. En välvårdad affärsman i kostym pratar om alla typer av Death Metal och Black metallband, gitarrister och sångare är utan tvekan mer metal än en kille som ser Metall, utan bara lyssnar på Linkin Park.
 2. 2
  Få håret metall huvudet. När det gäller hår, har den traditionella Metalhead långt hår. Men manliga Metalheads får mer spelrum i hur deras hår är.
  • Hårklippning som inte är metall inkluderar mohawks, bihawks, frihet spikar, "scene kid" hår, eller "emo" lugg.
  • Exempel på hårklippning som en Metalhead skulle inkludera långt hår, dreadlocks, kort hår (Scott Hull), eller rakade skallig.
  • Skägg kan också hjälpa till att göra en look metall.
  • Inte färga inte håret om du är en kille. Om du är en tjej och ni insisterar på att dö ditt hår, färga det ett naturligt utseende färg.
 3. 3
  Läs om hattar. Hattar är inte att föredra i Metal kultur. Men om du insisterar på att bära en, det föreslås att du bär ett band hatt, en camo hatt, eller matt eller mörk hatt, företrädesvis gamla utseende. Om jakt är en vanlig aktivitet i ditt område, ljust orange hattar är bra också. Om du lyssnar på nu-metal (i vilket fall bör du förbereda för att kallas en poser av många Metalheads), är det rekommenderat att du undviker färgglada hattar som en hip-hop fan kan bära, eftersom de skulle få dig att se som en nu-metal fan.
 4. 4
  Ha ett svart band skjorta. Det rekommenderas starkt att du bär en tröja från ett band som du verkligen gillar att lyssna på, som folk kunde starta en konversation med dig om bandet, och du kommer att se ut som en poser, om du inte vet vad de är talar om.
 5. 5
  Klä enligt vädret. Om du vill klä sig varmt för kallt väder, skulle det bästa alternativet vara en svart skinnjacka, eller en jeansjacka, om du är i Thrash Metal från 80-talet. Darkly-färgade arbete jackor kan också vara av metall till viss del. Ljusa orange jackor med camo-liknande mönster inte riktigt Metall, men de är acceptabelt om du bor på landsbygden, eller något område där jakt är en relativt vanlig aktivitet. Om du vill se ut som en gammaldags Metalhead, kan du bära en "battle jacka," som är en läder eller denim väst eller jacka med band patchar sydda på det. Du kan köpa band fläckar från de flesta webbplatser som säljer bandets T-shirts, speciellt från butiken av skivbolaget.
 6. 6
  Bär rätt byxor. Jeans, kamouflage, eller casual khaki byxor är att föredra. De flesta stilar kommer att fungera bra så länge det inte är för ljusa eller flashiga. Undvik åtsittande byxor, om du går för en 80-thrash metal look. Mer specifikt, om du lyssnar till många Death Metal, Grindcore, goregrind, etc. du kan uttrycka det genom att bära avslappnade khaki byxor (grön, khaki, grått, etc.) eller camo byxor. Om din musikaliska preferenser är Black metal, kan du uttrycka uppenbarligen att genom att bära svarta jeans eller svarta byxor av något slag. Om du lyssnar på en massa 80s Thrash / Doom / Glam Metal, bör du bära jeans, helst något blek.
 7. 7
  Läs om banden. Tvärtemot vad man kan tro, behöver du inte en spetsade eller dubbade eller kula täckt bälte. Om du gillar dem, så säker, gå vidare, men om du inte gör det, bara något bälte som inte är alltför färgglada kommer att göra, om du behöver en som är.
 8. 8
  Ha rätt skor. Skor är egentligen inte alltför mycket av en affär, kan du bära någon form av sneakers, eller skate skor kommer att fungera. Stövlar är lite mer av en hårdrockare sak dock, så om du verkligen vill se metall, kanske få ett par. Svart stålhätta eller läder "biker" stövlar är att föredra.

Tips

 • Om du inte är en Black Metal fan, friställa makeup. Och se till att du kan göra makeup rätt att undvika att se scenen. Dessutom, bara för att du är en black metal fan, behöver du inte gå omkring på gatan eller på kontoret varje dag bär fullt liket målar, spikar, och inverterade kors. Det föreslås att du sparar de tillbehör för konserter.
 • Försök att inte se mycket rik. Metall är anti-kommersialism. Det betyder inte att du måste se ut som en luffare att vara Metal, men du kan inte se alltför Metall när du bär 7470€ värde av bling och skräddarsydd kläder. I själva verket kommer Wal-Mart generiskt varumärke jeans och billiga skjortor från Internet-butiker fungerar bra, och de är normalt lika bra som jeans namn varumärke. Så Metall mode (eller anti-mode) ser inte bara cool, men det sparar också pengar.
 • Kvinnliga Metalheads, så kallade Metal Chicks, få mer utrymme i mode avdelningen, är sedan tittar grungy, eller som en viking ganska svårt för en kvinna att dra bort. Medan de bara behöver bandet T-shirt för att se Metall (till skillnad från sina manliga motsvarigheter), är det acceptabelt att bära denim, camo, khaki, eller rutiga kjolar. De kan låna element från 80s Fashion eller punk kulturen. Det är acceptabelt för en metall brud att bära lite smink så länge det ser antingen punkiga, naturligt. Kom ihåg att metallen är anti-mode, till skillnad scen ungar, Metall kycklingar är inte bara "boy toys". De behöver inte försöka se söt om de inte vill. Håll dig borta från preppy flicka ser.

Varningar

 • Om du ska ha ett band patch eller T-shirt, se till att det är ett band som du är bekant med. Ha en god förståelse för att bandets diskografi, och tänk på vad dina favoritlåtar med dem är. Om någon börjar prata med dig om bandet och du inte är bekant med dem, kommer det inte ta dem lång tid att inse att du inte vet vad du pratar om. Då kommer du att se ut som en poser. Det är bättre att inte ha på sig skjortan / patch och erkänna att du inte vet mycket om det speciella band än att ha på sig skjortan och ta risken att se ut som en poser.
 • Det är inte vad som är på utsidan som är metall, det är vad som finns på insidan. Massor av människor antar Metalhead stil och manér när de bara känner två eller tre band och kan inte berätta posers från äkta metall. Dessa människor är posers. Även om du sällan ser dem på konserter för bra band (eftersom de bara lyssna på vanliga band som Slipknot eller Korn), bör du vara medveten om att de posers i Metal avsevärt fler än de verkliga Metalheads. Bara för att någon tittar metall betyder inte att de är.
 • När klä sig som en hårdrockare, försök att inte gå over-the-top, även om du är djupt njuta av musiken, eftersom många människor kommer att se dig som en poser.
 • Undvik att bära för många kedjor och spikar. Ditt utseende kan visa sig mer mallgoth än du skulle ha velat.
 • Var inte en skrytmåns. Ingen vill bli imponerad av dig om du försöker alltid att visa upp för het brud i rummet, och du kommer förmodligen bara sluta göra en åsna av dig själv och ge människor ett dåligt intryck om Metal.

Saker du behöver

 • Uppskatta och njuta av varje genre av metal musik.
 • Metal-bandet t-tröjor.
 • En mörk jacka av något slag (tillval).
 • Jeans eller camo byxor.
 • Förståelse av kultur och kunskap om flera band.