Wka

Hur man har en funky stil


Vill klä funky och elegant samtidigt lägga din egen personliga touch på din garderob? Följ denna guide!

Steg

Hur man har en funky stil. Köp några funky outfits, liksom korta svarta röret klänningar och rosa converse high-tops.
Hur man har en funky stil. Köp några funky outfits, liksom korta svarta röret klänningar och rosa converse high-tops.
 1. 1
  Hugga av ditt hår. Axellångt eller kortare är funky. Färga det färger som inte är naturligt, som lila, orange, blå, grön, etc. Colorpulse från Loreal Paris är bra för detta. Som "fuskverk" eftersom det tillfälligt så att du kan byta färg ofta.
 2. 2
  Köp några funky outfits, liksom korta svarta röret klänningar och rosa converse high-tops. Köp massor av patchar och knappar och stift saker till dina jeans eller skjortor. Ibland kommer du att hitta bra erbjudanden på dollar store för patchar och stift. Få så många nyckelringar som du kan och lägg dem med ditt hus nycklar för att lägga till en funky känsla.
 3. 3
  Bär massor av eyeliner på toppen av dina ögon och lite eyeliner på botten, naken ögonskugga, foundation eller bronzer och rosa läppglans. Inget alltför dramatisk.
 4. 4
  Köp en stor förpackning med flerfärgade sharpie markörer och klotter på allt du äger. Få dina vänner att registrera dina jeans och skriva roliga saker på dem, och rita på din ryggsäck eller handväska, etc.
 5. 5
  Köp några färgglada, funky skosnören med en design på dem.
 6. 6
  Köp massor av gummi armband (säljs överallt från hett ämne till Wal-Mart till dollar store) och bära hela paketet på en gång. Även om det inte är den saken nu, det är din stil.
 7. 7
  Köp några ansiktet glitter och bär den i hörnet av dina ögon. Vara känd för det. Gå inte ut offentligt förrän du bär din signatur glitter.
 8. 8
  Köp några nätstrumpor. De är funky och varma. Bär dem med en denim kjol och en t-shirt för en funky, avslappnad look!
 9. 9
  Köp några färgglada tights och skär upp till halva vaden, och du har själv ett par leggings! Bär dem med en gigantisk T-shirt eller en klänning!
 10. 10
  Köp färgglada, upprörande hår tillbehör. Färgglada pannband, skraj hår band med tofsar, etc.
 11. 11
  Bära örhängen! Dessa de med gummi spikes är definitivt funky.
 12. 12
  Plus, inte skjutas ned av andra människor. Bara vara dig själv!
 13. 13
  Se till att det är verkligen din stil. Du vill inte se fake.

Tips

 • Anpassa din smak.
 • Var inte skraj om det inte är din grej. Hitta den stil som du vill, inte vad andra människor tycker.
 • En rolig sak att göra är att starta ett band med dina vänner. Name it något konstigt som funky kycklingar, eller luddiga rosa lampor eller något udda. Spela den typ av musik du vill, och göra upp en massa låtar. Har konserter och ha människor betala 5€ för att komma se dig eller något.