Wka

Hur man klär sig coolt

Vill du lära dig hur man klär sig för att passa in och för att imponera? Detta är rätt artikel, så läs vidare. Klä sig som en modell är inte så svårt.

Steg

Hur man klär sig coolt. Titta i modetidningar och märker hur modellerna bär kläderna.
Hur man klär sig coolt. Titta i modetidningar och märker hur modellerna bär kläderna.
 1. 1
  Titta i modetidningar och märker hur modellerna bär kläderna. Är modell som bär hennes kängor över hennes byxor eller under?
 2. 2
  Ta reda på vilken linje av kläder är det. Är kläderna Juicy Couture vårmode linje eller är de höstens mode linjen? Vanligtvis betyder inte riktigt fungerar när du bär höst kläder i sommar.
 3. 3
  Hitta din inre modedesigner. Vilka färger krockar och vilka färger fungerar som två ärtor i en pod. Ibland kan du sätta en outfit tillsammans genom att ta en bild av dig, rita kläder, och klipp ut dem och se om de ser bra ut på ditt "papper docka själv."
 4. 4
  Be dina vänner. Ibland de bästa idéerna kommer från andra. Fråga folk runt kvarteret och fråga vad de tror att ordet "mode" betyder för dem. Också, bläddra runt mags och klipp ut kläder som du gillar och klistra dem på papper.
 5. 5
  Bläddra. Du kan få inspiration från vad folk har på sig. Om du gillar en persons stil, observera hur de bär sitt viss stil. Om de bär en halsduk kastad över axlarna konstfullt. Tänk om du skulle se bra ut i den stilen. Om du är ou pågående, be den personen var de köper sina kläder.
 6. 6
  Sök. Gå till din favorit sökning webbplats som Google eller Yahoo. Gå till "bilder" och sök "supermodeller." Du får bra idéer och du kommer att spara dig extra pengar från tidskrifter. Kom ihåg att lägga till datum och säsongen ut, "modeller våren 2007"
 7. 7
  kom ihåg att när du kopierar någon annans outfit, visar att svagheten i din status för att ha den bästa mode känsla.
 8. 8
  inte bara köpa något eftersom det är i dag, eftersom det i framtiden eller nästa vecka blir det helt omodernt och du kommer att ha slösat bort 40 0,00€
 9. 9
  gå ut och köpa kläder som kommer att vara i evighet

Tips

 • Var trygg med dina val!
 • Ibland, det är coolt är inte nödvändigtvis i. Kliv ut ur din komfortzon och vara lite spontan med dina val. Det gör dig en trendsättare!
 • Behöver du hjälp? Fråga vem som helst som är lite mer mode-angelägen än du.
 • Du behöver inte spendera tusentals dollar för att köpa den nya modekollektion. Titta runt platser som Ross, Marshalls, Old Navy, eller andra butiker sparsamhet. Du kan alltid köpa den senaste stilar för mindre.
 • Om du har problem med färger, t.ex. om du har problem med att avgöra vilka färger konflikt eller som inte, då världen av modell-liknande kläder är inte för dig. Harajuku stil är en stil som kan passa dig om du vill att blanda upp det.
 • En annan riktigt cool sak du kan göra är att bära massor av halsdukar. Prova något liknande en rosa skjorta med en svart halsduk eller en svart skjorta med en svart och röd halsduk. möjligheterna är oändliga med halsdukar. Du kan göra nästan vad som helst för att ha en söt men enkel outfit (detta pekar främst mot kvinnor).

Varningar

 • Försiktighetsåtgärder måste vidtas när man köper kläder eftersom:
  • Ett. De kan vara omodernt
  • 2. Någon kanske vet var du fick det toppen
  • Tre. Någon kanske har sett samma topp i en billig klibbig butik