Wka

Hur man blir en chavette (hona chav)

Du har bestämt att du vill bli en chavette. Kanske beror det på alla dina vänner är chavettes, eller du insåg att du är en djupt ner. Oavsett anledning, det är ditt val.

Steg

Hur man blir en chavette (hona chav). Tugga tuggummi så mycket som möjligt.
Hur man blir en chavette (hona chav). Tugga tuggummi så mycket som möjligt.

Ser ut som en chavette

 1. 1
  Kläder: Investera i några hud tajta leggings, troligen svarta. Dessa är ett "måste ha" favorit - särskilt bland knubbiga Chavettes (vanligtvis unga mammor i åldern mellan 14 och 25) Tänk på sommaren för att få tårna ut. Chavettes älskar att visa sina smutsiga, dåligt fake-brunbrända fötter i sina Primark £ 1,99 sandaler. En baby i en barnvagn kan också klassas som ett klädesplagg bland de flesta Chav kolonier.
 2. 2
  Hår: Chavs var en gång känd för att ha långt hår knutet till en sida hästsvans eller bulle, men nu har det uppdaterats. Vara beroende av ditt hår Plattång. Du kan aldrig vara för Chav att räta f *** ur håret. Färga håret antingen blekt blondin, kolsvart (klassisk Chavette!) Eller att röd-purpley färg som sedan har blivit populär bland Chavettes från välkända X-Factor kändisar.
 3. 3
  Make-up: Wear massor av flytande svart eyeliner, frikostigt belagda mascara (3/4 rockar borde göra det) och verkligen falska söker Lösögonfransar från Superdrug. Stiftelsen är ett måste och bör appliceras på nytt ofta under dagen - en trevlig mandarin / orange hy är en Chavette häftklammer, som är ett löjligt fake-tan. Rouge är vanligtvis inte används (alltför friskt) och inte heller är ett färgat läppstift. Håll dig till en död-blek concealer på läpparna eller legit död-blek läppstift - ännu bättre att göra det en vit nyans. Applicera generöst.
 4. 4
  Smycken: Chav Etikett uppmanar hur man ska se ut så rik som möjligt, även om detta ironiskt gör dem ser riktigt dålig. Guldörhängen från Argos var en gång ett företag måste, men nu "Cash-4-guld" butikerna har spridit runt Storbritannien som en löpeld - så Chavs har tillgripit sälja sina Argos Guldsmycken (liksom Gold familj släktklenod smycken - stulits från deras nan hus och andra pensionärer) för några quid, alltså Chav-stil har utvecklats på Primark Guld, Primark guld är falska - som med alla highstreet smycken. Highstreet Smycken är inte "Chav" - men bär massor av det på samma gång är. Layer det, bära så mycket smycken så mycket som möjligt, och minns falska diamantes kraftigt bör förskönas på bälten, hattar och bälte-spännen etc.

Få den attityd

 1. 1
  Tugga tuggummi så mycket som möjligt.
 2. 2
  Spotta på golvet.
 3. 3
  Svär i varje mening, särskilt den "f" ord.
 4. 4
  Lär känna chavvy musiken e. G. Tinie Tempah eller majoriteten av Ibiza mega-mixar.
 5. 5
  Bestäm om du är en rasist chav eller chav försöker fejka vara av svart härkomst. Båda är framstående i den komplexa chav kungariket beroende på var du bor.
 6. 6
  Lyssna på musik riktigt högt på dina hörlurar på gatan, på bussen, eller i din zuped upp chav-bil Om det senare -. Windows ner, även om det är iskallt.
 7. 7
  Shout mycket offentligt. Hotelser är nyckeln till chav-power.
 8. 8
  Drick burkar av koks i gatan (ännu bättre stella) och äter en chokladkaka eller chips för mellanmål om du är i skolan aldrig få lunchpaket -. Svälta sig själv och röker där det är möjligt.
 9. 9
  Vara beroende av din telefon / facebook. Man måste hålla ovanpå godset skvaller och politik.
 10. 10
  De flesta chavs har en skarp behov av att reproducera, och det borras in dem från barndomen att det är den enda anledning att leva -. Hur annars kan du tjäna pengar utan att ha ett jobb Var nytta kunniga.

Tips

 • Om du är rik - bära Ugg stövlar på fester, leopard och kära i synnerhet. Dessa anses formell klädsel bland rasen. Säg aldrig att du köpte dem med din egen fördel-pengar - bara säga att du stal dem från en dum ko ni era tidigare, och skratta.
 • Umgås på lokal Chav hot-spots: arbetsförmedlingen, sexuell hälsa klinik, busstationer (som redan nämnts) och Mc Donalds.
 • Slumpmässiga tatueringar är en fin touch. Var noga med att få dessa ut på sommaren.
 • Svär ofta.
 • För att förbättra dina chanser att få en Chav pojkvän, ut på den första dagen (företrädesvis vid busstationen) eller på en fest.
 • Försök att få en Chav pojkvän, kommer det bådar gott för dig om du gör detta. Kom ihåg att enstaka Chavettes ses som något annat än den lokala gården lesbisk.
 • Gå inte runt som förklarar att du är en Chav, kommer de snart inse att du är en bluff och hoppa dig.
 • Att vara smart är för nördar - så försök att sänka din IQ och för Guds skull aldrig erkänna att läsa en bok för nöjes skull.
 • Attackera människor ofta.