Wka

Hur man klär grunge

Vill du lära dig hur man klär sig i grungy stil av 80-talet och 90-talet? Läs på!

Steg

Hur man klär grunge. Tillbringa knappt någon tid på ditt hår och inte oroa sig för mycket.
Hur man klär grunge. Tillbringa knappt någon tid på ditt hår och inte oroa sig för mycket.
 1. 1
  Tillbringa knappt någon tid på ditt hår och inte oroa sig för mycket. Det kan vara lång eller kort, helst rörigt, som om du precis har vaknat. Om du vill, kan du färga håret olika färger. Dessutom kan det ha rullats eller rakt spelar ingen roll.
 2. 2
  Ha någon skjorta du mår bra med. Men om du vill klä i sann grunge stil, inte hoppa för de ljusa, djärva färger. Se bara till att du är bekväm. En mycket populär produkt är flanell. Om du inte kan göra flanell, få en långärmad tröja och bära ett band t-shirt över det (Pearl Jam, Nirvana, etc.)
 3. 3
  Få lite jeans och rippa dem själv. Inte köper pre- slitna jeans, de kostar en hel del, och att de inte har bra kvalitet. (De proklamerar också att du är en poser som butiker på dyra butiker. Grunge är INTE Abercrombie, Fitch eller europeisk Eagle) Gör vad du vill med dina jeans efter rippa dem. Lägg lappar, sy slumpmässiga tyger på dem, färga dem med tyg markörer... Gör vad du vill! För killar, baggy jeans är att föredra.
 4. 4
  Handla på sparsamhet butiker som goodwill, kommer kvaliteten på kläderna sannolikt vara bättre, och billig.
 5. 5
  Bär Doc Martens, skridsko skor, Chuck Taylors eller andra stövlar. Bara vara säker på att få dem att se grungy och gamla - det är hur de flesta grungers bär dem.
 6. 6
  Observera de saker som kända grungers såsom Kurt Cobain (killar) och Courtney Love (flickor) bar genom bilder (men inte kopiera dem, kommer det att vara uppenbart!) Få en allmän uppfattning och kreativ för att gynna din stil grunge.
 7. 7
  Försök till lagret så mycket du kan. Lager är viktiga i grunge stil. Om du bor någonstans där det är varmt året runt eller varmt på sommaren, märkbart lager tröja när det blir är varmt. Kom bara ihåg att vara kreativ och gör du bra.

Tips

 • Fot-filer är som ostrivjärn och fungerar bra rippa dina jeans.
 • Det bästa är om dina kläder gjordes av dig själv eller köp på en sparsamhet butik. Till exempel: Goodwill, Frälsningsarmén, etc. Inte spendera stora pengar på någon butik i köpcentret få pre-slitna jeans eller ha håret färgat professionellt, det bara kostar alldeles för mycket. Istället, ta ett rakblad till dina jeans och låta fingrarna rippa resten, och färga håret med Kool-Aid för en mer "äkta" grunge look.
 • Bara ha kul och göra vad du vill.
 • Kom ihåg: Det är inte en riktig guide till vara grunge, bara bära vad du vill och inte låta något hålla dig tillbaka.

Varningar

 • Om någon vill göra narr av dig för stilen, hamnar inte i ett argument med dem. En sann grunger går bara bort och ler vid komiska i situationen och hur ynklig den personen är.
 • Klä grunge eftersom du tycker det är coolt, inte för att du vill passa in eller något.
 • Du kanske får komplimanger för mode, men du kan också få negativa kommentarer. Förvänta dig inte det, men vara beredd. Det är viktigt att du inte bryr dig om någon säger något negativt. Du vill vara annorlunda-så agera som det.
 • Klä grunge eftersom du vet och uppskattar sättet att tänka och agera framför samhället.
 • Gör inte alla förändringar i en dag, kan du bli kallad en poser. Vid byte från en stil till en annan, är tid nyckeln. Ge dig själv en månad eller så.
 • Gå inte för långt eller du kommer att se ut som en bluff.
 • Om du inte vill att kallas som en poser, inte bara klä den delen, verkar det! Studie upp på grunge filosofi. Komma in i musiken. Och glöm inte det viktigaste steget, bara vara du!
 • Var försiktig med att inte skada dig själv när du klipper dina egna jeans.