Wka

Hur man klär sig som en gangsta

Har du avundas Lil 'Waynes liv? Önskar du att du kunde pop flaskor med Jay-Z? Önskar du bara att du kunde se skrämmande nog att folk slutar att plocka på dig? Följ denna how-to för att göra din gangsta drömmar Varning:. Om du vill vara gangsta se till att du är medveten om att gängen kan ta anstöt och hämnas. Likaså kan ligor slåss du om de tror att du är en del av ett rivaliserande gäng.

Steg

Hur man klär sig som en gangsta. Platser för att få en tatuering.
Hur man klär sig som en gangsta. Platser för att få en tatuering.
 1. 1
  Välj ett namn. Det är så viktigt för allt som är på väg att följa. Börja med att bestämma om "lil" eller "stora" är tillämplig. Om du faller i vardera änden av vikt eller höjd spektrum detta är en bra idé. Om du slutar att använda något av orden, kan du hålla ditt namn. Till exempel blir "Lil 'Wayne", "Big Sean" eller "Lil' John". Om det inte fungerar, prova att använda skiljetecken eller karaktär. Till exempel "$" tecken eller ett bindestreck räcker långt. Om allt annat misslyckas, vänta en av yo 'Boyz att komma upp med en för dig.
 2. 2
  Välj ett gäng, om tillämpligt. Detta kommer att avgöra en hel del om vad "tatueringar" du har, färger du bär, och vilka siffror du kastar ut i daglig konversation. Här är några exempel, men känn dig fri att göra lite mer forskning om gänget du vill gå.
  • Crips - Blå (Los Angeles, CA)
  • Bloods - Röd (Los Angeles, CA)
  • Latin Kings - Svart, Gul / Guld (Los Angeles, CA)
  • Svart Disciples-Svart, Blå, Röd (Chicago, IL)
  • Dominikaner leker inte - Röd, Blå, Vit (Manhattan, NY)

Klä den del

 1. 1
  Gör lite grillz. Ta en silver tuggummi omslag. Platta ut den helt på ett bord. Placera tandköttet wrapper på övre tandköttet av dina tänder, spåra kurvorna. Vik över den återstående omslaget. Upprepa på nedre tänder, om så önskas.
 2. 2
  Få lite bläck. Tatueringar är en viktig del för att få din "cred" upp. Ju mer du har, desto mer legitim en gangsta du är.
  • Platser för att få en tatuering. Få bläck på dina knogar, axlar, bröst, armar, ansikte, mage eller rygg.
  • Vad "tattoo" för att få. Tatueringar som innehåller efternamn, riktnummer, tårar, ditt gäng namn, kors, etc. är en bra idé.
 3. 3
  Sätt ihop ensemblen. Dressing på rätt sätt är viktigt. Aldrig bära färgade kläder och alltid försöka matcha ihop allting (ju mer det matchar bättre).
  • Den outfit. Bär låg-ride jeans (ju högre bylte, desto lägre jeans), vita linnen, och / eller sport memorabilia från ditt "område"
  • Tillbehör. Aldrig bära bälten. Se "Få håret" och "Bling It Up" avsnitt för mer information om att slutföra din look.
  • Skor / "sparkar". De bästa valen kommer att bli Nike Jordans, Nike Air Forces, och Timberlands.
 4. 4
  Få håret. Du behöver ha en ny frisyr för att matcha din outfit. Accessorizing är ännu viktigare när det gäller att dra ihop hela outfiten.
  • Ha en bandana eller doo rag. Vik över bandana i en stor triangel form. Bestäm bredden du vill ha bandana på din panna. Börja rulla upp bandana tills dess cirka 2-3 inches tjock. Ta bandana på huvudet och knyta den runt och fäst den med en knut. Knuten bör vara framför. Att bära en Doo Rag, följ.
  • Få en fade. Tonar kräver en frisör som vet vad han gör. Tonar kan verkligen hjälpa en gangsta visa sin kreativitet och individualitet.
  • Toppa med en hatt. Hattar bör alltid ha en platt brätte och hålla klistermärken på (men inte streckkod klistermärke). Annat än att det inte finns någon särskild "rätt sätt" att bära en hatt för att få dig att se gangsta. Hattar ämnen ingår oftast: idrottslag, storstad (Se "reppin ditt riktnummer nedan"), varumärken, etc.
 5. 5
  Bling upp den. Bling är det viktigaste att en gangsta, förutom hans eller hennes "sparkar." Diamanter, platina, ädelstenar och guld är allt ett måste på dina klockor, halsband, örhängen, armband, ringar, etc.

