Wka

Hur man gör det gangsta handslag

En stor del av att vara en gangster gör gangster handskakning. Det är ett varumärke som beskriver gangster kultur, och det är också en rolig sak att göra med dina vänner. Så om du vill lära dig hur man gör det "Gangsta Handslaget", så är det bara läsa på...

Steg

Hur man gör det gangsta handslag. Nå ut med motsatta händer.
Hur man gör det gangsta handslag. Nå ut med motsatta händer.
 1. 1
  Nå ut med motsatta händer. Du och din vän eller annan person ska nå händerna ut som om du är på väg att göra en vanlig handskakning, men nå ut motsatta händer. Om du vill, kan du använda samma händer, men det är inte riktigt samma sak.
 2. 2
  Smäll, bang, eller greppa. Det finns några val du kan göra här. När du och din vän har nått händerna ut, kan du göra en mängd olika saker: curl dem i nävarna och slår dem mot varandra slap dem mot varandra
 3. 3
  Eller du kan agera som om du ska göra en vanlig handskakning och sedan ta varandras händer istället. Anmärkning: Vad du än väljer att göra, ta tag varandras händer är en viktig del av gangsta handskakning och måste inkluderas. Du kan välja om du vill lägga till i en örfil eller smäll innan grab, eller så kan du bara begränsa till hugg.
 4. 4
  Tillsätt grab. Om du har valt att göra en örfil eller smäll med din vän / s, måste du lägga i handen grab. Helt enkelt agera som om du ska göra en normal handskakning, men ta varandras händer istället. Om du redan har gjort det grab, sedan bara ta det därifrån.
 5. 5
  Bang axlar. Detta är en av de viktigaste delarna av gangsta handslag, så glöm inte det! Från grab, luta mot din vän och axlar bang med dem. Du behöver inte slår varandra tvärs över rummet, men på samma gång, kommer en säker bang dra av handslag mycket bättre än en blyg man.
 6. 6
  Du kan lägga till egna åtgärder för att göra handslag ett varumärke för ditt eget gäng. Lägg några fancy finger arbete, extra drag, eller kanske något du säger till varandra varje gång du gör handslag.
 7. 7
  Ta den i bruk. Ingen idé att ha en gangsta handslag om du inte använder den! Använd ditt handslag varje gång du och dina vänner separat, eller innan något stort är på väg att hända, som en prestation. Var inte generad att göra det inför andra människor, det är en del av att vara en gangster.

Tips

 • Om du gör en vän som är större än du, vara försiktig med bang eller du kan sluta skada er själva och ser ut som ett gäng tafatt idioter. Likaså var försiktig om personen du gör det med är betydligt mindre än du.
 • Om du gör detta handslag för skojs skull, det är bra. Men om du gör detta för att försöka se ut som en gangster, bara för att du tycker det är coolt, så kommer du förmodligen få dig kallas en poser.

Varningar

 • Inte replikeras handskakningar av riktiga gangsters om du inte är en del av gänget.
 • Försök inte vid anställningsintervjuer
 • Denna handskakning kan sätta dig i smärta om den andra personen är större än du.