Wka

Hur man skapar en gangster namn

Även om inte många av oss som faktiskt hatar våra vanliga namn, kan det vara svårt att passa in i en hardcore gäng om ditt namn saknar en viss något. Skapa en gangster namn kan uttrycka din individualitet och personlighet, och bli en vanlig pet namn. Men att skapa en gangster namn är inte så lätt som det låter, och kan ofta lämna dig känslan frustrerad och illa. Om du letar efter ett nytt, gangster namn, söka längre - bara läsa den här artikeln.

Steg

Hur man skapar en gangster namn. Överväg att lägga till en eller.
Hur man skapar en gangster namn. Överväg att lägga till en eller.
 1. 1
  Tänk på dina egenskaper. Många skapar ett namn baserat på en egenskap eller vana som människor ofta känner dem. Till exempel, om du är känd för att vara fräck och vågad, tillfoga "Dirty" eller "Crazy" på framsidan av ditt namn är en bra idé. Med denna metod innebär att ditt namn ger människor en uppfattning om vilken typ av du är, och gör det också lättare att komma med idéer. Men var försiktig så att du är tydlig, och inte välja något som kan ge folk fel uppfattning innan de ens träffa dig.
 2. 2
  Överväg att lägga till en eller. Många gangsters får sina namn från bakgrunden berättelser och historier, eller ett. I filmen 8 Mile, blir huvudpersonen namnet " Rabbit ", för när han var ett barn han såg ut som en kanin. En annan karaktär kallades "" eftersom folk ansåg honom framtid. Även om dessa namn inte kan tyckas vara mycket gangster eller "", växer de populära lätt och ofta förmedla din personlighet lätt.
 3. 3
  Tänk på längden. Några gangsters har tre eller fyra enskilda namn som sammanfogas, och andra helt enkelt använda ett ord. Det beror på dig, ditt gäng och ditt. Om du letar efter en mer uttrycksfull och traditionella namn, kommer du finna det mer praktiskt att komma med ett längre namn. Om du bara vill ha något annorlunda för människor att ringa dig med, kan du titta på bara en eller två namn.
 4. 4
  Välj din. Det finns olika stilar till gangster namn. En populär stil är italienska gangster namn, som ofta är ganska lång. Andra gangsters går helt enkelt för korta, trubbiga namn som är självförklarande. När du väljer en stil, får du en större förståelse för exakt vad du vill. Du behöver inte följa reglerna, men - skapa din egen stil och uppror på traditionerna kommer förmodligen göra dig vara mer gangster, i alla fall.
 5. 5
  Rådfråga ditt gäng. Om ditt gäng alla har namn som tycks följa en, kan du dra inspiration därifrån. Du kan också fråga folk vad de Bild ringer dig, bortsett från din vanliga namn. Frågar dem i allmänhet vad de tycker skulle vara en bra gangster namn för att du inte kan komma med ett specifikt namn, men förmodligen kommer att ge dig några bra idéer.

Tips

 • Håll gör justeringar, och du kommer så småningom få namnet du letar efter.
 • Gå inte för något för lång eller för svårt, eftersom andra kommer att finna det svårt att uttala och komma ihåg, och det blir obekvämt, så försök att hålla det kort och enkelt.
 • Inte beslutar om något alltför obetänksamt. Kom ihåg att detta är som ett annat namn - du kan inte hålla det för sex månader och sedan bara helt ändra det. Redigera det hela tiden, men inte besluta om något som du kommer att växa ur.

Varningar

 • Använd inte prefix som ger dig auktoritet, som Don * insert namn här *. Detta kan få dig i en massa problem med viktiga personer. Du kommer att dö. Okej?