Hur man ska agera

Kom ihåg att vara gangsta är en hel livsstil. Man kan inte bara klä gangsta. Man måste ha inställningen att matcha det. Öva kommer att gå långt. Prova att ta en hip-hop klass eller titta gangstas i musikvideor för att få lite idéer om hur man ska stå, agera och dansa.

 1. 1
  Reppin ditt riktnummer. Du är bara så getto som ditt riktnummer. Några exempel inkluderar 202 (Downtown, DC), 301 (Baltimore, MD), 305 (Miami, FL), 310 (Los Angeles, CA), 313 (Detriot, MI), 347, 718, 929 (New York yttre stadsdelar, NY), 404 (Atlanta, GA), 504 (New Orleans, LA), 510 (Oakland, CA), 562 (Compton, CA), och 773 (Chicago, IL).
 2. 2
  Gör en massa referenser. Var noga med att släppa varumärken (Gucci, Louis Vuitton, Burberry), bilar (Bentleys, Ferraris), alkohol (Hensey, Cognac), Sex, hotar att "pop" Någon, den "Street" Guns, Shawties, väst eller öst Side, "Thug Life", och "Att vara Soulja" i vanlig konversation.
 3. 3
  Alltid klargöra vad ni sa. Uppföljning uttalanden med "Ya hört?" eller "Ya vet vad jag menar?" att se till att de förstått dig.
 4. 4
  Försök dansa. Gör C-walk eller "Kurupt", Soulja Boy, Blood Walk, Lean som Cholo, Brush Yo Shoulder Off, etc.
 5. 5
  Haltar. Dra ena benet bakom dig när du går. När du går framåt, dra det bakre benet för att möta det främre benet.
 6. 6
  Använd armarna på ett hotfullt sätt. I samtal, alltid använda armarna. Kasta upp dem och sköt dem framåt är några gangsta favoriter.
 7. 7
  Aldrig le. Bara gör det inte.

Tips

 • Om du vill ha skor som är hip hop typ, den näst vanligaste sko för gangstas förmodligen pimped ut Air Force 1: s och Air Jordans, mid top eller låg topp.
 • En annan sko att bära är någonting skateboardåkare slitage, såsom DC, Etnies och Vans.
 • Om du vill bära solglasögon, bör de vara stora, som T-Pain eller R-Kelly. En hatt kanske inte en så bra beslut, kommer en bandana vara okej, men hålla solglasögonen i sig kommer att vara den bästa.
 • Vik en snusnäsduk till ca 3 fingrar tunna och knyta den runt din panna med en knut i framsidan av huvudet eller sidan eller baksidan, när du är ledig-hip hop.
 • Den vanligaste hip hop sko måste vara Timberlands, behöver du inte att matcha när du bär Timberlands, så Timberlands är ett utmärkt val när du inte kan matcha dina skor med dina kläder.
 • Överväga att bära ett svettband / pannband om du inte vill bära en bandana. Dessutom bör du överväga hugg din mobiltelefon i pannbandet till där den är placerad över örat. På så sätt kan du gå runt och det ser ut som du är i ständig kontakt med din posse / uppsatser / homies. Om du inte är faktiskt i telefon med någon, kan du fortfarande göra olika grymtningar och utterings av korta ord som "yeh" för att ge en illusion av att upprätthålla gangsta-liknande kommunikation med andra gangstas / uppsatser / homies / padnuhs.

Varningar

 • Var inte rädd för människor, lära sig att kämpa och stå upp för dig själv.
 • Var försiktig när du använder slang, och inte förändras över en natt. Prova att ändra med tiden, för om du byter över natten några gangstas får på dig och du kan även få stryk för det.
 • Bär inte små skor, till exempel, Converses eller sandaler. Skon formen passar inte bra med bagginess av byxorna.
 • Kasta inte upp gänget skyltar, eller säga att du är i ett gäng eftersom du kan bli dödad eller skadad.
 • Kom ihåg att du stereotyper vad en gangsta borde vara, och bör försöka skapa en unik version av det istället för att bara gå med resten av publiken. Var kreativ.
 • Om din apparat inte stämmer, kommer det att se riktigt ful, även om dina jeans, kläder, ser hattar super fluga.
 • Var självsäker, men inte genom att vara elak.